A képen az AMG Line kivitelváltozattal rendelkező Mercedes-EQ EQA. Elöl az AMG-specifikus black-panel hűtőrács tűnik szembe.
A képen az AMG Line kivitelváltozattal rendelkező Mercedes-EQ EQA sokküllős AMG könnyűfém keréktárcsákkal látható.

Az aerodinamikai szempontból optimalizált könnyűfém keréktárcsák nagy kínálatából választva még inkább kihangsúlyozhatja EQA-ja dinamikus fellépését.

EQA 250: áramfogyasztás kWh/100 km-ben (kombinált): 19,0 - 17,7; CO2-kibocsátás g/km-ben (kombinált): 0.[1][2]

AMG Line: külső megjelenés.

Kihangsúlyozza az EQA sportos oldalát.

A képen az AMG Line kivitelváltozattal rendelkező Mercedes-EQ EQA frontrésze az AMG-specifikus első lökhárítóval, krómozott díszítőelemekkel.

AMG-specifikus black-panel hűtőrács twin-blade designnal.

A képen az AMG Line kivitelváltozattal rendelkező Mercedes-EQ EQA farrésze AMG-specifikus, diffúzor-hatásúhátsó lökhárítóval, krómozott díszítőelemmel.

AMG-specifikus, diffúzorhatású hátsó lökhárító krómozott díszítőelemmel.

A képen az AMG Line kivitelváltozattal rendelkező Mercedes-EQ EQA fekete oldalburkolatai krómozott betéttel.

Fekete oldalburkolatok krómozott betéttel.

A képen az új Mercedes-EQ EQA bal első kereke látható magasfényű feketére fényezett és fényes ezüstre esztergált 50,8 cm-es (20") AMG sokküllős könnyűfém keréktárcsával.
A képen az új Mercedes-EQ EQA bal első kereke látható magasfényű feketére fényezett és fényesre esztergált, 48,3 cm-es (19") 5 duplaküllős AMG könnyűfém keréktárcsával.
A képen az új Mercedes-EQ EQA bal első kereke látható magasfényű feketére fényezett és fényesre esztergált, 45,7 cm-es (18") 5 küllős AMG könnyűfém keréktárcsával.

AMG Line: külső megjelenés.

Kihangsúlyozza az EQA sportos oldalát.

Egyik kivitelváltozat sem képes arra, amire az AMG Line: a Mercedes-AMG márka sportos génjeit átülteti az elektromos autózás világába. Ez a markáns megformálású kivitelváltozat lehengerlően dinamikus jegyeket kölcsönöz a külső megjelenésnek, és jól kifejezi, hogy a modellben egy rendkívüli formavilág és páratlan technikai színvonal egyesül. Jó példák erre többek közt a hűtőrács újraértelmezett twin-blade designja és a diffúzorhatású AMG hátsó lökhárító.

AMG Line: belső felszereltség.

Ilyen sportos hangulatú lehet a vezetés.

A képen az AMG Line kivitelváltozatú Mercedes-EQ EQA belső tere látható a nappabőr, háromküllős multifunkciós sportkormánnyal.
A képen az AMG Line kivitelváltozatú Mercedes-EQ EQA vezetőtere a sportülésekkel és a krómezüst légbeömlőkkel.
A képen az AMG Line kivitelváltozatú Mercedes-EQ EQA ARTICO műbőr és fekete DINAMICA mikroszálas kárpitozású, piros dupla varrással díszített sportülései.

AMG Line: belső felszereltség.

Ilyen sportos hangulatú lehet a vezetés.

A már amúgy is adott sportos atmoszférát tovább erősítik a belső térben a biztos oldaltartású, ARTICO műbőr és DINAMICA mikroszálas sportülések, valamint az alul egyenes karimájú, nappabőr multifunkciós sportkormány. A krómezüst légbeömlők és a megvilágított díszítőelemek kombinációjával a modern EQ-designelemekhez az AMG Line sportos hangulata társul.

További elemek:

  • Díszvarrások a műszerfalon és az ablakperemeken

  • AMG pedálok szálcsiszolt rozsdamentes acélból, gumibetétekkel

  • Küszöblécek megvilágított, kék „EQA“ felirattal

  • AMG lábtérszőnyegek

EQA 250: áramfogyasztás kWh/100 km-ben (kombinált): 19,0 - 17,7; CO2-kibocsátás g/km-ben (kombinált): 0.[1][2]

[1] Az áramfogyasztás meghatározása a 2017/1151/EU rendelet alapján történt. Az áramfogyasztás függ a gépkocsi konfigurációjától.

[2] Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt. Az áramfogyasztás függ a gépkocsi konfigurációjától.