Töltés az IONITY gyorstöltő állomásoknál.

Töltés az IONITY gyorstöltő állomásoknál.

Mi az IONITY?

Töltés az IONITY gyorstöltő állomásoknál.

Mi az IONITY?

Az IONITY a BMW Group, a Daimler AG, a Ford Motor Company, valamint az Audi és a Porsche autógyártók vegyesvállalata, amelynek célja, hogy Európa fő közlekedési útvonalai mentén megbízható és nagy teljesítményű töltőállomások hálózatát biztosítsa. Az akár 350 kW-os, kényelmesen használható töltőállomások a legrövidebb töltési időket teszik lehetővé. Az IONITY segítségével kihasználhatja az elektromos mobilitás előnyeit akkor is, amikor hosszabb utakat tesz meg.

Hogyan tölthetem fel a gépkocsit az IONITY gyorstöltő állomásnál?

Hogyan tölthetem fel a gépkocsit az IONITY gyorstöltő állomásnál?

Az EQC gépkocsik vezetői kedvezményes hozzáférést kapnak az IONITY nagy teljesítményű töltést biztosító hálózathoz, amelynek gyorstöltő állomásai megtalálhatók Európa fő közlekedési útvonalain, és így hosszú utakon is nyugodt közlekedést tesznek lehetővé.
A Mercedes me Charge megmutatja a töltőállomások pontos helyét és aktuális rendelkezésre állását, valamint az árat a gépkocsi tartózkodási helyén, útvonalán vagy az úti célnál. A gépkocsiba telepített navigációs rendszer szintén megkapja ezeket az adatokat, és megfelelően adaptálhatja az útvonalat.
A töltőállomáson az azonosítás a Média Kijelzőn megjelenő kijelzéssel, az okostelefon-alkalmazással vagy az RFID-kártyával történik. A rendszer a Mercedes me Charge segítségével minden mást teljesen automatikusan szabályoz. Egy bejelentkezés, egy számlázás. Számos nyilvános és minden IONITY töltőállomáson.

Az EQC

40*

perc alatt tölthető fel az IONITY töltőállomásnál.

* Minimális töltési idő a 10-80%-os töltöttségi állapot eléréséhez.

EQC 400 4MATIC: áramfogyasztás, kombinált: 25,0 - 22,3 kWh/100 km; CO2-kibocsátás, kombinált: 0 g/km.<p>Az áramfogyasztásra, a CO<sub>2</sub>-kibocsátásra és a hatótávolságra vonatkozóan megadott adatok nem végleges értékek, és meghatározásukat egy műszaki szolgáltató végezte. Még nem áll rendelkezésre a hatóságilag igazolt értékeket tartalmazó EK-típusengedély és megfelelőségi igazolás. Előfordulhatnak eltérések az általunk megadott adatok és a hatóságilag igazolt értékek között.</p>