Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészek

Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészek

Kitűnő minőség, ellenőrzött biztonság és nagy megbízhatóság

 

Profitáljon a Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészek előnyeiből!

A Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészek magukban hordozzák gépkocsigyártóként szerzett teljes szaktudásunkat: speciálisan a Mercedes-Benz gépkocsikhoz fejlesztjük ki és intenzíven teszteljük őket, így mindig pontosan teljesítik az adott gépkocsi igényeit, és garantálják autója valamennyi részegységének tökéletes összjátékát.

Az eredeti alkatrészeknek átfogó teszteken, valódi menet közbeni működés során kell bizonyítaniuk megbízhatóságukat és minőségüket, még szélsőséges körülmények között is. Csak a szigorú Mercedes-Benz előírások teljesítése után kapják meg az engedélyt az értékesítésre. Ezért a Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészek jelentik az első választást, ha gépkocsija menettulajdonságait, komfortját és értékállóságát tartja szem előtt.

Ráadásul hosszú élettartamuknak és a kiváló ár-teljesítmény aránynak köszönhetően a Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészek különösen gazdaságosak is. Optimális működőképességet, tartósságot és terhelhetőséget biztosítanak. És ez pontosan az, amire Önnek transzportere maximális rendelkezésre állásához és biztonságához szüksége van.

Az előnyök áttekintése:

  • Pontos illeszkedés, testre szabottan a Mercedes-Benz gépkocsikhoz
  • Átfogóan ellenőrzött eredeti Mercedes-Benz minőségű alkatrészek a megfelelő biztonság érdekében
  • Magas fokú megbízhatóság és hosszú élettartam a maximális rendelkezésre állás garantálásához
  • Robusztus anyagok az optimális kopásvédelmet szolgálva
  • Gyors, specializált és szabványosított beszerelés a hosszú várakozási idők elkerülése érdekében
  • A gépkocsik gazdaságossága és hosszú távú értékmegőrzése

Mercedes-Benz Eredeti Fékek: Rövid fékutak. Hosszú élettartam.

Ha baj van, fontos, hogy gyorsan meg tudja állítani járművét: a Mercedes-Benz Eredeti Fékrendszerek optimálisan igazodnak egymáshoz és autója biztonsági rendszereihez, mint például az ABS vagy az ESP. Ezeket a fékrendszereket speciálisan az Ön gépkocsijához fejlesztettük ki. Gondoskodnak a nagy fékteljesítményről és a rövid fékútról – hosszú bejáratás nélkül, és még rendkívüli terhelés esetén is. Kiváló minőségű anyagaik pedig biztosítják a kismértékű kopást és a korrózióvédelmet. Mindez az alacsony költségeknek és a magas szintű biztonságnak köszönhetően kifizetődik Önnek.

Mercedes-Benz Eredeti Levegőszűrők

Mercedes-Benz Eredeti Levegőszűrők: Tiszta levegő a tiszta motorteljesítményhez.

Gépkocsija motorja a tiszta levegővel különösen hatékonyan és takarékosan tud dolgozni: a Mercedes-Benz Eredeti Levegőszűrők a nagy szűrőteljesítményt magas fokú levegőáteresztő képességgel kombinálják. Ennek köszönhetően sem a pornak, sem a szennyeződéseknek nincs esélyük bejutni az égéstérbe. Járműve motorja pedig meggyőzi Önt erőteljes teljesítményével és alacsony üzemanyag-fogyasztásával. Ezenfelül a levegőszűrő nagy felvevőképességének köszönhetően elég betartani a rendszeres karbantartási intervallumokat. És ez kíméli az Ön pénztárcáját és a környezetet is.

Mercedes-Benz Eredeti Olajszűrő: A motor testőre.

A Mercedes-Benz Eredeti Olajszűrők nagy szűrési kapacitásukkal megbízhatóan kiszűrik a szennyeződéseket az olajkörfolyamból. Ez megakadályozza a következménykárokat transzportere befecskendező rendszerében és motorjában. A kiváló minőség hosszú élettartamot biztosít a szűrőnek. Így járművének motorja mindenkor optimális teljesítményt produkál – ami az alacsony üzemanyag-fogyasztással együtt kifizetődő lesz Önnek.

Mercedes-Benz Eredeti Lökhárítók

Mercedes-Benz Eredeti Lökhárítók: Optimális illeszkedés a maximális védelem érdekében.

Így gyorsan elfelejtheti a balesetet: a Mercedes-Benz Eredeti Lökhárítók pontos illeszkedése meggyőzi Önt. Mercedese egy baleset után újra ugyanúgy fog kinézni, mint az első napon. Emellett a lökhárító fontos szerepet tölt be transzporterében frontális ütközés esetén, és megóvja a motort, a vezetőt és a gyalogosokat. Az elöl beépített Mercedes-Benz Eredeti Lökhárítót teljes mértékben a maximális biztonság, aerodinamika és hatékonyság szempontjainak figyelembevételével alakítottuk ki, és speciálisan az első tartományban található alkatrészek védelmére fejlesztettük ki.

Mercedes-Benz Eredeti Lengéscsillapítók: Biztonságos menetkomfort rossz minőségű utakon is.

Még rossz minőségű utakon is a legmagasabb fokú kényelmet és biztonságot élvezheti: a Mercedes-Benz Eredeti Lengéscsillapítók robusztus és kiváló minőségű anyagaiknak köszönhetően a kemény ütéseket is képesek elnyelni és csillapítani. Profitálhat hosszú élettartamukból, és járművével mindenkor a sávban tud maradni. Mindezeken felül nem kell számolnia a gumiabroncsok és a futómű lehetséges járulékos költségeivel, a lengéscsillapítókat ugyanis tökéletesen ezekhez igazodva alakítottuk ki. Ám ugyanilyen kiválóan együttműködnek gépkocsija biztonsági rendszereivel is.

Lorem Ipsum