Azoknak, akik többet várnak el.

Mercedes me. A Mercedes-Benz szolgáltatásainak új világa.

Mercedes me


Lépjen be a Mercedes-Benz digitális világába!

Mercedes me


Lépjen be a Mercedes-Benz digitális világába!

Mercedes me: Digitális kapcsolat gépkocsijával

A Mercedes me világában minden Ön körül forog. Ismerkedjen meg egyedi digitális ajánlatainkkal, szolgáltatásainkkal és azokkal a tartalmakkal, amelyek összekapcsolják életét a gépkocsijával és az azon túli világgal. A bejelentkezést követően hozzáférést kap a személyére szabott és az Ön számára érdekes témakörökhöz, és természetesen járművéhez is. A Mercedes-Benz, a Daimler és együttműködő partnereink olyan innovatív szolgáltatásait, termékeit és életstílus-ajánlatait gyűjtöttük itt egybe, amelyek túlmutatnak az "autón", mint terméken.

Az előnyök áttekintése:

Mercedes me connect
Mercedes me connect: Leparkolt jármű helyzetének meghatározása
Mercedes me connect: Távoli ajtózárás és -nyitás
Mercedes me connect: Gumiabroncsnyomás-ellenőrzés

Az előnyök áttekintése:

 • A Mercedes me connect szolgáltatások használata
 • Gépkocsikezelés és gépkocsiadatok megtekintése
 • A Digitális Szervizjelentés megtekintése
 • Egyedi tanácsadás és a szolgáltatás megismerése
 • A Mercedes-Benz-világ innovációinak megismerése

Kapcsolódjon össze gépkocsijával!

A Mercedes me-ben történő regisztrálás lehetőséget ad Önnek arra, hogy összekapcsolódjon gépkocsijával, és használja digitális szolgáltatásainkat.

Regisztrálja magát a Mercedes me világába, és használja a digitális szolgáltatásokat járművéhez!

A Mercedes me-ben történő regisztrálás lehetőséget ad Önnek arra, hogy összekapcsolódjon gépkocsijával, és használja digitális szolgáltatásainkat.

Már regisztrálta magát? Ismerkedjen meg a Mercedes-Benz gépkocsijához nyújtott, személyre szabott ajánlatainkkal és szolgáltatásainkkal!

Mercedes me connect


Technológiák, amelyek összekapcsolják Önt gépkocsijával.

Mercedes me connect


Technológiák, amelyek összekapcsolják Önt gépkocsijával.

 • Remote Online

  Járműve mindig elérhető.

  Mercedes me connect: Távoli eléréssel biztosított szolgáltatások

  Járműve mindig elérhető.

  A Távoli eléréssel biztosított szolgáltatások segítségével bármikor, teljesen kényelmesen lehívhatja okostelefonján Mercedes-Benz gépkocsija összes fontos funkcióját, vagy módosíthatja egyes beállításait. Ezen a módon ellenőrizheti az üzemanyagszintet, a gumiabroncsnyomást vagy a fékek állapotát, de elindíthatja a Földrajzi járműkövetést és vezérelheti az előklimatizálást is.

 • Távirányítható parkolásasszisztens

  Parkolás gombnyomásra.

  Mercedes me connect: Távirányítható parkolásasszisztens
  Megtekintés újra

  Parkolás gombnyomásra.

  A Távirányítható parkolásasszisztens segítségével kényelmesen kívülről, az okostelefonján lévő alkalmazással irányíthatja a parkolási folyamatot. Ez különösen akkor hasznos, amikor centiméterekre ki van számítva a parkoláshoz rendelkezésre álló hely: egyszerűen kiszáll gépkocsijából, és biztonságosan, az okostelefonjával manőverezi járművét. A Távirányítható parkolásasszisztens ráadásul már akkor felismeri az üres parkolóhelyeket, amikor Ön még csak elhalad mellettük a járművel.

 • Concierge-szolgáltatás

  Személyes luxus a hétköznapokban.

  Mercedes me connect: Concierge-szolgáltatás

  Személyes luxus a hétköznapokban.

  A Mercedes me connect Concierge-szolgáltatás prémium szolgáltatásunk az extra osztályban: a személyes asszisztense, aki segít Önnek, megválaszolja kérdéseit, koncertjegyeket foglal, éttermet javasol, és még sok mindenben támogatja Önt.

 • Car to X kommunikáció

  Már akkor felismeri a problémát, amikor Ön még nem is találkozott vele.

  Mercedes me connect: Car to X kommunikáció

  Már akkor felismeri a problémát, amikor Ön még nem is találkozott vele.

  Az innovatív Car to X kommunikáció segítségével számos kellemetlen szituációt elkerülhet a közlekedésben. Ez a rádiójel-átvitelen alapuló, érzékelőkkel működő technika más gépkocsikból származó információkat használ fel, és megfelelő időben figyelmezteti a vezetőt a forgalmi torlódásokra, balesetekre és egyéb veszélyekre a környéken.

 • Live Traffic Information

  Navigáció valós idejű információkkal.

  Mercedes me connect: Live Traffic Information

  Navigáció valós idejű információkkal.

  A Live Traffic Information segítségével mindig a legjobb úton haladhat úti célja felé, akár hazafelé tart a város sűrű forgalmában, akár egy hosszabb utazásra vállalkozik. A rendszer valós idejű közlekedési információkat használ fel, és ezek segítségével optimalizálja a dinamikus úti célra vezetést. Mivel precíz és mindig friss információkkal rendelkezik a torlódásokról, az akadozó, sok megállással és elindulással járó forgalomról, valamint a főutakon elérhető átlagos sebességről, gondoskodni tud arról, hogy az Ön utazással töltött ideje a legrövidebb legyen.

Mercedes me Adapter


Jövő utólag beépítve.

A Mercedes me Adapter.

Mercedes me Adapter


Jövő utólag beépítve.

A Mercedes me Adapter.

A Mercedes me Adapter: gépkocsiadatok okostelefonnal történő lehívását a régebbi Mercedes-Benz modellek esetén is.

A Mercedes me Adapterrel profitálhat a Mercedes-Benz konnektivitási megoldásaiból.

A Mercedes me Adapter teljesen új élménnyé varázsolja a párbeszédet Ön és a gépkocsija között. A gépkocsijába beszerelt Mercedes me Adapeter és adatkapcsolattal rendelkező okostelefonja segítségével automatikusan tárolhatja a megtett utakat és a tankolásait, könnyen és gyorsan megtalálhatja leparkolt autóját, továbbá mindig szemmel tarthatja gépkocsijával kapcsolatos aktuális és fontos információkat, mint pl. a kilométeróra állását és az üzemanyagszintet!

Mindezt a Mercedes me Adapter alkalmazás segítségével bármikor kényelmesen elvégezheti, sőt, az alkalmazáson keresztül elérhetők az egyéni Karbantartás-menedzsment előnyei. Az okostelefon alkalmazás segít Önnek és preferált márkaszervizének esetleges szervizlátogatásai alkalmával személyre szabott ajánlatokat előkészítésében is. Használatával meghibásodás vagy baleset esetén gyors és hatékony segítséget kaphat a megfelelő ellenőrző listáknak és az Ügyfélszolgálattal való közvetlen kapcsolatnak köszönhetően, valamint a gépkocsiadatok és az Ön pillanatnyi helyzetének megküldésével (utóbbi okostelefon-beállításaitól függ). Egyidejűleg hozzáférést kap számos ajánlathoz, szolgáltatáshoz és információhoz is a Mercedes me világából.

Kompatibilis Mercedes-Benz modellcsaládok

A Mercedes me Adapter részben a 2002-es gyártási évtől sok Mercedes-Benz modellbe beépíthető. A kompatibilis modellek és modellcsaládok az alábbi oldalon megtalálhatóak.