Funkciók áttekintése

Funkciók áttekintése

  A kezdőképernyőn látható az EQC-vel megtehető hatótáv, az aktuális töltöttségi állapot és a töltési fázis.

  Megadható, maximum meddig töltsön fel az EQC, így korlátozható a túl magas költséget generáló nyilvános töltés.

  Az indulási idő megadásával az intelligens töltés menedzsment dinamikusan módosítja a töltőáramot annak érdekében, hogy a beállított indulási időre 100%-os legyen az akkumulátor töltöttsége.

  Télen a fűtés, nyáron a hűtés elindításával mindig a megfelelő hőmérsékletű utastérben tudja megkezdeni utazását az előre klimatizálás funkciónak köszönhetően. A klímaberendezés zónaszámától függően 2 vagy 3 különböző hőmérséklet is beállítható.

  A töltőpontok az alkalmazáson keresztül a térképen és az autó fejegységén található navigációs rendszeren megjeleníthetőek, így induláskor már előre meghatározható a cél. Ebben az esetben az EQC előre felkészíti az akkumulátort, hogy a töltés hatékonysága maximális legyen.

  Előre megtekinthető, mekkora tartományon belül tud az EQC-vel töltés nélkül közlekedni. A tervezéskor a Mercedes me figyelembe veszi az autóban működtetett fedélzeti elektronikai eszközök energiaigényét, az ország topográfiai adatait, illetve bizonyos esetekben a külső hőmérsékleti viszonyokat is.