Lehetőségek tárháza: a Vito Tourer.

Olyan sokoldalú, mint az Ön útjai.

Konfigurátor

A Vito. Akarja, tudja, teszi.

A Vito Tourer megkönnyíti mindennapjait és új távlatokat nyit szabadidejében: tágas utasterében akár nyolc utas plusz a vezető foglalhat helyet, és megfelelően kialakított üléselrendezésével bőséges helyet kínál. Így útjain elegendő a hely az egész családnak és a barátoknak, de akár a háziállatoknak is, valamint a csomagnak és a sportfelszerelésnek.

Akár hátsókerék- vagy összkerékhajtással, Vito Tourer BASE, PRO vagy SELECT változatban: egyszerűen kiválaszthatja a megfelelő gépkocsit útjaihoz.

A komfortfelszereltségek, valamint az innovatív asszisztens- és biztonsági rendszerek nagy választékának köszönhetően még biztonságosabban érheti el céljait. Az extraként rendelhető Vito Line SPORT, amelyhez sportos fóliázás és küszöbborítások, krómozott hűtőrács és akár 48,3 cm-es (19") könnyűfém keréktárcsák tartoznak, egyedi és dinamikus megjelenést kölcsönöz a Vito Tourernek.

Kiemelkedő jellemzők.

  1. Flexibilitás
  2. Biztonság
  3. Kényelem
  4. Gazdaságosság
Még több lehetőség.

Bármilyen célokat is kíván elérni: a Vito Tourer segít Önnek abban, hogy eredményesen megérkezhessen. Hiszen a három modell, a BASE, a PRO és a SELECT pontosan az Ön és utasai igényeinek megfelelően alakítható ki. Ha egy nagyon kényelmes gépkocsit keres utazáshoz, vagy szállodai minibuszra van szüksége, a Vito Tourer SELECT, 2 állítható 3 személyes üléspaddal a legjobb választás. Fénnyel és friss levegővel szeretné kényeztetni utasait? Rendelje meg az extraként kínált panoráma-tolótetőt. Kimondottan sokoldalú taxit vagy klub-buszt szeretne? Akkor meg kell ismerkednie a Vito Tourer PRO-val! Ha a brigádot akarja a munkaterületre szállítani, a funkcionális Vito Tourer BASE kínál jó megoldást.

A járműhossztól függően az utastérben 2 vagy az extra hosszú változatban akár 3 üléssor alakítható ki, 2 és 3 személyes üléspadokkal. A maximális 9 ülőhely eléréséhez pedig válassza a 3 üléssort az utastérben (2-2-3-as üléselrendezés), vagy döntsön a kétszemélyes segédvezető-ülés, hátul pedig két háromszemélyes üléspad mellett. A legjobb pedig, hogy privát túrákon is profitálhat a Vito Tourer sokoldalúságából.

Biztosra megy – minden úton.

A Vito Tourer példamutató biztonsági és asszisztensrendszerei mindenki előnyére válnak: Önnek, utasainak és még a közlekedés többi résztvevőjének is. Már szériafelszereltségként elkíséri Önt például az Oldalszél-asszisztens és az ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens, az ADAPTIVE ESP® elektronikus menetstabilizáló program legújabb generációja, valamint az akár 6 légzsák által nyújtott védelem1. A B-oszlopon található QR-kódos mentési matricáról pedig a mentőszolgálatok közvetlenül beolvashatják a gépkocsi típusának megfelelő mentési kártyát.

Az egyik kiemelkedő asszisztensrendszerünk az extraként rendelhető COLLISION PREVENTION ASSIST, amely a városokon kívül is felügyeli a követési távolságot, és figyelmeztet a lehetséges ütközésre. Extraként tolatókamera és a PRE-SAFE® megelőző utasvédelmi rendszer is elérhető. Ha pedig tovább szeretné bővíteni Vito Tourere biztonsági felszereltségét, a további biztonsági felszerelések2 között biztosan megtalálja, amit keres. Egyvalami mindegyikben közös: segítik Önt célja biztonságosabb elérésében.

Ilyen kényelmes lehet egy munkahely!

Nézzük munkája kellemes oldalát: a Vito Tourer tágas utasterével gondoskodik a jó munkakedvről. Az ülések robusztus szövetkárpitozása meggyőző, ergonomikus párnázatukon pedig hosszú utakon is kényelmesen utazhat. A hideg évszakban értékes extra az ülésfűtés a vezető és az első utas részére. Az extraként rendelhető kétszemélyes segédvezető-ülés 2 útitárs számára teremthet helyet.

Az elektromechanikus szervokormánynak és az extraként rendelhető TEMPOMAT-nak, továbbá az állítható kormányoszloppal és fedélzeti számítógéppel rendelkező multifunkciós kormánynak köszönhetően könnyedén juthat el a bevetés helyszínére. Az extraként rendelhető klímaberendezés, illetve automata klímaberendezés segít, hogy mindig jó formában maradhasson.

Az extraként rendelhető audiorendszerek gondoskodnak a legjobb kapcsolattartásról és a jó szórakoztatásról útközben, valamint az Audio 40 és a Becker® MAP PILOT3 navigációs rendszerekkel arról is, hogy gyorsabban célba érhessen. Ha még értékesebbé kívánja tenni Vito Tourerét, rendelje meg az extraként kínált Króm belső tér csomagot!4 Mivel pedig minden eredményes vállalkozás rendezett alapokon nyugszik, a Vito Tourert számos praktikus tárolórekesszel láttuk el, amelyek gondoskodnak a rendről.

Jusson messzebbre a magas fokú megbízhatóságnak köszönhetően!

Aki takarékosan bánik az erőforrásokkal, mindig szívesen látott partner a vállalkozásban. Ezért a Vito Tourer mindent tartalmaz, ami vállalkozását gazdaságosságával eredményessé teheti. Példamutatónak számít a Mercedes-Benzre jellemző megbízhatóság és hosszú élettartam. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően Vito Tourere mindig az Ön rendelkezésére áll, amikor szüksége van rá. Ehhez a hosszú, akár 40 000 km-es szervizintervallumok is hozzájárulnak. A kitűnő termékminőség a legjobb előfeltétele annak, hogy a karbantartási és javítási költségeket alacsonyan tarthassuk. Annak érdekében, hogy a Vito Toureren még sok év múlva is látható legyen, mennyire fitt, kitűnő korrózióvédelemmel, többek között teljesen horganyzott karosszériával láttuk el.

1

A vezető- és utasoldali első légzsák minden Vito Tourernél a szériafelszereltséghez tartozik. Ezen túlmenően extraként előre felsőtest-medence-oldallégzsákok és függönylégzsákok, ill. előre és hátulra függönylégzsákok is rendelhetők.

2

Lásd: Széria- és extrafelszereltségek és Biztonság menüpontok.

3

A Becker® MAP PILOT navigációs rendszer csak az Audio 15-tel együtt rendelhető.

4

A Króm belső tér csomag a Vito Tourer SELECT felszereltségéhez tartozik.

Mindig segítőkész.

COLLISION PREVENTION ASSIST

Sávtartó asszisztens

Holttérfigyelő asszisztens

PRE-SAFE® rendszer

Aktív parkolásasszisztens

Menetfény-asszisztens

Olyan sokoldalú, mint az Ön útjai.

Teljes erővel előre!

Vito Tourere a meghajtás terén is az Ön kívánságaihoz igazodik. Ezért a három nagy vonóerejű motor, valamint hátsó- és összkerékhajtás áll rendelkezésére. Terveinek és közlekedési igényeinek megfelelően válassza gépkocsiját olyan meghajtással, amely az Ön útvonalainak és a kívánt menettulajdonságoknak leginkább megfelel.

Útközben a szériafelszereltséghez tartozó 9G-TRONIC 9 fokozatú automata váltó tartja magas szinten a menetkényelmet és alacsonyan a fogyasztást. A hatfokozatú kézi kapcsolású váltó is meg fogja győzni, amely kiválóan egyensúlyoz az agilitás és a hatékonyság között. Bármelyik meghajtásváltozat mellett döntsön is, a szériakivitel részét képező elektromechanikus szervokormánnyal, a kényelmes futóműhangolással és a független kerékfelfüggesztéssel személygépkocsi-színvonalon élvezheti a hatékonyságot, a futáskultúrát és a menetkényelmet a Vito Tourerben.

Mercedes PRO: egyszerűsíti és felgyorsítja vállalkozását.

A Mercedes PRO1 a Mercedes-Benz Vans új márkája az összes jelenlegi és jövőbeni szolgáltatáshoz, megoldáshoz és digitális szolgáltatáshoz az Ön mindennapi üzleti élete számára. Célunk: a digitális lehetőségek kihasználása vállalkozásának még hatékonyabbá tétele érdekében.

A Mercedes PRO valamennyi kapcsolódó szolgáltatásunkat egy webalapú platformon foglalja össze az Ön számára. Először egyes kiválasztott szolgáltatások állnak majd rendelkezésre, amelyeket folyamatosan bővítünk és az Ön kívánságaihoz igazítunk. Arra törekszünk, hogy igényeit összekapcsoljuk az általunk kifejlesztett jövőbe mutató technológiákkal, és azokat intelligensen beépítsük mindennapi munkájába.

1

A Mercedes PRO kiválasztott európai országokban áll rendelkezésre. További információkért, kérjük, forduljon Mercedes-Benz kereskedőjéhez.

[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO2-kibocsátásához és áramfogyasztásához" c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (DAT www.dat.de).