A város hőse: a Citan zárt áruszállító.

Egy profi. A profiktól a profiknak.

Konfigurátor

Citan: a város hőse.

A Citan egy városi kisáruszállító, kompakt méretekkel és nagy raktérrel, amely tökéletesen illeszkedik a városi áruszállítás sokféle követelményéhez. Hatékony motorokkal, hosszú karbantartási periódusokkal és vonzó szolgáltatásokkal gazdaságosan használható. A menetkomfort és a kényelmes munkavégzés érdekében a Citan kényelmes ülésekkel és alacsony rakodóperemmel könnyíti meg a munkát. A még egyénibb megjelenéshez vonzó felszereltségek közül választhat.

Kiemelkedő jellemzők.

  1. Kényelem
  2. Vezetési élmény
  3. Gazdaságosság
  4. Flexibilitás
  5. Raktér
  6. Biztonság
Tudja, hogy Önnek mire van szüksége autója belső terében.

A Citan összeköti a kellemeset a hasznossal: barátságos utasterének funkcionalitása és kényelme meggyőző – a menet közbeni magas üléshelyzettől az alacsony ajtóküszöbökig és rakodóperemig, amelyek megkönnyítik a berakodást. A kezelőszervek áttekinthetően vannak elhelyezve, a kombinált műszer könnyen leolvasható. Az optimális üléspozíció érdekében a kényelmes vezetőülés és az állítható magasságú kormány manuálisan beállítható. A praktikus tárolóhelyek, valamint a fűtő- és szellőzőberendezés szintén hozzájárulnak a kellemes munkahelyi légkörhöz.

A munka legyen vezetési élmény is!

A Citan erősségei minden feladatnál segítik Önt: a sűrű városi forgalomban élvezheti fordulékonysága előnyeit, az országúton vagy az autópályán pedig motorja vonóerejét. Valamennyi műszaki összetevő precízen össze van hangolva – a nagy nyomatékú motoroktól a hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltón és a független kerékfelfüggesztésen át a tárcsafékekig. Ezeknek köszönhetően mindig gondtalanul élvezheti a Citan agilitását. A fogyasztást csökkentő intézkedésekkel, valamint az SCR-technológiás kipufogógáz-tisztítással üzemanyag-takarékosan és csökkentett károsanyag-kibocsátással közlekedhet.

Kifizetődik a használata. Rövid és hosszú távon is.

Fenntartható és gazdaságos közlekedés – a Citan példamutatóan teljesíti ezeket a követelményeket. Ezt szolgálják hatékony motorjai, amelyek kitűnnek kis fogyasztásukkal és alacsony károsanyag-kibocsátásukkal. Karbantartási periódusuk akár 30 000 km is lehet, ami hozzájárul az alacsony üzembentartási költségekhez. A modell magas fokú hatékonyságához szériakivitelben az üzemanyag-takarékossági és ezáltal a károsanyag-kibocsátást csökkentő intézkedések is hozzájárulnak. A Citan vonzó árszintje és a hosszú mobilitásgaranciatovábbi olyan előnyök, amelyek rövid és hosszú távon egyaránt megtérülnek.

Minden kihívást vállal.

A Citan hihetetlen rugalmassággal teljesíti a mindennapok feladatait. Bár Ön helyett nem tudja elvégezni a munkát, azonban – függetlenül attól, hogy milyen üzletágban tevékenykedik – lényegesen könnyebbé teheti a hétköznapjait. Ha már megismerte intelligens raktérkoncepcióját és alacsony raktérperemeit, nem is akar más választani. Ugyanis a könnyű be- és kirakodás ugyanúgy az erősségeihez tartozik, mint nagy szállítási kapacitásának flexibilis kihasználása: az akár két tolóajtó és a maximum 180°-os nyitási szögű, kétszárnyas kialakítású hátsó ajtók kitűnő hozzáférést biztosítanak a raktérhez.

A város hőse, amely két hosszúságban érhető el.

A Citan zárt áruszállító sok mindent lehetővé tesz az Ön számára: az üzletág specialistájaként flexibilis alkalmazásorientáltság jellemzi. A hosszú és extra hosszú felépítményváltozat közül választhat. A maximális raktérhossz az extra hosszú változatnál 2137 mm. 1258 mm-es raktérmagasságával a Citan zárt áruszállító akár 3,8 m3 raktérfogatot tud biztosítani. Az extrafelszereltségek nagy választékának köszönhetően a Citan gépkocsit tökéletesen az igényeihez igazíthatja.

Igazán nagynak számít a biztonság terén.

A Citan a biztonság terén is minden tekintetben meggyőző. A fékrendszertől kezdve, amely nedves időben is rövid fékutakat tesz lehetővé, a kikapcsolható kipörgésgátlón (ASR) át az ADAPTIVE ESP®-ig és az állítható magasságú hárompontos biztonsági övekig, övfeszítővel és överő-határolóval. Ezen túlmenően a vezetőoldali légzsák, a nappali menetfény és a hegymeneti elindulási asszisztens is gondoskodnak a magas fokú biztonságról. Extraként például utasoldali légzsák és thoraxlégzsák is rendelhető. Az olyan rendszerek, mint a fény- és esőérzékelő, a guminyomás-ellenőrzés és a tolatókamera tovább növelik a biztonságot.

Kiváló mobil térkínálat a városi áruszállításhoz.

Nagy rakodóterű zárt áruszállító 2 felépítményhosszúságban.

A Citan zárt áruszállító mindkét felépítményhosszúságban tágas rakteret és magas szintű flexibilitást biztosít. A vezetőfülkében a változattól függően akár 3 személy is helyet foglalhat.

A zárt áruszállító fő előnyei:

  • Több változat, kétféle – hosszú és extra hosszú – felépítménnyel, a különböző raktérigényekhez
  • A raktérben egy Euro raklap helyezhető el hosszirányban, ill. 2 Euro raklap keresztben
  • Akár 3 személy számára elegendő hely a vezetőfülkében az opcionális kétszemélyes segédvezető-üléssel
  • Nagy rugalmasság a rakodásnál – a nagyobb méretű tárgyak számára is – a számos extra felszereltségnek, mint pl. a lehajtható segédvezető-ülésnek köszönhetően

Jól fel tud pakolni. És kiosztani.

Aki ennyi mindent el tud szállítani a raktérben, annak gondoskodnia kell arról is, hogy az anyagok és szerszámok előírásszerűen legyenek elhelyezve. Ezért a Citan zárt áruszállítóba a vezető- és utasülés mögé egy válaszfalat építettünk be. Védi a vezetőteret a rakománytól, és távol tartja tőle a port és a zajokat. Annak érdekében, hogy a raktérben minden biztonságosan a helyén maradjon, a rakomány feszítőhevederek és a szériafelszereltséghez tartozó rögzítőszemek segítségével szakszerűen rögzíthető – extraként az oldalfalon is. Így az érzékeny áruk is épségben érkeznek meg.

Citan zárt áruszállító, teljes szélességű válaszfal

Teljes szélességű válaszfal

Citan zárt áruszállító, teljes szélességű válaszfal 1 ablakkal

Teljes szélességű válaszfal 1 ablakkal

Citan zárt áruszállító, behajtható rakományvédő rács, segédvezetői oldal

Behajtható rakományvédő rács, segédvezetői oldal

Citan zárt áruszállító, fapadló

Fapadló

Citan zárt áruszállító, oldalfal-rögzítőszemek

Oldalfal-rögzítőszemek

Citan zárt áruszállító, sín az oldalfalon 2 mozgatható rögzítőszemmel

Sín az oldalfalon 2 mozgatható rögzítőszemmel

Összetéveszthetetlenül egy Mercedes-Benz Van.

Márkaspecifikus külső design.

A Mercedes-Benz Vans járművekre jellemző formavilágával és igényességével a Citan nagyszerűen képviseli a többi Van modellcsalád vonzó imázsát a kisméretű áruszállító gépkocsik szegmensében. Az egyedi design különféle uni-fényezésekkel, valamint kívánságra metálfényezésekkel hangsúlyozható, és különböző, extraként rendelhető külső csomagokkal még egyénibbé tehető.

Lorem Ipsum