Megszólítás:
Milyen típusú jármű érdekli?*
Milyen finanszírozási termék érdekli?*

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

 

Az adatkezelő: a Mercedes-Benz Credit Zrt. (1133 Budapest, Váci út 96-98, "MBFS") e-mail: lizingertekesites@mercedes-benz.com

 

Az adatkezelés célja: (i) az Ön érdeklődésének leírása alapján történő kapcsolatfelvétel MBFS, illetve az illetékes Márkakereskedő részéről (ii) panaszkezelés céljából történő kapcsolatfelvétel az MBFS Ügyfélszolgálatának részéről.

 

Az adatkezelés jogalapja: a kapcsolatfelvétel esetében az Ön hozzájárulása. A hozzájárulás önkéntes. az Ön személyes adatait az Ön hozzájárulása alapján az előzőekben megadott célokból csak addig kezeljük, amíg hozzájárulását Ön vissza nem vonja, vagy az adatkezelést meg nem tiltja. A hozzájárulás visszavonása nem érinti az azt megelőző adatkezelés jogszerűségét.

 

Címzettek köre: Az Ön adataihoz az MBFS munkatársai férhetnek hozzá.  Ezen túlmenően a rendszer hosztingját nyújtó Mercedes-Benz Group AG (Németország) informatikai üzemeltetési munkatársai kizárólag az általuk ellátott feladat teljesítése körében, továbbá az adattovábbítás eredményeképpen az illetékes márkakereskedő értékesítési munkatársai.

 

Adatok megőrzése: Az Ön személyes adatait a fentiekben meghatározott célok eléréséhez szükséges ideig tároljuk. Az Ön érdeklődésével kapcsolatos személyes adatokat az érdeklődésének visszaigazolásától számított 6 hónapig őrizzük meg.

 

Az Ön jogai: Ön kérelmezheti az adatkezelőtől az Önre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és Ön tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint megilleti az adathordozhatósághoz való jog.

 

További részletek: lásd a Teljes adatkezelési tájékoztató

 

 

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Köszönjük megkeresését.
Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben kérdése / kérése van, keressen minket a következő elérhetőségeken:

Telefon: +36 1 880 6088
Ügyfélszolgálat: ugyfelszolgalat@mercedes-benz.com
Értékesítés: lizingertekesites@mercedes-benz.com

Üdvözlettel,
Mercedes-Benz Financial Services