A nap 24 órájában: Mercedes-Benz Service24h.

Éjjel-nappal ismét mozgásba hozzuk.

Új gépkocsijában egyvalami mindig elkíséri: az a jó érzés, hogy mindig biztonságosan közlekedhet. Ha egyszer azonban mégsem lenne menetképes a járműve, a professzionális Mercedes-Benz Szerviz segít Önnek elérni célját.

Mindig rendelkezésére állunk.

Az ingyenes 06-1-3285303 telefonszámon1 (vagy az MB Contactot2 választva rádiója címjegyzékéből) a nap 24 órájában, az év 365 napján, egész Európában elérhet bennünket. Mercedes-Benz szerviztechnikusunk segít Önnek, és a legtöbb esetben közvetlenül a meghibásodás helyén ismét menetképessé teszi gépkocsiját.

Mercedes-Benz Mobilo.

A szériafelszereltséghez tartozó mobilitási megoldásunk, a Mercedes-Benz Mobilo3 gondoskodik arról, hogy Ön továbbra is mobil maradhasson, ha Mercedes-Benz gépkocsija már nem jut tovább. Műszaki meghibásodások, kisebb problémák (például a kulcs elvesztése), balesetek, vandalizmus és alkatrészlopás esetén szinte egész Európában gyors és megbízható helyszíni segítséget nyújt – ingyenesen és a nap 24 órájában.

1

Költségmentes. A mobiltelefon-hálózatokból kezdeményezett hívások esetén költségek merülhetnek fel. A nem csatlakozott európai országokban: +49 (0) 69 95 30 72 77

2

Feltétel: a gyárilag beépített rádió össze van kapcsolva egy üzemkész mobiltelefonnal. Az MB Contact használata esetén a hívás díjköteles.

3

A Mercedes-Benz Mobilo jelenleg érvényben lévő változata a V-osztály, az X-osztály, a Marco Polo és a Marco Polo HORIZON modellekre érvényes. A Mobilo valamennyi gépkocsinál - amelynél az első forgalomba helyezés dátuma 2012.01.01. utánra esik - először 2 évre vonatkozik, szervizkötelezettség nélkül, majd ezt követően hivatalos Mercedes-Benz szervizpartnereknél végzett minden karbantartás során akár 30 éven keresztül megújul. A Sprinter, a Vito, a Citan és a Marco Polo ACTIVITY modellek esetén a Mercedes-Benz MobiloVan jelenleg érvényes kiadás szerinti szolgáltatásai vannak érvényben.

Lorem Ipsum