Előfeltételek.

A szolgáltatások rendelkezésre állása és a használat előfeltételei.

Itt találhatja meg a legfontosabb előfeltételeket, amelyeknek a gyári megoldásként kínált Mercedes PRO connect használatához teljesülniük kell.

 

Tipuscsaladok

Kompatibilis típuscsaládok.

Típus1

Típuscsalád(ok)2

Gyártási év
Sprinter 910 2018/06-tól
Sprinter 907 2018/06-tól
eSprinter 910 2020/03-tól
Vito 447 2019/05-től
eVito 447 2019/03-tól
V-osztály 447 2020/03-tól
Az MBUX multimédia-rendszer navigációval a Sprinter 907-hez és a Sprinter 910-hez extrafelszereltségként áll rendelkezésre.
1

A digitális szolgáltatások kommunikációs modulja a gépkocsi típusától függően széria- vagy extrafelszereltségként áll rendelkezésre.

2

A típuscsaládok országonként eltérőek lehetnek. Reimportálás vagy szürkeimport esetén az eredeti célország a releváns a kompatibilitás szempontjából. A motor-továbbüzemelés kapcsolással (MW1) rendelkező gépkocsik esetében a „Digitális járműmenedzsment“ és a „Digitális menetlevél“ szolgáltatások egyes funkciói korlátozottak. Aktív motor-továbbüzemelés kapcsolás esetén csak egy utat ismer fel a rendszer.

Elofeltetelek

Műszaki előfeltételek.

A Járműmenedzsment-eszköz, a Mercedes PRO Portál és a Mercedes PRO connect alkalmazás használatához teljesíteni kell a következő redszerkövetelményeket:
Böngésző A szokásos böngészők támogatottak. A böngészők következő változatait ajánljuk:

Mozilla Firefox 51+ változatok, Google Chrome 56+ változatok, Safari 10+ változatok, Microsoft Edge minden változata

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Járműmenedzsment-eszköz és a Mercedes PRO Portál nincs optimalizálva a tableteken és okostelefonokon való használatra, és ezért csak asztali számítógépen alkalmazandó.
Okostelefonok A Mercedes PRO connect alkalmazás a szokásos okostelefonokkal használható és az Apple és a Google alkalmazásboltban áll rendelkezésre.

Apple
Operációs rendszer az iOS 11 változattól
Letöltés az Apple App Store-ból

Android
Operációs rendszer az 5.0 változattól
Letöltés a Google Play Store-ból

A rootolt vagy jailbreakelt okostelefonok biztonsági okokból nem támogatottak.

Rendelkezésre állás az Ön országában.

A Mercedes PRO connect gyári megoldásként a digitális szolgáltatások (JH3) kommunikációs moduljával (LTE) a következő országokban rendelhető:
Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Hollandia, Írország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, USA

Lorem Ipsum