Lehetőségek tárháza: a Vito Tourer.

Olyan sokoldalú, mint az Ön útjai.

Konfigurátor

A Vito Tourer. Mozgásba hozza a családokat.

A Vito Tourer megkönnyíti mindennapjait és új távlatokat nyit szabadidejében: tágas utasterében akár nyolc utas plusz a vezető foglalhat helyet, és megfelelően kialakított üléselrendezésével bő helyet kínál a csomagtérben. Így útjain elegendő a hely az egész családnak és a barátoknak, de akár a háziállatoknak is, valamint a csomagnak és a sportfelszerelésnek.

Akár elsőkerék-, hátsókerék- vagy összkerékhajtással, Vito Tourer BASE, PRO vagy SELECT változatban: Önnek egyszerűen csak ki kell választania az útjaihoz megfelelő gépkocsit.

A komfortfelszereltségek, valamint az innovatív asszisztens- és biztonsági rendszerek nagy választékának köszönhetően még biztonságosabban érheti el céljait. Az extraként elérhető Vito Line SPORT vagy a Külső sport csomag – sportos fóliázással és küszöbborításokkal, krómozott hűtőráccsal és nagyméretű könnyűfém keréktárcsákkal – egyedi és dinamikus megjelenést kölcsönöz a Vito Tourernek.

Kiemelkedő jellemzők.

  1. Flexibilitás
  2. Biztonság
  3. Kényelem
  4. Gazdaságosság
  5. Vezetési élmény
Kísérő minden alkalomra.

Bármilyen célokat is kíván elérni: a Vito Tourer élvezetessé teszi az utat. Hiszen a három modell, a BASE, a PRO és a SELECT pontosan az Ön igényeinek megfelelően alakítható ki. Ha egy nagyon kényelmes gépkocsit keres, a Vito Tourer SELECT, 2 állítható 3 személyes üléspaddal a legjobb választás. Kimondottan sokoldalú gépkocsit szeretne? Akkor meg kell ismerkednie a Vito Tourer PRO-val! A funkcionális Vito Tourer BASE jó megoldást kínál, ha a házi kedvencét vagy sportfelszerelését szeretné szállítani.

A járműhossztól függően az utastérben 2 vagy az extra hosszú változatban akár 3 üléssor alakítható ki, 2 és 3 személyes üléspadokkal. A maximális 9 ülőhely eléréséhez pedig válassza a 3 üléssort az utastérben (2-2-3-as üléselrendezés), vagy döntsön a kétszemélyes utasülés, hátul pedig két háromszemélyes üléspad mellett.

Érje el célját! Példamutató biztonságban.

A Vito Tourer példamutató biztonsági és asszisztensrendszerei mindenki előnyére válnak: Önnek, utasainak és a közlekedés többi résztvevőjének is. Ezt bizonyítja a szériafelszereltséghez tartozó Oldalszélasszisztens és az ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens, az ADAPTIVE ESP® elektronikus menetstabilizáló program legújabb generációja, valamint az akár 6 légzsák által nyújtott védelem1. A B-oszlopon található QR-kódos mentési matricáról pedig a mentőszolgálatok közvetlenül beolvashatják a gépkocsi típusának megfelelő mentési kártyát.

Az egyik kiemelkedő asszisztensrendszerünk az extraként rendelhető COLLISION PREVENTION ASSIST, amely a városokon kívül is felügyeli a követési távolságot, és figyelmeztet a lehetséges ütközésre. Extraként tolatókamera és a PRE-SAFE® megelőző utasvédelmi rendszer is elérhető. Ha pedig tovább szeretné bővíteni Vito Tourere biztonsági felszereltségét, a további biztonsági felszerelések kínálatában biztosan megtalálja, amit keres. Egyvalami mindegyikben közös: segítik Önt célja biztonságosabb elérésében.

Itt minden utazást élvezhet.

A Vito Tourer tágas utasterében Ön és útitársai jól érezhetik magukat. Az ülések kiváló, strapabíró szövetkárpitot kaptak, ergonomikus párnázatukon pedig hosszú utakon is kényelmesen utazhat. A hideg évszakban értékes extra az ülésfűtés a vezető és az első utas részére. Az elektromechanikus szervokormánynak és az extraként rendelhető TEMPOMAT-nak, továbbá az állítható kormányoszloppal rendelkező multifunkciós kormánynak és fedélzeti számítógépnek köszönhetően nyugodtan juthat el céljához. Az extraként rendelhető klímaberendezés, illetve automata klímaberendezés segít, hogy mindig jó formában maradhasson.

A kívánságra rendelhető audiorendszerek gondoskodnak útközben a legjobb kapcsolatról és a jó szórakozásról. Az Audio 40 vagy a Becker® MAP PILOT2 navigációs funkciójukkal gyorsabban eljuttatják a céljához. Ha még értékesebbé kívánja tenni Vito Tourerét, rendelje meg extraként a Króm belső tér csomagot!3 Mivel pedig minden kellemes kirándulás a célszerű csomagolással kezdődik, a Vito Tourert számos praktikus tárolórekesszel láttuk el, amelyek gondoskodnak a rendről.

Takarékosság, a legszebb formájában.

A Vito Tourer takarékos és megbízható családtag. Ez már a megvásárlásakor is kiderül, vonzó ár/érték arányának köszönhetően.

A háromféle dízelmotor kedvező fogyasztásával takarékosan közlekedhet. Éppilyen példamutató a Mercedes-Benzre jellemző megbízhatóság és hosszú élettartam. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően Vito Tourere mindig az Ön rendelkezésére áll, amikor szüksége van rá. Ehhez a hosszú, akár 40 000 km-es szervizintervallumok is hozzájárulnak. A kitűnő termékminőség a legjobb előfeltétele annak, hogy a karbantartási és javítási költségeket alacsonyan tarthassuk.

Annak érdekében, hogy a Vito Toureren még sok év múlva is látható legyen, mennyire fitt, kitűnő korrózióvédelemmel, többek között teljesen horganyzott karosszériával láttuk el.

Bőséges tér a vezetési élményhez.

A Vito Tourer a vonóerőt és menetkényelmet kifinomult sportossággá kapcsolja össze. El fogja kápráztatni, hogy az ötféle dízelmotorral milyen erőteljesen és agilisan közlekedhet. A hajtáslánc és a futómű kitűnő egyensúlyt teremtenek az agilitás és a kényelem között. Tágas utastere ellenére a Vito Tourer az úton szűk helyen is kitűnően manőverezhető és kis fordulóköre is meggyőző. Az extraként rendelhető Vito Line SPORT a gépkocsinak a fóliázott küszöbborításokkal, a krómozott hűtőrács és az akár 48,3 cm-es (19") könnyűfém keréktárcsák a menetteljesítményekhez illően sportos megjelenést kölcsönöznek.

1

A vezető- és utasoldali első légzsák minden Vito Tourernél a szériafelszereltséghez tartozik. Ezen túlmenően extraként előre felsőtest-medence-oldallégzsákok és függönylégzsákok, ill. előre és hátulra függönylégzsákok is rendelhetők.

2

A Becker® MAP PILOT navigációs rendszer csak az Audio 15-tel együtt rendelhető.

3

A Króm belső tér csomag a Vito Tourer SELECT felszereltségéhez tartozik.

Mindig segítőkész.

COLLISION PREVENTION ASSIST

Sávtartó asszisztens

Holttérfigyelő asszisztens

PRE-SAFE® 

Aktív parkolásasszisztens

Menetfényasszisztens

Olyan sokoldalú, mint az Ön útjai.

Teljes erővel előre!

Vito Tourere a meghajtás terén is az Ön kívánságaihoz igazodik. Ezért öt nagy vonóerejű motor, valamint három hajtásváltozat – elsőkerék-, hátsókerék- és összkerékhajtás – áll rendelkezésre. Terveinek és közlekedési igényeinek megfelelően válassza gépkocsiját olyan meghajtással, amely az útvonalainak és a kívánt menettulajdonságoknak leginkább megfelel.

Útközben a külön rendelhető 9G-TRONIC 9 fokozatú automata váltó tartja magas szinten a menetkényelmet és alacsonyan a fogyasztást. de a szériafelszereltséghez tartozó hatfokozatú kézi kapcsolású váltó is meg fogja győzni, amely kiválóan egyensúlyoz az agilitás és a hatékonyság között. Bármelyik meghajtásváltozat mellett döntsön is, a szériakivitel részét képező elektromechanikus szervokormánnyal, a kényelmes futóműhangolással és a független kerékfelfüggesztéssel a személygépkocsikéval azonos szinten élvezheti a hatékonyságot, a futáskultúrát és a menetkényelmet a Vito Tourerben.

[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO2-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO2-kibocsátásához és elektromos fogyasztásához“ c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (DAT www.dat.de).

Lorem Ipsum