Váratlan pillanatok.

A Mercedes-Benz designkódexének lényeges része az az öröm, amelyet valami váratlan és meglepő okoz.

Váratlan pillanatok.

Designunkkal az érzelmeket rendkívüli módon megmozgató élményeket és örömteli meglepetéseket hozunk létre: ez a váratlan, a rendkívüli és az exkluzívan különleges öröme. Az „Unexpected Moments“, azaz a "Váratlan pillanatok" elvén ikonokat alkotunk és valósítunk meg érzéki megjelenítéssel.

Stimulating Contrast.

Az érzelem és az intelligencia két pólusa közötti feszültségmezőben a designkódex teret nyit a „Stimulating Contrast“ hatásnak.

Stimulating Contrast.

Márkánk kettőssége tükröződik abban, ahogy esztétikai elvek mentén és kreatívan felhasználjuk az anyagokat, színeket és formákat. Ez a kettősség az érzelem és az intelligencia két pólusa, amelyek feszültségmezőjében tudatosan keressük a „kontrasztok harmóniáját”, és létrehozzuk a „Stimulating Contrast“ hatást.

Stunning Proportions.

A Mercedes-Benz design lenyűgöző arányokon alapul.

Stunning Proportions.

A jó design lenyűgöző arányokon alapul, hiszen ezeken keresztül tudjuk kifejezni az erőt és a harmóniát. A „Stunning Proportions“ elve munkánk középpontjában áll.

Freeform & Geometry.

A tiszta vonalak és az érzéki felületek olyan műszerfalat hoznak létre, amelyet plasztikusan szoborszerűnek érzünk.

Freeform & Geometry.

A „Freeform & Geometry“ elv plasztikus, háromdimenziós felületformálást takar: a Mercedes‐Benz formatervezés alapja a tiszta, megragadható alapgeometria, amely az érzékek számára megfogható, plasztikusan szoborszerű felületekben kapja meg tökéletes kifejeződését.

Significant Graphics.

A fényszórók precíz designja egy high-tech elemet visz az érzéki járműtestre.

Significant Graphics.

A Mercedes-Benz formatervezői a „Significant Graphics“ elvvel látványban átélhetővé teszik a precizitást, a kifinomultságot és a legmodernebb technikát. Ezek izgalmas kölcsönhatásban állnak az érzéki formákkal. Így az érzéki-plasztikus járműtesten az okos kifinomultsággal tervezett, precíz részletek is megjelennek.

Natural Attraction.

A formák, színek és anyagok érzékszervekkel észlelhető élménye hozza létre a „Natural Attraction“ hatást.

Natural Attraction.

Érzéki élmény: a testi valóságnak ható, izgalmas erőteljességet modellező formák, valamint a természetes impulzusok, a tapintható anyagok, színek és hangulatok hozzák létre a „Natural Attraction“ hatást.