Kezdje el most!

Használja az üdvözlő ajánlatunkkal a Mercedes PRO connectet most 1 évig ingyenesen.1

1

A jelenlegi Üdvözlő ajánlat lejárta után az Ön Mercedes PRO vállalati fiókja megmarad. Azok a termékek, amelyeket az üdvözlő ajánlattól függetlenül aktiváltak, továbbra is használhatók a saját futamidejüknek megfelelően. Ahhoz, hogy továbbra is használni tudja az összes terméket, kérjük, vegye figyelembe, hogy a további termékeket és szolgáltatásokat az üdvözlő ajánlat lejárta után újra meg kell vásárolnia!

Mercedes PRO: az összekapcsolt szolgáltatások világa vállalkozása számára.

Transzportere vállalkozásának egyik legfontosabb munkatársa. Ezért a Mercedes-Benz Vans minden nap újra és újra azon dolgozik, hogy vonzó ajánlatokat alakítson ki az Ön számára – a finanszírozástól a karbantartáson át a mindennapi üzemeltetésig.

A

Mercedes PRO1 valamennyi kapcsolódó szolgáltatásunkat egy webalapú platformon foglalja össze az Ön számára. Arra törekszünk, hogy az Ön igényeit összekapcsoljuk az általunk kifejlesztett jövőbe mutató technológiákkal, és azokat intelligensen beépítsük mindennapi munkájába. A Mercedes PRO a Mercedes PRO2 professzionális kapcsolattartási és flottamegoldásaival kezdődik, és fokozatosan bővül.

1

A Mercedes PRO a kiválasztott országokban áll rendelkezésre. További információkért, kérjük, forduljon Mercedes-Benz kereskedőjéhez.

2

A Mercedes PRO connect kapcsolattartási és flottamegoldás először a Vitóhoz, az eVitóhoz és a Sprinterhez rendelhető. A Mercedes PRO connect szolgáltatások a 2019/03-tól gyártott eVito gépkocsikhoz állnak rendelkezésre. Ha kérdése van azzal kapcsolatban, hogy a Mercedes PRO connect szolgáltatások rendelkezésre állnak-e az Ön eVito gépkocsijához, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kereskedőjével.

Víziónk.

Víziónk: innovatív szolgáltatások, amelyek a jövő üzleti modelljeinek alapját képezik.

Az Ön előnyei a Mercedes PRO connecttel.

Könnyítse meg flottamenedzsere és gépkocsivezetői mindennapjait a Mercedes PRO connect alkalmazásával!1. A professzionális kapcsolattartási és flottamegoldások összekapcsolják vállalkozását gépjárműveivel és gépkocsivezetővel, valamint növelhetik a hatékonyságot és gazdaságosságot – a cégvezetés, a kontrolling és a flottamenedzselés terén egyaránt.
Vereinfachte und optimierte Wartungsplanung

Egyszerűsített és optimalizált karbantartás-tervezés.

Egy egyszerű jelzőlámpás figyelmeztetés segítségével nem mulaszthatja el többé a karbantartásokat.
Transparenter Fahrzeugstand

Áttekinthető gépkocsiállapot.

A bármikor lehívható, áttekinthető gépkocsiadatok segítenek a bevetéstervezésben.
Vermeidung unnötiger Mehrkosten

A szükségtelen többletköltségek elkerülése.

Az esedékes karbantartások hatékonyan tervezhetők és a kiesések kockázata csökken.
1

A Mercedes PRO connect kapcsolattartási és flottamegoldás először a Vitóhoz, az eVitóhoz és a Sprinterhez rendelhető. A Mercedes PRO connect szolgáltatások a 2019/03-tól gyártott eVito gépkocsikhoz állnak rendelkezésre. Ha kérdése van azzal kapcsolatban, hogy a Mercedes PRO connect szolgáltatások rendelkezésre állnak-e az Ön eVito gépkocsijához, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kereskedőjével.

Önnek szóló termékeink áttekintése.

Az Ön igényeire szabva: Mercedes PRO connect többletérték-csomagjaink. A sokoldalú flotta-, gépkocsi-, vezető- és helyalapú szolgáltatások segítenek Önnek munkafolyamatai hatékony kialakításában.

A Mercedes PRO connect elemei.

Tudjon meg többet a Mercedes PRO connect alkotórészeiről, amelyek lehetővé teszik és mindenekelőtt megkönnyítik a kommunikációt a flottamenedzserek, a járművezetők és a gépkocsik között.

Így kezdheti el a Mercedes PRO connect használatát.

Használni kívánja az innovatív konnektivitást gépkocsijában? Itt rövid és áttekinthető formában hasznos útmutatókat, kérdéseket és válaszokat találhat a Mercedes PRO beállításáról és használatáról.

Mercedes PRO Portal.

Kezdje el használni a Mercedes PRO-t most, és tegye még hatékonyabbá vállalkozását!

  • Vezesse gyorsabban és könnyebben vállalkozását!
  • Tartsa meg mindig az áttekintést
  • Egyszerű és intuitív kezelés

Lorem Ipsum