Mercedes PRO | Digitális termékek transzporteréhez

Digitális termékek.

Ismerkedjen meg valamennyi Mercedes PRO connect termékkel, és tudja meg, melyek állnak rendelkezésre gépkocsijához!

Kezdje el most és tesztelje ingyenesen!

Használja az üdvözlő ajánlatunkkal a Mercedes PRO connectet most 1 évig ingyenesen!1

Live Traffic Information.

Dugó? Ott nincs, amerre az Ön útja vezet – a valós idejű közlekedési adatoknak köszönhetően. Ismerkedjen meg a Live Traffic Information szolgáltatás előnyeivel, kizárólag a Vito és az eVito modellekhez!

Optimalizált támogatás.

Előrelátó tervezés. Az „Optimalizált támogatás“ szolgáltatással szemmel tarthatja az esedékes karbantartásokat – így gépjárműve mindig tökéletes állapotban lehet.

Továbbfejlesztett navigáció.

A leggyorsabb úton juttatja el céljához. A „Továbbfejlesztett navigáció“  szolgáltatás segítségével az MBUX funkcióit valós idejű közlekedési adatokkal és további praktikus navigációs szolgáltatásokkal egészítheti ki.

1

Az üdvözlő ajánlatot 2021. 10. 31-ig ingyenesen veheti igénybe. Az üdvözlő ajánlat lejártával, 2021. 10. 31-én az ajánlatban foglalt termékek elérhetősége is megszűnik, és azok már nem lesznek hozzárendelve a gépkocsihoz. Az üdvözlő ajánlat tartalma típuscsaládtól és gyártási évtől függően különböző lehet.

Mercedes PRO: digitális termékek gépkocsijához.

Transzportere vállalkozásának egyik legfontosabb munkatársa. A Mercedes PRO kapcsolattartási megoldásaival szemmel tarthatja Mercedes-Benz transzporterét. Így bármikor jól hozzáférhet gépkocsija fontos információihoz és praktikus funkcióhoz. Célunk: még egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni munkanapjait!
Karbantartások tervezése

A karbantartások jobb tervezése.

Egyszerű közlekedési lámpák jelzik, mikor esedékes a következő karbantartás. Így semmit sem felejt el többé.
Gépkocsiállapot

Mindig szemmel tarthatja gépkocsiját.

Tartsa kézben gépkocsija állapotát, még akkor is, ha éppen nincs a közelben!
Szükségtelen többletköltségek elkerülése

A szükségtelen többletköltségek elkerülése

Tartsa a legjobb formában gépkocsiját, és tervezzen megbízhatóbban, kiesési kockázat nélkül!

A Mercedes PRO connect kínálatának áttekintése.

A Mercedes PRO connect1 lehetővé teszi a kommunikációt Ön és gépkocsija között – és mindenekelőtt jelentősen megkönnyíti azt. Tudjon meg többet a sokoldalú termékekről és arról, hogyan kezdheti használni azokat vállalkozásával! 
1

A Mercedes PRO connect a Vito, az eVito, a Sprinter, az eSprinter és a V-osztály modellekhez rendelhető. A Mercedes PRO connect szolgáltatások a 2019/03 után gyártott eVito gépkocsikhoz állnak rendelkezésre. Ha kérdése van azzal kapcsolatban, hogy a Mercedes PRO connect szolgáltatások rendelkezésre állnak-e az Ön gépkocsijához, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kereskedőjével!

Lorem Ipsum