Mercedes-Benz Mobilo

Mercedes-Benz Mobilo.

A Mobilo1 segítségével célba ér.

Meghibásodás, baleset, kisebb malőrök vagy gépkocsijának megrongálása esetén szakértőink egész Európában gondoskodnak arról, hogy Ön folytathassa útját: javítást végeznek helyben, cseregépkocsit biztosítanak, vagy megszervezik repülőútját. Ha pedig szívesebben megvárja, amíg elkészül autója, kifizetjük szállodai szobájának árát.

Elegendő egyetlen hívás. A 00800 1 777 7777 számon1 bármikor elérhet bennünket. Baj esetén több mint 40 európai országban 3000-nél is nagyobb számú szerződéses Mercedes-Benz szervizpartnerünkkel Európa egyik legsűrűbb szervizhálózata áll rendelkezésére.

A Mobilo mobilitási megoldás2 az összes Mercedes-Benz személygépkocsinál a szériafelszereltség része, és minden Mercedes-Benz szervizben végzett szervizelés esetén térítésmentesen megújítjuk, akár 30 éven keresztül is.

Az 1998. 10. 24. és 2008. 03. 31. között forgalomba helyezett gépkocsik esetén az előző generációs MobiloLife áll rendelkezésre.

A mobilitási szolgáltatások áttekintése.

  • A technikus oda- és visszaútja költségeinek átvállalása
  • Segítség helyben: a kisebb javításokat azonnal elintézzük
  • Elvontatás: a legközelebbi Mercedes-Benz szervizpartnerhez
  • Taxi, sofőrszolgálat és tömegközlekedés: mobilitásának rövid távú megoldásaként
  • Hozom-viszem szolgáltatás: az Ön tartózkodási helyétől 50 km-es körzetben
  • Cseregépkocsi: a javítás időtartamáig, maximum 3 munkanapra
  • Repülőgép/vasút: költségmentes továbbutazás az összes utas számára
  • Szálloda: szállás az Ön és az összes utas számára, maximum 3 munkanapra
  • Gépkocsi visszaszállítása: a lakóhelyén lévő Mercedes-Benz szervizpartnerhez
  • Szervezési segítség: például jogi kérdések vagy nyelvi problémák esetén külföldön
1

Költségmentes. A mobiltelefon-hálózatokból kezdeményezett hívások esetén költségek merülhetnek fel. A nem csatlakozott európai országokban: +49 (0) 69 95 30 72 77

2

A Mercedes-Benz Mobilo jelenleg érvényben lévő változata a V-osztály, az X-osztály, a Marco Polo és a Marco Polo HORIZON modellekre érvényes. A Mobilo valamennyi gépkocsinál - amelynél az első forgalomba helyezés dátuma 2012.01.01. utánra esik - először 2 évre vonatkozik, szervizkötelezettség nélkül, majd ezt követően hivatalos Mercedes-Benz szervizpartnereknél végzett minden karbantartás során akár 30 éven keresztül megújul. A Sprinter, a Vito, a Citan és a Marco Polo ACTIVITY modellek esetén a Mercedes-Benz MobiloVan jelenleg érvényes kiadás szerinti szolgáltatásai vannak érvényben.

Lorem Ipsum