Kényelem és biztonság: a Digitális szervizfüzet.

Digitális szervizfüzet.

Szervizadatai lehívható formában.

A Digitális szervizfüzet1elyettesíti a hagyományos szervizfüzetet és lehetővé teszi Mercedes-Benz szervizpartnerének az elvégzett szervizmunkálatok biztos és pontos dokumentációját.

A digitális szervizfüzet a transzporter egész életén át biztonságban és védetten a központi Mercedes-Benz adatbankban található és szükség esetén a teljes szerviztörténet elkészíthető segítségével.

Nagyobb biztonság elvesztés esetén

Amennyiben elvesztené digitális szervizfüzetét, online továbbra is hozzáférünk Mercedes-Benz gépkocsija szervizadataihoz, és bármikor tájékoztatást adhatunk Önnek.

Nagyobb kényelem külföldön vagy szervizváltásnál

Külföldön is hozzáférhet Mercedes-Benz gépkocsija szervizadataihoz. Ezáltal mindenütt gyorsan és professzionálisan segíthetünk Önnek. Ezen túlmenően biztosítjuk Önnek, hogy digitális szervizfüzete egy külföldi tartózkodás vagy szervizváltás esetén is hiánytalanul tovább legyen vezetve.

Nagyobb értékmegőrzés a hamisíthatatlanságnak köszönhetően

A digitális szervizfüzet hamisíthatatlanul dokumentálja a futásteljesítményt és az elvégzett karbantartási munkálatokat. Ez növelheti Mercedes-Benz gépkocsija újraeladási értékét.

1

A szabadidő- és lakóautók számára 2012 október óta elérhető.

Lorem Ipsum