Optimalizált támogatás.

Maximális bevetésre készség flottája számára.

Ajánlatunk

Az előrelátó szervizelés és karbantartás a legfontosabb intézkedések közé tartoznak a flotta gazdaságosságának optimalizálásában. Az „Optimalizált támogatás”-hoz kapcsolódó termékek segítenek Önnek a szervizmunkák, a javítások és a karbantartások megfelelő időben történő tervezésében.

Optimalizált támogatás.

Profitáljon a jobban tervezhető és időt megtakarító szervizlátogatásokból, valamint a csökkentett állásidőkből!

 

Optimalizált támogatás a gyakorlatban.

Segít időt és költségeket megtakarítani.

A Mercedes PRO connect elemei.

Tudjon meg többet a Mercedes PRO connect alkotórészeiről, amelyek lehetővé teszik és mindenekelőtt megkönnyítik a kommunikációt a flottamenedzserek, a járművezetők és a gépkocsik között.

Kezdje el most és tesztelje ingyenesen!

A tökéletes lehetőség a Mercedes PRO connect hatékonyságának megismerésére: biztosítsa az árelőnyét, és használja a Mercedes PRO connectet az üdvözlő ajánlatunkkal, most 1 évig ingyenesen!1

1

A jelenlegi Üdvözlő ajánlat lejárta után az Ön Mercedes PRO vállalati fiókja megmarad. Azok a termékek, amelyeket az üdvözlő ajánlattól függetlenül aktiváltak, továbbra is használhatók a saját futamidejüknek megfelelően. Ahhoz, hogy továbbra is használni tudja az összes terméket, kérjük, vegye figyelembe, hogy a további termékeket és szolgáltatásokat az üdvözlő ajánlat lejárta után újra meg kell vásárolnia!

Lorem Ipsum