Sprinter Tourer | Mercedes-Benz transzporter

Tér, komfort és biztonság: a Sprinter Tourer.

Jövőbe mutató, gazdaságos, megbízható.

Konfigurátor

Jövőbe mutató, gazdaságos, megbízható.

Olyan sokoldalú, hogy meg fogja találni a megfelelőt minden szállítási feladatához, és olyan jól mutat, hogy mindenütt feltűnést kelt. Az új Sprinter Tourer a 3 járműhosszúsággal, 2 tetőmagassággal és maximum 3 üléssorral meggyőző sokoldalúságot kínál. Számos gépkocsiváltozata és felszereltsége ugyanúgy elérhetővé teszi a gazdaságos belépő gépkocsit, mint a komfort üléssorokkal és luxust sugárzó belső burkolattal rendelkező, nagyon magas szinten felszerelt Tourert.

Az első alkalommal rendelhető komfort üléssorokon helyet foglaló utasok egyedileg állíthatják be a háttámlák dőlésszögét és a komfort fejtámlák helyzetét, ami valódi nyereség a kényelem terén. A vezető sok hasznát látja az intelligens kezelési és kijelzési koncepciónak, valamint a tárolóhelyek moduláris felépítésének, amely a multimédia- és asszisztensrendszerek választékához hasonlóan egyedileg az igényeihez igazítható.

Mindezekkel a Sprinter a benne rejlő innovációs erőnek és húsz évnél is régebbi tapasztalatnak köszönhetően újra mérföldkövet jelent: olyan jövőbe mutató, hatékony és megbízható mobilitási megoldás, amely előreviszi a vállalkozását.

Kiemelkedő jellemzők.

  1. Termékkoncepció
  2. Hálózatba kapcsolva
  3. Üzletági megoldások
  4. Biztonság
  5. Gazdaságosság
Minden téren meggyőző.

Az új Sprinter Tourer már megjelenésével is kitűnik: formanyelve a Mercedes-Benz modern „érzéki tisztaság” designkoncepcióját követi. A megújult vezetőtér nagyszerű formai kialakításával és kiváló funkcionalitásával győzi meg. Ezt bizonyítja például az intelligens, moduláris tárolóhely-koncepció és a KEYLESS-START funkció.

Az extraként rendelhető nagy teljesítményű tető-klímaberendezés kellemes hőmérsékletet teremt az utasok számára. A teljesen burkolt utastérben kívánságra a mindegyik üléssornál USB-töltőfunkciós tárolórekesz áll rendelkezésre az okostelefonok számára.

A gépkocsi használatának körülményeitől és a kívánt menettulajdonságoktól függően Sprinter Tourer gépkocsiját hátsókerék- vagy összkerékhajtással rendelheti meg. A sebességváltás vagy manuálisan, a 6 fokozatú kézi kapcsolású váltóval, vagy automatikusan, a 7G-TRONIC PLUS váltóval történik.

Mobilitás 4.0.

Annak érdekében, hogy Ön a lehető leggazdaságosabban és legkellemesebben végezhesse munkáját, a Sprinterhez rádió, különféle multimédia-rendszerek és kapcsolatteremtési megoldások érhetők el. A kínálat igény szerint az okostelefon-tartótól a Bluetooth® csatlakozással és kéz nélküli funkcióval ellátott rádión át a nagy felbontású érintőképernyős, gyors merevlemezes navigációval, 3D-s térkép-megjelenítéssel és okostelefon-integrálással rendelkező multimédia-rendszerig terjed. A kezelés olyan, mint amilyet csak kíván az ember magának: egyszerű. A multimédia-rendszereket például a nagy felbontású érintőképernyőn vagy a multifunkciós kormánykeréken keresztül lehet működtetni. Az összes kezelő- és kijelzőelem jól elérhető és könnyen leolvasható.

Mivel a modern munkakörnyezethez a digitális megoldások is hozzátartoznak, a Sprintert egy beépített kommunikációs modullal láttuk el, amely a gépkocsi folyamatos internetkapcsolatának műszaki alapját képezi. Ez lehetővé teszi az aktuális és a jövőbeli Mercedes PRO szolgáltatások használatát. Ezek előnyei többek közt az előrelátó karbantartás-menedzsmentnek köszönhető minimalizált állásidőktől a digitális menetlevélig terjednek, amely egyszersmind feleslegessé teszi a papírmunkát.

Pontosan az alkalmazási területnek megfelelően összeállítva.

A Sprinter Tourer sok mindent lehetővé tesz: 3 járműhosszúság, 2 tetőmagasság és legfeljebb 3 üléssor képezi a bázist a meggyőző sokfajta változathoz. Így a különösen robusztus gépkocsik, például az építési területen történő használathoz, ugyanúgy konfigurálhatók mint a luxust sugárzó VIP-Shuttle buszként felszerelt kivitelek – teljesen mindegy, hogy Önnek milyen feladatához van szüksége a megfelelő gépkocsira. Az utasok kitűnő komfortjának biztosításához az összes 2- és 3-személyes üléssor komfort üléssorként, beállítható háttámlákkal és komfort fejtámlákkal rendelhető. Így a legfeljebb 8 utas plusz a vezető jól fogja érezni magát a Sprinter Tourerben.

Szükség esetén a csomagok, a szállított anyagok vagy a szerszámok számára kiegészítőleg legfeljebb 3.500 kg tömegű utánfutó is vontatható. A több, mint 600 extra felszereltség, többek között például a különleges flotta- és futóműmegoldások a Sprinter Tourer akár még tovább is illeszthető az Ön igényeihez.

Példamutató szint a biztonsági felszereltségeknél.

A Sprintert minden téren a biztonságot szem előtt tartva alakítottuk ki. Ehhez már a puszta felépítése is aktívan hozzájárul, amelynek anyagösszetétele és konstrukciója kifejezetten stabil alapokat biztosít.


Ezt egészíti ki a számos asszisztens rendszer, hiszen a legtapasztaltabb vezető is kerülhet olyan helyzetbe, amikor a segítség hasznos lehet. A kínálat szériaként elérhető Oldalszél-asszisztenstől az Aktív fékasszisztensig és a Sávtartó asszisztensig terjed – utóbbi kettő a szériafelszereltséghez tartozik a 3500 kg megengedett össztömeg feletti gépkocsiknál. Három kameraváltozat - a belső visszapillantó tükörben található kijelzővel rendelkező tolatókamerától a 360°-os kameráig - javítja az egyébként is jó kilátást a vezetőülésből. Sötétben az extraként rendelhető LED-es nagyteljesítményű fényszórók világítják meg a lehető legjobban az útfelületet.


Baleset esetén a szériafelszereltséghez tartozó légzsák segíthet megvédeni a vezetőt az ütközéstől. Kívánságra a vezető és az első utas számára öt további légzsák rendelhető.

Minden vonatkozásban gazdaságos.

A Sprinterrel egy olyan jármű mellett dönt, amely több, mint 20 éve bizonyítja gazdaságos üzemeltethetőségét. Az új Sprinter Tourer jól ismert minőségével és megbízhatóságával folytatja ezt a sikertörténetet. Ennek során a kezdetektől fogva profitálhat gazdaságosságából: a nagyszámú konfigurációs lehetőséggel pontosan azt rendelheti, amire valóban szüksége van.

 

Azért, hogy a jót még jobbá tegyük, a dízelmotorjaink fogyasztását még jobban optimalizáltuk és a nagyvonalú helykínálatot még jobban kihasználhatóvá tettük. A Sprinter Tourer így kapcsolja össze a takarékos üzemanyag-fogyasztást és az intelligens funkcionalitást egy teljes körűen gazdaságos mobilitási megoldássá.

Nagyon hasznos számos közlekedési szituációban.

Hosszú utak az autópályán, sávváltás a többsávos utakon vagy manőverezés a rámpáknál: sok olyan helyzet van, amelyben az asszisztensrendszerek támogatást tudnak nyújtani a vezetőnek. A Sprinter, a gépkocsi alkalmazási területétől függően, az igényeknek megfelelően felszerelhető ezekkel az asszisztensrendszerekkel, amelyek közös jellemzője az, hogy a technika jelenlegi legmodernebb szintjét képviselik. Ilyen például a DISTRONIC aktív követésitávolság-tartó asszisztens, amely önállóan állandó értéken tartja az előzetesen beállított távolságot a saját jármű előtt haladó gépkocsitól, így Ön kevésbé érzi fárasztónak a hosszú utakat. Az asszisztensrendszerek közé tartozik a 360°-os kamerával kiegészített Parkoló csomag, a Parkolássegítő asszisztens és a Drive Away Assist is, amely a körkörös kilátásnak köszönhetően értékes támogatást nyújthat a parkolás és a manőverezés során.

Sprinter Tourer, Aktív fékasszisztens

Aktív fékasszisztens

Sprinter Tourer, Parkoló csomag 360°-os kamerával

Parkolócsomag 360°-os kamerával

Sprinter Tourer, DISTRONIC aktív követésitávolság-tartó asszisztens

DISTRONIC aktív követésitávolságtartó-asszisztens

Sprinter Tourer, Tolatókamera a belső visszapillantó tükörben elhelyezett kijelzővel

Tolatókamera a belső visszapillantó tükörben elhelyezett kijelzővel

Sprinter Tourer, Rear Cross Traffic Alert (Hátsó keresztirányú forgalomra történő figyelmeztetés) funkcióval rendelkező Holttérfigyelő asszisztens

Rear Cross Traffic Alert (Hátsó keresztirányú forgalomra történő figyelmeztetés) funkcióval rendelkező Holttérfigyelő asszisztens

Sprinter Tourer, Aktív sávtartó asszisztens

Aktív sávtartó asszisztens

Az extrafelszereltségek kiemelkedő jellemzői.

Sprinter Tourer, Krómozott hűtőrács

Krómozott hűtőrács

Sprinter Tourer, Gépkocsi színére fényezett hűtőrácskeret

A gépkocsi színére fényezett hűtőrácskeret

Sprinter Tourer, Fényezett lökhárító

Fényezett lökhárító

Sprinter Tourer, Rádió-előkészítés

Rádió-előkészítés

Sprinter Tourer, Navigáció

Navigáció

Sprinter Tourer, 10,25"-os érintőképernyővel rendelkező MBUX multimédia-rendszer

10,25"-os érintőképernyővel rendelkező MBUX multimédia-rendszer

Sprinter Tourer, Digitális rádió (DAB)

Digitális rádió (DAB)

Mercedes PRO: egyszerűsíti és felgyorsítja vállalkozását.

A Mercedes PRO1 a Mercedes-Benz Vans új márkája az összes jelenlegi és jövőbeni szolgáltatáshoz, megoldáshoz és digitális szolgáltatáshoz az Ön mindennapi üzleti élete számára. Célunk a digitális lehetőségek felhasználása ahhoz, hogy Ön még hatékonyabban végezhesse napi üzleti tevékenységét.
A Mercedes PRO valamennyi kapcsolódó szolgáltatásunkat egy webalapú platformon foglalja össze az Ön számára. Először egyes kiválasztott szolgáltatások állnak majd rendelkezésre, amelyeket folyamatosan bővítünk és az igényeihez igazítunk. Arra törekszünk, hogy elvárásait összekapcsoljuk az általunk kifejlesztett jövőbe mutató technológiákkal, és azokat intelligensen beépítsük mindennapi munkájába.

Újdonság a Mercedes PRO-nál: Mercedes-Benz Van Uptime2. Digitális valós idejű diagnosztikai megoldás.

1

A Mercedes PRO a kiválasztott európai országokban és 2018 szeptemberétől az USA-ban áll rendelkezésre. További információkért, kérjük forduljon Mercedes-Benz márkakereskedőjéhez.

2

A Mercedes-Benz Van Uptime előreláthatólag 2019 májusától a kiválasztott európai piacokon, a digitális szolgáltatásokhoz megfelelő kommunikációs modullal (LTE) felszerelt új Sprinterhez (907/910-es modellcsalád) érhető el.

Mercedes-Benz transzporterek
Érdeklődik a Sprinter Tourer iránt?
Állítsa össze Sprinter Tourerét vagy vegye fel a kapcsolatot hivatalos márkakereskedőnkkel!