A kommunikációs modul.

Az Ön előnyei a gyárilag beépített megoldással.

Egyes gépkocsiknál a kommunikációs modul a Mercedes PRO connecthez már gyárilag rendelhető.1 A modul segítségével Ön már a kezdetektől fogva optimálisan össze lehet kapcsolva, és még hatékonyabban szervezheti munkanapjait. A digitális szolgáltatások (JH3)2 kommunikációs modulja (LTE) a beépített SIM-kártyával rendkívül gyorsan és megbízhatóan továbbítja az adatokat. Ez a Mercedes PRO connect3 szolgáltatások használatának előfeltétele.
Konnektivität direkt ab Werk

Konnektivitás közvetlenül gyárilag.

Optimális hálózatba kapcsolás a kezdetektől fogva.
Gebündelt in attraktiven Mehrwertpaketen

Sokoldalú Mercedes PRO connect szolgáltatások.

Vonzó többletérték-csomagokban összefoglalva.
Mehr Effizienz durch Konnektivität

Nagyobb hatékonyság a konnektivitásnak köszönhetően.

Már az első kilométerektől.
1

A kommunikációs modul a Sprinter 907-ben és 910-ben 2018/06-tól, az eSprinter 907-ben és 910-ben, ill. a Vito 447-ben 2019/05-től, az eVito 447-ben 2019/03-tól és a V-osztály 447-ben 2020/03-tól áll rendelkezésre.

2

A regionális rendelkezésre állástól függően.

3

Az integrált kommunikációs modullal kapcsolatos szolgáltatások nyújtása függ a mobilszolgáltató hálózati lefedettségétől.

A Mercedes PRO connect elemei.

 

A gyári Mercedes PRO connect megoldás különböző alkotóelemekből áll, amelyek lehetővé teszik – és mindenekelőtt megkönnyítik – a kommunikációt a flottamenedzserek, a járművezetők és a gépkocsik között.

 1. Kommunikációs modul (LTE) a digitális szolgáltatásokhoz (JH3)

 2. Mercedes PRO Portál
 3. Járműmenedzsment-eszköz


  Irányítópult.

  Flottamenedzserként a konfigurálható belépőoldalon, az Irányítópulton, gyorsan áttekintést kaphat a legfontosabb témakörökről járműflottájával kapcsolatban.


  Értesítések.

  Tartsa flottáját mindig szem előtt. Flottamenedzserként értesítéseket kaphat, ha a gépkocsiban figyelmeztetés jelenik meg, vagy egy gépkocsi egy területalapú behatárolást elhagy.


  Gépkocsistátusz és –logisztika.

  Kapjon közvetlenül a Járműmenedzsment-eszközbe információkat az üzemanyagszintről, az esedékes karbantartásokról, valamint gépkocsijai tartózkodási helyéről .

 4. Mercedes PRO connect App


  Irányítópult.

  Gépkocsivezetőként tartsa mindig szem előtt a legfontosabb információkat az Önhöz hozzárendelt gépkocsiról - mint például az üzemanyagszintet és a megtehető távolságot.


  Gépkocsikeresés.

  Elfelejtette, hol parkolt le? A Mercedes PRO connect alkalmazással nem fogja4. A Gépkocsi-kereséssel pillanatnyi tartózkodási helyétől a gépkocsijához navigáltathatja magát.

 5. MBUX multimédia-rendszer
1

A kommunikációs modul a Sprinter 907-ben és 910-ben 2018/06-tól, az eSprinter 907-ben és 910-ben, ill. a Vito 447-ben 2019/05-től, az eVito 447-ben 2019/03-tól és a V-osztály 447-ben 2020/03-tól áll rendelkezésre.

2

A regionális rendelkezésre állástól függően.

3

A motor-továbbüzemelés kapcsolással (MW1) rendelkező gépkocsik esetében a „Digitális útnyilvántartás“ és a „Digitális menetlevél“ szolgáltatások egyes funkciói korlátozottak. Aktív motor-továbbüzemelés kapcsolás esetén csak egy utat ismer fel a rendszer.

4

A Mercedes PRO connect alkalmazást nem szabad menet közben kezelni. Ellenkező esetben fennáll a veszély, hogy a kezelés eltereli a figyelmét, amivel veszélyeztethet önmagát vagy másokat. Kérjük, vegye figyelembe annak az országnak a törvényi rendelkezéseit is, ahol Ön éppen tartózkodik!

A szolgáltatások rendelkezésre állása & a használat előfeltételei.

Itt találhatja meg a legfontosabb előfeltételeket, melyeknek a Mercedes PRO connect használatához gyári megoldásként teljesülniük kell.

 

Tipuscsaladok

Kompatibilis típuscsaládok.

Típus1

Típuscsalád(ok)2

Gyártási év
Sprinter 907 2018/06-tól
Sprinter 910 2018/06-tól
Vito 447 2019/05-től
eVito 447 2019/03-tól
V-osztály 447 2020/03-tól
Az MBUX multimédia-rendszer navigációval a Sprinter 907 és Sprinter 910 típusokhoz extrafelszereltségként áll rendelkezésre.
1

A digitális szolgáltatások kommunikációs modulja a gépkocsi típusától függően széria- vagy extrafelszereltségként áll rendelkezésre.

2

A típuscsaládok országonként eltérőek lehetnek. Reimportálás vagy szürkeimport esetén az eredeti célország a releváns a kompatibilitás szempontjából. A motor-továbbüzemelés kapcsolással (MW1) rendelkező gépkocsik esetében a „Digitális járműmenedzsment“ és a „Digitális menetlevél“ szolgáltatások egyes funkciói korlátozottak. Aktív motor-továbbüzemelés kapcsolás esetén csak egy utat ismer fel a rendszer.

Elofeltetelek

Műszaki előfeltételek.

A Járműmenedzsment-eszköz, a Mercedes PRO Portál és a Mercedes PRO connect alkalmazás használatához teljesíteni kell a következő redszerkövetelményeket:
Böngésző A szokásos böngészők támogatottak. A böngészők következő változatait ajánljuk:

Mozilla Firefox 51+ változatok, Google Chrome 56+ változatok, Safari 10+ változatok, Microsoft Edge minden változata

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Járműmenedzsment-eszköz és a Mercedes PRO Portál nincs optimalizálva a tableteken és okostelefonokon való használatra, és ezért csak asztali számítógépen alkalmazandó.
Okostelefonok A Mercedes PRO connect alkalmazás a szokásos okostelefonokkal használható és az Apple és a Google alkalmazásboltban áll rendelkezésre.

Apple
Operációs rendszer az iOS 11 változattól
Letöltés az Apple App Store-ból

Android
Operációs rendszer az 5.0 változattól
Letöltés a Google Play Store-ból

A rootolt vagy jailbreakelt okostelefonok biztonsági okokból nem támogatottak.

Rendelkezésre állás az Ön országában.

A Mercedes PRO connect gyári megoldásként a digitális szolgáltatások (JH3) kommunikációs moduljával (LTE) a következő országokban rendelhető:
Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Hollandia, Írország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, USA

Lorem Ipsum