A Mercedes PRO connect elemei.

Konnektivitása alapja: a kommunikációs modul.

A Mercedes PRO connect szolgáltatásainak használatához gépkocsijának gyárilag rendelkeznie kell a digitális szolgáltatások kommunikációs moduljával (LTE) (JH3)1. A modul rendkívül gyorsan és megbízhatóan közvetíti az adatokat az integrált SIM-kártya segítségével.2 Így optimálisan kapcsolódhat járműveihez.3

Itt találhatja meg azoknak a gépkocsiknak az áttekintését, amelyek gyárilag fel vannak szerelve a kommunikációs modullal.

1

A kommunikációs modul a Sprinter 907-ben és 910-ben 2018/06-tól, az eSprinter 907-ben és 910-ben, ill. a Vito 447-ben 2019/05-től, az eVito 447-ben 2019/03-tól és a V-osztály 447-ben 2020/03-tól áll rendelkezésre.

2

A regionális rendelkezésre állástól függően.

3

Az integrált kommunikációs modullal kapcsolatos szolgáltatások nyújtása függ a mobilszolgáltató hálózati lefedettségétől.

Az Ön előnyei a Mercedes PRO connecttel.

Konnektivität direkt ab Werk

Konnektivitás közvetlenül gyárilag.

Optimális hálózatba kapcsolás a kezdetektől fogva.
Vielfältige Mercedes PRO connect Dienste

Sokoldalú Mercedes PRO connect szolgáltatások.

Remek csomagokban kínáljuk.
Mehr Effizienz durch Konnektivität

Nagyobb hatékonyság a konnektivitásnak köszönhetően.

Már az első kilométerektől.

Az összetevők áttekintése.

A gyárilag összekapcsolt gépkocsitól a Járműmenedzsment-eszközön át az alkalmazásig: itt megismerheti, milyen alkotórészekből áll és hogyan használható optimálisan a Mercedes PRO connect.

 1. Kommunikációs modul (LTE) a digitális szolgáltatásokhoz (JH3)

 2. Mercedes PRO Portal
 3. Járműmenedzsment-eszköz


  Irányítópult.

  Flottamenedzserként a konfigurálható belépőoldalon, az Irányítópulton, gyorsan áttekintést kaphat a legfontosabb témakörökről járműflottájával kapcsolatban.


  Értesítések.

  Tartsa flottáját mindig szem előtt! Flottamenedzserként értesítéseket kaphat, ha a gépkocsiban figyelmeztetés jelenik meg, vagy egy gépkocsi egy területalapú behatárolást elhagy.


  Gépkocsistátusz és -logisztika.

  Kapjon közvetlenül a Járműmenedzsment-eszközbe információkat az üzemanyagszintről, az esedékes karbantartásokról, valamint gépkocsijai tartózkodási helyéről!

 4. Mercedes PRO connect App


  Irányítópult.

  Gépkocsivezetőként mindig szem előtt tarthatja a legfontosabb információkat − például az üzemanyagszintet és a megtehető távolságot − az Önhöz hozzárendelt gépkocsiról.


  Gépkocsikeresés.

  Elfelejtette, hol parkolt le? A Mercedes PRO connect Appal nem fogja4. A Gépkocsi-kereséssel pillanatnyi tartózkodási helyétől a gépkocsijához navigáltathatja magát.

 5. MBUX multimédia-rendszer
1

A kommunikációs modul a Sprinter 907-ben és 910-ben 2018/06-tól, az eSprinter 907-ben és 910-ben, ill. a Vito 447-ben 2019/05-től, az eVito 447-ben 2019/03-tól és a V-osztály 447-ben 2020/03-tól áll rendelkezésre.

2

A regionális rendelkezésre állástól függően.

3

A motor-továbbüzemelés kapcsolással (MW1) rendelkező gépkocsik esetében a „Digitális útnyilvántartás“ és a „Digitális menetlevél“ szolgáltatások egyes funkciói korlátozottak. Aktív motor-továbbüzemelés kapcsolás esetén csak egy utat ismer fel a rendszer.

4

A Mercedes PRO connect alkalmazást nem szabad menet közben kezelni. Ellenkező esetben fennáll a veszély, hogy a kezelés eltereli a figyelmét, amivel veszélyeztethet önmagát vagy másokat. Kérjük, vegye figyelembe annak az országnak a törvényi rendelkezéseit is, ahol Ön éppen tartózkodik!

5

A „Navigációs funkciók“ szolgáltatás egyes piacokon korlátozottan áll rendelkezésre.

6

A „Rendelkezésre álló parkolóhelyek“ funkció a Sprinterhez 2020/06-ig áll rendelkezésre.

A kompatibilitás áttekintése.

Kapjon áttekintést minden információról és korlátozásról a gépkocsi típusok és Mercedes PRO connect termékek kompatibilitásával kapcsolatban.

Lorem Ipsum