A tökéletesség fokozható.

Egyedi igényekhez egyedi tartozékok.

Egyedi igényekhez egyedi tartozékok

Egyedi igényekhez egyedi tartozékok.

Néhány praktikus felszereléssel az autózás még kellemesebbé tehető a hétköznapokban. A kényelemről nem is beszélve, amit egy-egy hosszabb utazás során értékel majd igazán. Oldalunkon Mercedes-Benz személygépkocsikhoz kínálunk modell szerinti bontásban megbízható tartozékokat, hasznos kiegészítőket, autóápolási termékeket, sőt, ha igazán előrelátó, akkor eredeti Mercedes-Benz téli kerékszettjét is időben kiválaszthatja.

Mercedes-Benz eredeti téli kerekek

Mercedes-Benz Téli kerekek

Mercedes-Benz eredeti téli kerekek

Hogy mit érdemes tudni róluk? Hideg időben is kitűnő menettulajdonságot, alacsony zajszintet, kiváló minőséget, valamint nagyfokú biztonságot nyújtanak.
Havon és jeges úton fékezéskor rendkívüli tapadásuknak köszönhetően, akár 50 %-kal rövidebb úton állítják meg a gépkocsit.

Válogatás a javából.

Mercedes-Benz Kollekció

Válogatás a javából.

A Mercedes-Benz Kollekció elegáns karórái, praktikus sportruházatai és hasznos tartozékai prémium anyagokból készülnek és a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. Fedezze fel a teljes kollekciót katalógusunkból!

Autóápolás felsőfokon.

Mercedes-Benz Eredeti Autóápolási Termékek

Autóápolás felsőfokon.

Szeretné, ha járműve kívül-belül mindig makulátlan lenne? Válassza a Mercedes-Benz Eredeti Autóápolási Termékeket: környezetbarát összetevői kíméletesen bánnak a különféle felületekkel és anyagokkal, használatukkal könnyedén ragyogóvá varázsolható a fényezés, csillogóvá a kerekek és tisztává az utastér. Autója megérdemli a figyelmet és a megfelelő törődést – ehhez mindent megtalál kínálatunkban.