Vito Tourer | Mercedes-Benz Vans

A Vito Tourer.

Mozgásba hozza a családokat.

Konfigurátor

Új horizontokat nyit meg – a mindennapok során és a szabadidőben egyaránt.

A Vito Tourer akár 8 személyt és a vezetőt viheti magával, megkönnyíti mindennapjait, és szabadidejében új horizontokat nyit meg. Amint azt egy Mercedes-Benztől elvárhatja, a biztonsági felszereltség, példamutató színvonalú. Szintén a legmodernebbek a Vito Tourer erős motorjai. Ha a két designcsomag, a Vito Line SPORT vagy Külső sport csomag valamelyike mellett dönt, kívülről is láthatóvá válik, milyen sportosan közlekedik. Az extraként rendelhető három audiorendszer, valamint a Mercedes me kapcsolattartási megoldásai pedig elhozzák a digitális világot Vitójába.

Mercedes me connect – intelligensen összekapcsolva

Még nagyobb kényelem, fokozottabb biztonság, több szabadidő.

A Mercedes me connect összekapcsolja a gépkocsit a digitális világgal és lehetővé teszi a gépkocsi kapcsolódását az internetre. Mennyire van tele a tank? Be van zárva az autó? Néhány példa azokra a kérdésekre, amelyekre a Mercedes me connect válaszokat tud adni.

Jó szórakozás, tökéletes tájékozottság.

Az információs és kommunikációs rendszerek, számos kapcsolódási ponttal, gondoskodnak a legjobb összeköttetésről és a kiváló szórakozásról. Az extraként rendelhető Audio 30 és Audio 40 multimédia-rendszer kezelése egy érintőképernyő segítségével intuitív és kényelmes.

Vito Tourer, COLLISION PREVENTION ASSIST

COLLISION PREVENTION ASSIST

Vito Tourer, Sávtartó asszisztens

Sávtartó asszisztens

Vito Tourer, Holttérfigyelő asszisztens

Holttérfigyelő asszisztens

Vito Tourer, PRE-SAFE®

PRE-SAFE® 

Vito Tourer, Aktív parkolásasszisztens

Aktív parkolásasszisztens

Vito Tourer, Menetfényasszisztens

Menetfényasszisztens

Itt minden utazást élvezhet.

Vito Tourer
Mercedes-Benz transzporterek
Érdeklődik a Vito Tourer iránt?
Állítsa össze Vito Tourerét vagy vegye fel a kapcsolatot hivatalos márkakereskedőnkkel!
[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO2-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO2-kibocsátásához és elektromos fogyasztásához“ c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (DAT www.dat.de).