Egyszerű és kényelmes töltés: a Mercedes-Benz Wallbox Home

Mercedes-Benz EQ otthoni töltés: Mercedes-Benz Wallbox Home

Egyszerű és kényelmes töltés: a Mercedes-Benz Wallbox Home

A Mercedes-Benz Wallbox Home-mal történő töltés gyors és átlátható. Csak csatlakoztatnia kell elektromos (akkumulátoros elektromos vagy Plug-in Hybrid hajtással rendelkező) Mercedes-Benz gépkocsiját a Mercedes-Benz Wallbox Home-hoz. Praktikus: a nem oldhatóan csatlakoztatott töltőkábel (2-es típus) más gyártók 2-es típusú töltőcsatlakozójával rendelkező járműveivel is kompatibilis.

 

 • Gyors: a Mercedes-Benz Wallbox Home egy, a töltőkészülékhez csatlakoztatott töltőkábellel rendelkező töltőállomás, amelynek töltőteljesítménye max. 22 kW. Segítségével sokszorta gyorsabban feltöltheti autóját, mint egy hagyományos háztartási csatlakozóaljzatról.
 • Praktikus: az előklimatizálással már útja megkezdése előtt kellemes belső hőmérsékletet állíthat be.
 • Biztonságos: egy, a wallboxon található többszínű LED-es lámpa megmutatja a töltési folyamat aktuális állapotát. A töltési folyamat közben a töltőkábel reteszelve van, így nem szakítható meg a csatlakozás. Ezenfelül a kulcsos kapcsolóval biztosított hozzáférési jogosultság is véd az illetéktelen használattól.

A Mercedes-Benz Wallbox Home-ot valamennyi Mercedes-Benz telephely értékesítési részlege vagy ELMŰ-ÉMÁSZ Solutions töltési partnerünk online boltja bocsátja a rendelkezésére.
Töltési partnereink tanácsadással is segítik az otthoni töltési megoldásokkal, valamint a wallboxok telepítésével kapcsolatban.

Intelligens innogy eBox Professional wallbox

Mercedes-Benz EQ otthoni töltés: innogy eBox Professional

Intelligens innogy eBox Professional wallbox

Max. 22 kW töltőteljesítményével az innogy eBox professional is sokszorta gyorsabb töltési lehetőséget kínál, mint egy hagyományos háztartási csatlakozóaljzat. Abban az esetben is ideális Önnek, ha wallboxát és annak töltési adatait kényelmesen, egy alkalmazással szeretné kezelni.

 • Egy okostelefon-alkalmazással bárhonnan kényelmesen engedélyezheti a töltési folyamatot. Ezenfelül bármikor lehívhatja töltési folyamata állapotfrissítéseit.
 • Az alkalmazással különböző felhasználókat kezelhet, az RFID-kártyákhoz kódot adhat meg, vagy korlátozhatja a töltőteljesítményt is.
 • A hónap végén megkapja töltései áttekintését és töltési költségeit.
 • Az online kapcsolattal a rendszeres szoftverfrissítéseknek köszönhetően mindig naprakész marad a Box.

Az innogy eBox professional egyszerűen beszerezhető töltési partnerünknél.
Töltési partnereink tanácsadással is segítik az otthoni töltési megoldásokkal, valamint a wallboxok telepítésével kapcsolatban.
A Wallbox telepítési szolgáltatás támogatja Önt a megfelelő töltési megoldás megvalósításában. Kérjük, forduljon az ELMŰ-ÉMÁSZ Solutions telepítési partnerünkhöz!

Wallbox telepítési szolgáltatás.

Mercedes-Benz Wallbox telepítési szolgáltatás

Wallbox telepítési szolgáltatás.

Az adott országban tevékenykedő együttműködő partnereink telepítési szolgáltatása professzionális segítséget ad az otthoni töltési megoldás telepítéséhez. A szakértők a helyszínen ellenőrzik, hogy telepíthető-e wallbox az Ön otthonában, és mi szükséges ehhez. Vegye fel a kapcsolatot telepítési partnerünkkel, és kérjen tanácsot!

Mercedes-Benz Wallbox előzetes ellenőrzésünkkel már most kiderítheti, rendelkezik-e az otthoni töltéshez szülséges felszereléssel.

Mindig jó kapcsolatban

Mercedes-Benz EQ otthoni töltés: háztartási csatlakozóaljzat és kábel

Mindig jó kapcsolatban

Ha még nem szeretne wallboxot, egyszerűen egy háztartási csatlakozóaljzatról is töltheti elektromos Mercedes-Benz gépkocsiját. Ehhez csupán egy a háztartási csatlakozóaljzathoz megfelelő töltőkábelre (2. töltési mód kábel) van szüksége, amelyet a gépkocsi kiszállított felszereltsége tartalmaz, vagy opcionális felszereltségként a márkakereskedőjénél szerezhet be. Ezt a megoldást azonban a viszonylag hosszú töltési idő miatt nem ajánljuk a mindennapos használatra.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a használat előtt ellenőriztetnie kell a csatlakozót egy villanyszerelővel.

További kérdései vannak? Íme a válaszok!

 

 • Hogyan védhető meg a Mercedes-Benz Wallbox Home vagy az innogy eBox Professional az illetéktelen használattól?

   

  A Mercedes-Benz Wallbox Home szállítási csomagjában kulcsot kap a kulcsos kapcsolóhoz, amellyel bármikor lezárhatja a töltést idegenek elől. A töltési folyamat engedélyezése az innogy eBox Professional esetén, amennyiben szeretné, egy alkalmazással történik.

   

 • Mire kell figyelnem ingatlan bérlőjeként, vagy ha társasházban van tulajdonom?

   

  Bérelt garázsban is lehetséges egy wallbox vagy töltőoszlop felszerelése.
  Erről tájékoztatni kell a főbérlőt, illetve a lakóközösséget, és nekik hozzájárulásukat kell adniuk. Írásban kérje a hozzájárulást.

   

 • Milyen gyorsan tölthetek otthon?


  Töltésidő-kalkulátorunkkal kiszámíthatja a töltési időt járműve számára.

   

   

 • Tölthetek egyszerre több autót is a Mercedes-Benz Wallbox Home vagy az innogy eBox Professional segítségével?

   

  A Mercedes-Benz Wallbox Home vagy az innogy eBox professional segítségével különböző gyártók járművei is tölthetők, de egyidejűleg csak egy.

   

   

EQC 400 4MATIC: áramfogyasztás, kombinált: 25,0-22,3 kWh/100 km; CO2-kibocsátás, kombinált: 0 g/km.<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az áramfogyasztást és a hatótávolságot a 692/2008/EK rendelet alapján állapítottuk meg. Az áramfogyasztás és a hatótávolság függ a gépkocsi-konfigurációtól.</p>