A Vito Tourer.

Mozgásba hozza a családokat.

Konfigurátor

Új horizontokat nyit meg – a mindennapok során és a szabadidőben egyaránt.

A Vito Tourer akár 8 személyt és a vezetőt viheti magával, megkönnyíti mindennapjait, és szabadidejében új horizontokat nyit meg. Amint azt egy Mercedes-Benztől elvárhatja, a biztonsági felszereltség, példamutató színvonalú. Szintén a legmodernebbek a Vito Tourer erős motorjai. Ha a két designcsomag, a Vito Line SPORT vagy Külső sport csomag valamelyike mellett dönt, kívülről is láthatóvá válik, milyen sportosan közlekedik. Az extraként rendelhető három audiorendszer, valamint a Mercedes me kapcsolattartási megoldásai pedig elhozzák a digitális világot Vitójába.

Mercedes me connect – intelligensen összekapcsolva

Még nagyobb kényelem, fokozottabb biztonság, több szabadidő.

A Mercedes me connect összekapcsolja a gépkocsit a digitális világgal és lehetővé teszi a gépkocsi kapcsolódását az internetre. Mennyire van tele a tank? Be van zárva az autó? Néhány példa azokra a kérdésekre, amelyekre a Mercedes me connect válaszokat tud adni.

Jó szórakozás, tökéletes tájékozottság.

Az információs és kommunikációs rendszerek, számos kapcsolódási ponttal, gondoskodnak a legjobb összeköttetésről és a kiváló szórakozásról. Az extraként rendelhető Audio 30 és Audio 40 multimédia-rendszer kezelése egy érintőképernyő segítségével intuitív és kényelmes.

COLLISION PREVENTION ASSIST

Sávtartó asszisztens

Holttérfigyelő asszisztens

PRE-SAFE® 

Aktív parkolásasszisztens

Menetfényasszisztens

Itt minden utazást élvezhet.

[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO2-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO2-kibocsátásához és elektromos fogyasztásához“ c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (DAT www.dat.de).

Lorem Ipsum