Mercedes-Benz MobiloVan

Mercedes-Benz MobiloVan.

És mehet is tovább. Mercedes-Benz MobiloVan a transzporterekhez.

Akár 30 évig gondtalanul megőrizheti mobilitását.

Megbízunk gépkocsijainkban. Annyira, hogy a Mercedes-Benz MobiloVant akár 30 évig, ingyenesen meghosszabbíthatja. Ehhez elegendő, ha a karbantartást rendszeresen egy hivatalos Mercedes-Benz márkaszervizben végezteti el. Ezután a MobiloVan automatikusan a következő szervizig meghosszabbodik – akár 30 éven keresztül. Bármikor ismételten csatlakozhat a MobiloVanhez, még akkor is, ha az utolsó karbantartás óta már eltelt néhány év.

  1. Szervizszolgáltatások

  2. Biztonság

1

A Mercedes-Benz MobiloVan mindenkori aktuális változata a Sprinter, a Vito, a Citan és a Marco Polo ACTIVITY modellekre érvényes.

A MobiloVan valamennyi gépkocsinál - amelynél az első forgalomba helyezés dátuma 2012.10.01. utánra esik - először 2 évre vonatkozik, szervizkötelezettség nélkül, majd ezt követően hivatalos Mercedes-Benz szervizpartnereknél végzett minden karbantartás során akár 30 éven keresztül megújul.

A V-osztály, az X-osztály, a Marco Polo és a Marco Polo HORIZON modellek esetén a Mercedes-Benz Mobilo mindenkori aktuális változatának szolgáltatásai vannak érvényben.

Érvényesség Meghosszabbítás Ismételt belépés

minden, 2012. 10. 01. után először forgalomba helyezett Sprinter, Vito és Citan számára.

a következő esedékes, Mercedes-Benz szervizpartnernél végzett karbantartásig.

bármikor lehetőség van rá egy Mercedes-Benz szervizpartnernél végzett karbantartással.

Alap futamidő: 2 év Hosszabbítás karbantartásról karbantartásra az első forgalomba helyezéstől kezdve 30 évig
Műszaki meghibásodás, valamint garanciális és jótállási esetben történő szervizlátogatás esetén számos mobilitási szolgáltatás előnyeit élvezheti.    Műszaki meghibásodás esetén számos mobilitási szolgáltatás előnyeit élvezheti.

Ezekkel a szolgáltatásokkal mozgásban tartjuk Önt.

Mely gépkocsikra érvényes a hosszú távú mobilitásgarancia?

A Mercedes-Benz MobiloVan kilométer-korlátozás nélkül érvényes minden olyan Citan, Sprinter, Vito és Marco Polo ACTIVITY gépkocsira1 amelyet:

  • 2012. 10. 01. után helyeztek először forgalomba,
  • a Daimler AG vagy a Mercedes-Benz értékesítési hálózat érvényességi területén értékesítettek és adtak át,
  • és az igénybevétel időpontjában ezekben az országokban van forgalomba helyezve és ott üzemeltetik.
1

Kérjük, vegye figyelembe az érvényes kivételeket. Így a Mercedes-Benz MobiloVan például nem érvényes gondatlan magatartás esetén. A részletes információkat hivatalos Mercedes-Benz szervizpartnereinknél vagy járművének kiegészítő kezelési leírásában találhatja meg.A Mercedes-Benz MobiloVan mindenkori aktuális változata a Sprinter, a Vito, a Citan és a Marco Polo ACTIVITY modellekre érvényes. A MobiloVan valamennyi gépkocsinál - amelynél az első forgalomba helyezés dátuma 2012.10.01. utánra esik - először 2 évre vonatkozik, szervizkötelezettség nélkül, majd ezt követően hivatalos Mercedes-Benz szervizpartnereknél végzett minden karbantartás során akár 30 éven keresztül megújul. A V-osztály, az X-osztály, a Marco Polo és a Marco Polo HORIZON modellek esetén a Mercedes-Benz Mobilo mindenkori aktuális változatának szolgáltatásai vannak érvényben.

Szolgáltatások Műszaki meghibásodás esetén Szervizlátogatás garancia és jótállás esetén
(> 2 munkaóra)1
  2 évig az első forgalomba helyezéstől kezdve, majd karbantartásról karbantartásra 30 évig Első forgalomba helyezés
A technikus útiköltsége a meghibásodás helyére és vissza. x  
Helyszíni segítségnyújtás kisebb javítások esetén max. € 150,– értékig áfával együtt (a további anyagköltségek a gumiabroncsokra, akkumulátorokra, kulcsokra, valamint üzemanyagokra és fogyó anyagokra a költségátvállalásból ki vannak zárva). x  
Bevontatás a legközelebbi, hivatalos Mercedes-Benz márkaszervizbe. x  
Taxi/sofőrszolgálat/tömegközlekedési eszközök legfeljebb € 75,- értékig áfával együtt, meghibásodás vagy szervizmobilitás esetén. x x
A gépkocsi beszállítása az Ön hivatalos Mercedes-Benz márkaszervizének 50 km-es körzetében. x x2
Cseregépkocsi a javítás időtartamára, legfeljebb 3 munkanapra. A szokásos piaci feltételek szerint (pl. önrész bérautó esetén). A cseregépkocsi típusa a rendelkezésre állástól függ. Nem vállalhatók át az egyéb költségek, mint pl. üzemanyagok stb. x x3
Repülőjegy/vasúti menetjegy egy oda- és visszaútra Ön és utastársai számára, személyenként 400 euróig áfával. x  
Szállodai szoba reggelivel a javítás időtartamára Ön és utastársai számára, legfeljebb három munkanapra és személyenként 400 euróig. x  
 
1

Az új gépkocsi garancia, szavatosság vagy jótállás keretében végzett, és két óránál tovább tartó javítások esetében érvényes. Kérjük, időben vegye fel a kapcsolatot egy hivatalos Mercedes-Benz márkaszervizzel, annak érdekében, hogy az mobilitását biztosíthassa, miközben gépkocsija a szervizben tartózkodik.

2

A gépkocsi el- és visszaszállításával együtt.

3

Az egyéb mobilitási szolgáltatások alternatívájaként.

A Mercedes-Benz MobiloVan nem ér véget a határon.

Határtalanul megőrizheti mobilitását Európában, bel- és külföldön egyaránt.

Tűzzön ki magának távoli célokat! Segítünk, hogy elérje őket.

A Mercedes-Benz a legsűrűbb szervizhálózatok egyikével rendelkezik Európában. Szükség esetén mintegy 3000 hivatalos Mercedes-Benz szervizpartner segít Önnek biztonságosan továbbjutni. Professzionálisan és a nap 24 órájában rendelkezésére állunk.

Szinte egész Európában utazva igénybe veheti a Mercedes-Benz MobiloVan szolgáltatásait.1, 2

1

Nem érvényes a tengerentúli területeken.

2

A Mercedes-Benz MobiloVan mindenkori aktuális változata a Sprinter, a Vito, a Citan és a Marco Polo ACTIVITY modellekre érvényes.

A MobiloVan valamennyi gépkocsinál - amelynél az első forgalomba helyezés dátuma 2012.10.01. utánra esik - először 2 évre vonatkozik, szervizkötelezettség nélkül, majd ezt követően hivatalos Mercedes-Benz szervizpartnereknél végzett minden karbantartás során akár 30 éven keresztül megújul.

A V-osztály, az X-osztály, a Marco Polo és a Marco Polo HORIZON modellek esetén a Mercedes-Benz Mobilo mindenkori aktuális változatának szolgáltatásai vannak érvényben.

Albánia Nagy-Britannia Montenegró
Andorra Görögország Hollandia
Ausztria Magyarország Norvégia
Belgium Izland Lengyelország
Bosznia-Hercegovina Írország Portugália
Bulgária Olaszország Románia
Horvátország Koszovó Szerbia
Ciprus (észak és dél) Lettország Szlovákia
Csehország Liechtenstein Szlovénia
Dánia Litvánia Spanyolország
Észtország Luxemburg Svédország
Finnország Macedónia Svájc
Franciaország Málta Törökország1
Németország Moldova Ukrajna
Gibraltár Monaco  
 
1

2013.09.01 után forgalomba helyezett gépkocsikra érvényes.

Lorem Ipsum