Citan zárt áruszállító | Mercedes-Benz Transzporterek

Az új Citan zárt áruszállító. Óriási.

Az új Citan zárt áruszállító.

Az új Citan zárt áruszállító igazán sokoldalú tehetség: kompakt külső méretei mellett tágas rak- és vezetőtérrel várja. A nagy teherbírást agilis menettulajdonságokkal kombinálja. Ergonomikus vezetőhelyével és a sokféle lehetőséggel, amellyel adott szállítási feladatának megfelelően alakíthatja, biztosan meg fogja könnyíteni a munkáját.

Kiemelkedő jellemzők.

  1. Minőség
  2. Funkcionalitás
  3. Biztonság
  4. Megbízhatóság
A márkára jellemző minőség - látható és érezhető

Az új Citan egyszerre nyújt impozáns fellépést és magas szintű kényelmet. Karakteres külsejével kitűnik a többi gépjármű közül. A stílusosan kialakított belső tér és a márkára jellemző, más modellcsaládokból már ismert számos komfortfelszereltség igazi Mercedes-Benz transzporterről árulkodik.

Megoldja szállítási gondjait.

 

Az új Citan zárt áruszállító sok jó ötlettel áll elő, hogy segítse mindennapi munkáját: a variálhatóan felhasználható raktér mérete és teherbírása egyaránt nagy. A belső tér − robusztus üléseivel, egyszerű kezelhetőségével vagy praktikus tárolóhelyeivel − különösen ergonomikus.

A biztonság terén is profi.

A Citan zárt áruszállítóval Ön és utasai is biztonságban járhatják az utakat. A jármű már szériakivitelben átfogó utasvédelmet nyújt, egyebek mellett hat légzsákkal. Ezenfelül opcionálisan számos aktív asszisztensrendszer segíti vezetés közben.

Helytáll, amikor szüksége van rá.

Az új Citan zárt áruszállító pontosan annyira megbízható, amennyire azt egy Mercedes-Benztől elvárhatja. Robusztus anyagaival és azok kidolgozásának minőségével jól bizonyítja kvalitásait. Mielőtt Önhöz kerül, terhelhetőségét a Mercedes-Benz szigorú nyári és téli útviszonyok között végzett ellenőrzésein, valamint korróziótesztjein kemény próba alá vetik.

Sok jó ötlet a könnyű munkához.

A segédvezetői rész például jól bizonyítja, milyen rugalmas az új Citan zárt áruszállító: ha inkább hárman utaznak vele, kétszemélyes segédvezető-ülést rendelhet hozzá. Ha egyszer-egyszer nagyobb szállítási kapacitásra van szüksége, az extraként rendelhető dönthető segédvezető-ülés a rakományvédő ráccsal együtt lehetővé teszi hosszabb tárgyak berakodását is. Továbbá hasonlóan könnyű a gépkocsi kezelése is az intuitív Mercedes-Benz kezelési és kijelzéskoncepciónak köszönhetően.

             

Gépkocsijából is hozzáfér a digitális világhoz.

Azt szeretné, hogy a lehető leghatékonyabban és egyúttal stressztől megkímélve teljenek a munkanapjai, viszont útközben is elérhető akar maradni? Az új Citan modulárisan egymásra épülő infotainment-felszereltségei pontosan azt adják ehhez Önnek, amire szüksége van. Ezt szolgálják a navigációval és Okostelefon-integrációval kiegészített MBUX multimédia-rendszer fő elemei.

Mercedes-Benz User Experience

Az MBUX rendszerrel új élményként élheti meg a multimédiát a gépkocsiban. Igaz ez a sokféle funkcióra és kapcsolódási opcióra, de arra a számos lehetőségre is, amellyel kezelheti a multimédia-rendszert.

Érintőképernyő

A nagy felbontású, 17,8 cm-es (7 col) képátlójú érintőképernyővel a mobileszközeinél megszokott módon kezelheti a multimédia-rendszert. de a multifunkciós kormány gombjait is használhatja.

„Hey Mercedes“

Elég csak kimondania a „Hey Mercedes“ szavakat a sokoldalú beszédvezérlés elindításához és a multimédia-rendszer kényelmes kezeléséhez (a beszédvezérlés magyar nyelven nem áll rendelkezésre).

Hatékony munka az intelligens kapcsolódási lehetőségeknek köszönhetően.

Az új Citan infotainment-felszereltsége szinte mindenre tudja a megoldást: gyorsabban szeretne célba érni a legfrissebb közlekedési információk segítségével, vagy vezeték nélkül töltené mobileszközét? Jó lenne, ha az extraként rendelhető MBUX infotainment-rendszert a nagy felbontású érintőképernyővel, a multifunkciós kormány gombjaival vagy akár beszédvezérléssel* is kezelhetné? Itt minden lehetséges. Ugyancsak az újdonságok között említhetők a Mercedes me kapcsolódási szolgáltatásai, amelyek szinte korlátlan lehetőséget biztosítanak az információszerzésre és a kikapcsolódásra járművében, ráadásul még biztonságosabbá is teszik az útjait.

 

Citan zárt áruszállító

MBUX multimédia-rendszer

Citan zárt áruszállító

Mercedes me connect szolgáltatások

Citan zárt áruszállító

Vezeték nélküli töltőrendszer mobileszközökhöz

*A beszédvezérlés magyar nyelven nem áll rendelkezésre.

Ismerje meg most a Citan zárt áruszállítót!

Tesztvezetés foglalása ikon

Tesztvezetés.

Regisztráljon próbaútra!
Regisztráció
Márkaképviselet keresése ikon

Márkaképviselet keresése.

Találja meg Önhöz legközelebb eső márkakereskedésünket!
Keresés
Gépkocsi konfigurálása ikon

Konfigurátor.

Állítsa össze igényei szerint!
Részletes információk
Mercedes-Benz transzporterek
Érdeklődik a Citan zárt áruszállító iránt?
Állítsa össze Citan zárt áruszállítóját vagy vegye fel a kapcsolatot hivatalos márkakereskedőnkkel!