Mercedes PRO | Összetevők és előfeltételek

A Mercedes PRO connect elemei.

Konnektivitása alapja: a kommunikációs modul.

A Mercedes PRO connect szolgáltatásainak használatához gépkocsijának gyárilag rendelkeznie kell a digitális szolgáltatások kommunikációs moduljával (LTE) (JH3)1. A modul rendkívül gyorsan és megbízhatóan közvetíti az adatokat az integrált SIM-kártya segítségével.2 Így optimálisan kapcsolódhat járművéhez.3

Itt találhatja meg azoknak a gépkocsiknak az áttekintését, amelyek gyárilag fel vannak szerelve a kommunikációs modullal.

1

A kommunikációs modul a Sprinter 907 és 910 modellekben 2018/06-tól, az eSprinter 910 modellben, ill. a Vito 447 modellben 2019/05-től, az eVito 447 modellben 2019/03-tól, és a V-osztály 447 modellben 2020/03-tól áll rendelkezésre.

2

A regionális rendelkezésre állástól függően.

3

Az integrált kommunikációs modulhoz kapcsolódó szolgáltatások rendelkezésre állása függ a mobilszolgáltató hálózati lefedettségétől.

Az Ön előnyei a Mercedes PRO connecttel.

Wartungen besser planen

Jobban tervezheti a karbantartásokat.

Egyszerű közlekedési lámpák jelzik, mikor esedékes a következő karbantartás. Így semmit sem fog elfelejteni.
Ihr Fahrzeug immer im Blick

Mindig szemmel tarthatja gépkocsiját.

Tartsa kézben gépkocsija állapotát, még akkor is, ha éppen nincs a közelben!
Unnötige Mehrkosten vermeiden

Elkerülheti a szükségtelen többletköltségeket.

Tartsa a legjobb formában gépkocsiját, és tervezzen megbízhatóbban, kiesési kockázat nélkül!

Az elemek áttekintése.

Itt megtudhatja, milyen részekből áll a Mercedes PRO connect, és hogyan használhatja azokat.

  1. Kommunikációs modul (LTE) a digitális szolgáltatásokhoz (JH3)

  2. Mercedes PRO Portal, a Járműmenedzsment-eszközzel

  3. Mercedes PRO connect App

  4. MBUX multimédia-rendszer

1

A kommunikációs modul a Sprinter 907 és 910 modellekben 2018/06-tól, az eSprinter 910 modellben, valamint a Vito 447 modellben 2019/05-től, az eVito 447 modellben 2019/03-tól és a V-osztály 447 modellben 2020/03-tól áll rendelkezésre.

2

A regionális rendelkezésre állástól függően.

3

A „Live Traffic Information" szolgáltatás csak a 17,8 cm-es (7") érintőképernyős MBUX multimédia-rendszerrel és navigációval , a 26 cm-es (10,25") érintőképernyős MBUX multimédia-rendszerrel vagy az Audio 40 és Live Traffic Information (EY2) rendszerrel rendelhető. További információkért, kérjük, forduljon Mercedes-Benz kereskedőjéhez.

4

A Mercedes PRO connect szolgáltatások a 2019/03 után gyártott eVito gépkocsikhoz érhetők el. Ha kérdése van azzal kapcsolatban, hogy a Mercedes PRO connect szolgáltatások rendelkezésre állnak-e az Ön gépkocsijához, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kereskedőjével!

5

A Mercedes PRO connect Appot nem szabad menet közben kezelni. Ellenkező esetben fennáll a veszély, hogy a kezelés eltereli a figyelmét, amivel veszélyeztetheti önmagát vagy másokat. Kérjük, vegye figyelembe annak az országnak a törvényi rendelkezéseit is, ahol éppen tartózkodik!

6

A „Navigációs funkciók“ szolgáltatás egyes piacokon korlátozottan áll rendelkezésre.

serviceoverview

A kompatibilitás áttekintése.

Minden információról és korlátozásról áttekintést kaphat a gépkocsitípusok és Mercedes PRO connect termékek kompatibilitásával kapcsolatban.

Lorem Ipsum