Digitális termékek.

Ismerkedjen meg valamennyi Mercedes PRO connect termékkel, és tudja meg, melyek állnak rendelkezésre gépkocsijához!

Kezdje el most és tesztelje ingyenesen!

Használja az üdvözlő ajánlatunkkal a Mercedes PRO connectet most 1 évig ingyenesen!1

Live Traffic Information.

Dugó? Ott nincs, amerre az Ön útja vezet – a valós idejű közlekedési adatoknak köszönhetően. Ismerkedjen meg a Live Traffic Information szolgáltatás előnyeivel, kizárólag a Vito és az eVito modellekhez!

Optimalizált támogatás.

Előrelátó tervezés. Az „Optimalizált támogatás“ szolgáltatással szemmel tarthatja az esedékes karbantartásokat – így gépjárműve mindig tökéletes állapotban lehet.

Továbbfejlesztett navigáció.

A leggyorsabb úton juttatja el céljához. A „Továbbfejlesztett navigáció“  szolgáltatás segítségével az MBUX funkcióit valós idejű közlekedési adatokkal és további praktikus navigációs szolgáltatásokkal egészítheti ki.

1

Az üdvözlő ajánlatot 2021. 08. 31-ig ingyenesen veheti igénybe. A jelenlegi üdvözlő ajánlat lejárta után az Ön Mercedes PRO vállalati fiókja megmarad. Az üdvözlő ajánlat lejártával, 2021. 08. 31-én az ajánlatban foglalt termékek elérhetősége is megszűnik, és azok már nem lesznek hozzárendelve a gépkocsihoz. Ahhoz, hogy továbbra is használni tudja a termékek teljes körét, kérjük, vegye figyelembe, hogy bizonyos termékeket és szolgáltatásokat az üdvözlő ajánlat lejárta után újonnan meg kell vásárolnia! Az üdvözlő ajánlat tartalma típuscsaládtól és gyártási évtől függően különböző lehet.

Mercedes PRO: digitális termékek gépkocsijához.

Transzportere vállalkozásának egyik legfontosabb munkatársa. A Mercedes PRO kapcsolattartási megoldásaival szemmel tarthatja Mercedes-Benz transzporterét. Így bármikor jól hozzáférhet gépkocsija fontos információihoz és praktikus funkcióhoz. Célunk: még egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni munkanapjait!
Karbantartások tervezése

A karbantartások jobb tervezése.

Egyszerű közlekedési lámpák jelzik, mikor esedékes a következő karbantartás. Így semmit sem felejt el többé.
Gépkocsiállapot

Mindig szemmel tarthatja gépkocsiját.

Tartsa kézben gépkocsija állapotát, még akkor is, ha éppen nincs a közelben!
Szükségtelen többletköltségek elkerülése

A szükségtelen többletköltségek elkerülése

Tartsa a legjobb formában gépkocsiját, és tervezzen megbízhatóbban, kiesési kockázat nélkül!

A Mercedes PRO connect kínálatának áttekintése.

A Mercedes PRO connect1 lehetővé teszi a kommunikációt Ön és gépkocsija között – és mindenekelőtt jelentősen megkönnyíti azt. Tudjon meg többet a sokoldalú termékekről és arról, hogyan kezdheti használni azokat vállalkozásával! 
1

A Mercedes PRO connect a Vito, az eVito, a Sprinter, az eSprinter és a V-osztály modellekhez rendelhető. A Mercedes PRO connect szolgáltatások a 2019/03 után gyártott eVito gépkocsikhoz állnak rendelkezésre. Ha kérdése van azzal kapcsolatban, hogy a Mercedes PRO connect szolgáltatások rendelkezésre állnak-e az Ön gépkocsijához, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kereskedőjével!

Lorem Ipsum