Citan Tourer | Mercedes-Benz Transzporterek

Az új Citan Tourer. Óriási.

Az új Citan Tourer.

Egy kompakt, de tágas utasterű transzportert keres, amely dinamikusan és kényelmesen vezethető, és nem jön zavarba semmilyen közlekedési helyzetben? Olyan gépkocsira gondol, amely megkönnyíti a munkáját, egyúttal vállalkozása „névjegye”, és nem ismer kompromisszumot, ha a biztonsági felszereltségekről van szó? Akkor meg kell ismernie az új Citan Tourert!

Kiemelkedő jellemzők.

  1. Minőség
  2. Funkcionalitás
  3. Biztonság
  4. Megbízhatóság
A márkára jellemző minőség - látható és érezhető

Az új Citan egyszerre nyújt impozáns fellépést és magas szintű kényelmet. Karakteres külsejével kitűnik a többi gépjármű közül. A stílusosan kialakított belső tér és a márkára jellemző, más modellcsaládokból már ismert számos komfortfelszereltség igazi Mercedes-Benz transzporterről árulkodik.

Megkönnyíti a munkanapjait.

Az új Citan Tourert arra alkottuk, hogy megkönnyítse a munkáját: erre szolgál tágas, rugalmasan használható utastere, kényelmes FOLD & LOAD hátsó üléssora vagy ergonomikus vezetőhelye. Kényelmes ülésekkel, könnyű kezelhetőséggel és többféle jól hozzáférhető tárolóhellyel várja.

Széles körű biztonsági felszereltség már szériakivitelben.

A Citan Tourerrel Ön és utasai is biztonságban járhatják az utakat. Már szériakivitelben hét légzsákot és öt asszisztensrendszert tartalmazó, átfogó utasvédelemmel rendelkezik. Mindezzel felvértezve az új Citan Tourer ideálisan felkészült arra, hogy − bármely más Mercedes-Benz járműhöz hasonlóan − aktívan segítse a vezetést, és baleset esetén széles körű védelmet nyújtson.

Minden nap Önért dolgozik.

Mielőtt az új Citan Tourer Önhöz kerül, terhelhetőségét a Mercedes-Benz szigorú nyári és téli útviszonyok között végzett ellenőrzésein, valamint korróziótesztjein kemény próba alá vetik. Így aztán olyan megbízható, amennyire azt egy Mercedes-Benz transzportertől elvárhatja.

Kívül kompakt, belül tágas.

Utasai már az utazás első pillanataitól kezdve remekül érezhetik magukat az új Citan Tourerben, hiszen kényelmesen, a szériafelszereltséghez tartozó két tolóajtón keresztül szállhatnak be. Ezek ráadásul a billenőablakaikkal a jó szellőzésről is gondoskodnak. Mindegyik ülés strapabíró szövettel van bevonva. Az ülések támláit 1/3 - 2/3 arányban döntve sík csomagtérpadló alakítható ki.
Helyek az utastérben
Raktérfogat
Max. raktérfogat
Max. terhelés

3

 

517 l
2390 l
539 kg

Gépkocsijában is hozzáfér a digitális világhoz.

Azt szeretné, hogy a lehető leghatékonyabban és egyúttal stressztől megkímélve teljenek a munkanapjai, viszont útközben is elérhető akar maradni? Az új Citan modulárisan egymásra épülő infotainment-felszereltségei pontosan azt adják ehhez Önnek, amire szüksége van. Ezt szolgálják a navigációval és Okostelefon-integrációval kiegészített MBUX infotainmen-rendszer fő elemei.

Mercedes-Benz User Experience

Az MBUX rendszerrel új élményként élheti meg a multimédiát a gépkocsiban. Igaz ez a sokféle funkcióra és kapcsolódási opcióra, de arra a számos lehetőségre is, amellyel kezelheti a multimédia-rendszert.

Érintőképernyő

A nagy felbontású, 17,8 cm-es (7 col) képátlójú érintőképernyővel a mobileszközeinél megszokott módon kezelheti a multimédia-rendszert. de a multifunkciós kormány gombjait is használhatja.

„Hey Mercedes“

Elég csak kimondania a „Hey Mercedes“ szavakat a sokoldalú beszédvezérlés elindításához és a multimédia-rendszer kényelmes kezeléséhez. A beszédvezérlés funkció magyar nyelven nem elérhető.

Hatékony munka az intelligens kapcsolódási lehetőségeknek köszönhetően.

Az új Citan infotainment-felszereltsége szinte mindenre tudja a megoldást: gyorsabban szeretne célba érni a legfrissebb közlekedési információk segítségével, vagy vezeték nélkül töltené mobileszközét? Jó lenne, ha az extraként rendelhető MBUX multimédia-rendszert a nagy felbontású érintőképernyővel, a multifunkciós kormány gombjaival vagy a beszédvezérléssel* kezelhetné? Itt minden lehetséges. Ugyancsak az újdonságok között említhetők a Mercedes me konnektivitási szolgáltatásai, amelyek szinte korlátlan lehetőséget biztosítanak az információszerzésre és a kikapcsolódásra járművében, ráadásul még biztonságosabbá teszik az útjait.

Citan zárt áruszállító

MBUX multimédia-rendszer

Citan zárt áruszállító

Mercedes me connect szolgáltatások

Citan zárt áruszállító

Vezeték nélküli töltőrendszer mobileszközökhöz

*A beszédvezérlés funkció magyar nyelven nem elérhető.

Ismerje meg most a Citan Tourert!

Tesztvezetés foglalása ikon

Tesztvezetés.

Regisztráljon próbaútra!
Regisztráció
Márkaképviselet keresése ikon

Márkaképviselet keresése.

Találja meg Önhöz legközelebb eső márkakereskedésünket!
Keresés
Gépkocsi konfigurálása ikon

Konfigurátor.

Állítsa össze igényei szerint!
Részletes információk
Mercedes-Benz transzporterek
Érdeklődik a Citan Tourer iránt?
Állítsa össze Citan Tourerét vagy vegye fel a kapcsolatot hivatalos márkakereskedőnkkel!