Felszereltségek.

Az új, opcionális felszereltségcsomagokkal saját ízlésére szabhatja EQA-ját.

EQA

Készen áll a következő lépésre az új EQA-val?

Vágjon bele egy tesztvezetéssel!
Vágjon bele egy tesztvezetéssel!

Kínálati logika


Konfigurálja EQA gépkocsiját lépésről lépésre!

Külső és belső kivitelváltozatok, okos felszereltségcsomagok és nagyszámú további egyedi kialakítási lehetőség EQA gépkocsijához.

Külső és belső kivitelváltozatok, okos felszereltségcsomagok és nagyszámú további egyedi kialakítási lehetőség EQA gépkocsijához.

Kínálati logika


Konfigurálja EQA gépkocsiját lépésről lépésre!

Külső és belső kivitelváltozatok, okos felszereltségcsomagok és nagyszámú további egyedi kialakítási lehetőség EQA gépkocsijához.

Szériafelszereltség


Csúcsfelszereltségek szériakivitelben.

Már a szériafelszereltség is kiváló design-, komfort- és biztonsági felszereltségekkel várja.

Szériafelszereltség


Csúcsfelszereltségek szériakivitelben.

Már a szériafelszereltség is kiváló design-, komfort- és biztonsági felszereltségekkel várja.

Drag horizontally
 • Progressive.

  A Progressive kivitelváltozattal láthatóan és érezhetően még igényesebb lesz gépkocsija. Ezt a pluszt látni és érezni is lehet: jó példái az ARTICO műbőr és Fléron szövet kárpitozású komfortülések Üléskomfort csomaggal vagy a bőrborítású kormánykerék. A modell külső megjelenését pedig az aerodinamikai szempontból előnyös kialakítású, 45,7 cm-es (18") könnyűfém keréktárcsák és a polírozott alumínium tetősín teszik még megnyerőbbé.

 • Das Bild zeigt den Adaptiver Fernlicht-Assistent des EQA von Mercedes-EQ.

  LED High Performance fényszórók.

  A LED High Performance fényszórók nagyobb biztonságot nyújtanak sötétben, és összetéveszthetetlen, markáns megjelenést kölcsönöznek a gépkocsinak. A hagyományos fényszórókkal összehasonlítva − a LED-es technikának köszönhetően − jobban megvilágítják az úttestet, miközben az energiafogyasztásuk kisebb.

 • Das Bild zeigt die Funktion der EASY-PACK Heckklappe des EQA von Mercedes-EQ.

  EASY-PACK csomagtérajtó.

  Valóban praktikus: az EASY-PACK csomagtérajtó elektromosan nyitható és zárható, ezáltal még kényelmesebbé teszi csomagjai be- és kipakolását. A nyitási és zárási folyamatot egyszerűen gombnyomásra indíthatja el, és bármikor megszakíthatja egy további gombnyomással.

 • LED-fénycsík.

  Az elöl a black-panel hűtőrács felső részén és a LED-es hátsó lámpák közötti fénycsík az EQA látványos és jól azonosítható ismertetőjegye.

 • Das Bild zeigt das Laderaum-Paket des EQA von Mercedes-EQ.

  Csomagtérrendező csomag.

  Még praktikusabban és biztonságosabban szállíthatja mindazt, ami hétköznapjaihoz és szabadidős tevékenységeihez szükséges. A Csomagtérrendező csomag a kibővített rakodási lehetőségek mellé a 12 voltos csatlakozóaljzattal csatlakoztatási lehetőséget is kínál. Autója így rugalmasabban variálhatóvá és egy mini áramtöltővé válik, és például el tudja látni árammal a bevásárlásra vagy a strandolásra szánt hűtőtáskát.

A képen a szériafelszereltségű Mercedes-EQ EQA külső megjelenése a Progressive kivitelváltozattal, az Adaptív távfényasszisztenssel és az EASY-PACK csomagtérajtóval.
 • Progressive

 • LED High Performance fényszórók

 • EASY-PACK csomagtérajtó

 • LED-fénycsík

 • Csomagtérrendező csomag

Drag horizontally
 • Das Bild zeigt die 4-Wege-Lordosenstütze des EQA von Mercedes-EQ.

  Négy irányban állítható deréktámasz.

  Az ergonomikus üléspozíció és a hátizomzat ellazítása érdekében: a négy irányban állítható deréktámasz kicsi részlet, a hatása mégis jelentős. Az ülés kontúrját a gerincoszlop deréktáji részéhez igazítja, és megtámasztja azt. Négy beállítás lehetséges: magas, alacsony, gyengébb vagy erősebb.

 • Távoli eléréssel biztosított és töltési szolgáltatások Plus.*

  A Távoli eléréssel biztosított és töltési szolgáltatások Plus csomag összekapcsolja Önt gépkocsijával. Ha kívánja, gondoskodik járműve helymeghatározásáról és egyes funkciók távoli kezeléséről. A Mercedes me Charge segítségével sok nyilvános töltőállomáson tölthet a lehető legnagyobb költségátláthatóság mellett. Csak egyszer kell regisztrálnia, és a számlázás központilag történik.

  A szolgáltatások használatához regisztrálnia kell a Mercedes me Portálon, valamint el kell fogadnia a Mercedes me connect szolgáltatások Használati feltételeit. Ezenfelül az adott gépkocsinak össze kell kapcsolódnia a felhasználói fiókkal. A kezdeti használati idő letelte után térítéskötelesen meghosszabbíthatók a szolgáltatások. A szolgáltatások első aktiválását az ügyfél az első forgalomba helyezéstől vagy az üzembe helyezéstől – attól függően, melyik történik előbb – számított egy éven belül végezheti el.

 • Sebességkorlátozás-asszisztens.

  A Sebességkorlátozás-asszisztensnek köszönhetően könnyedén betarthatja a szabályokat és elkerülheti a felesleges büntetéseket. A rendszer megmutatja, mit szabad: egy kamera segítségével felismeri és a kombinált műszeregységben kijelzi az aktuális sebességkorlátozást. Speciális időjárási körülmények, például csapadék esetén a kiegészítő korlátozó jelzéseket is figyelembe veszi.

 • Das Bild zeigt den Kneebag des EQA von Mercedes-EQ.

  Térdlégzsák.

  A térdlégzsák súlyos frontális ütközés esetén megvédi a lábait a kormányoszloppal vagy a műszerfallal történő ütközéstől. Ezzel megakadályozhatók vagy csökkenthetők a sérülések. A légpárna ezredmásodpercek alatt felfúvódik, és stabilizálja az egész testet. Így a biztonsági övvel együtt a lehető legjobb összjátékban működik a teljes visszatartó rendszer.

 • Das Bild zeigt das Ablagefach in der Mittelkonsole mit Rollo des EQA von Mercedes-EQ.

  Rolós tárolórekesz a középkonzolban.

  A középkonzolban lévő tárolórekesz kiváló minőségű anyagból készült rolója elegánsan véd a kíváncsi pillantásoktól. Kellemes látványt nyújt, és segítségével az utastér még rendezettebb hatást kelt, ráadásul minden, ami fontos, könnyen elérhető. A praktikus tárolórekesz megfelel mindenféle hétköznapi tárgy (például okostelefon, pénztárca vagy különböző kulcsok) elhelyezésére.

 • Digitális rádió.

  A digitális rádió még bővebb információt és kellemesebb kikapcsolódást biztosít a lényegesen több programnak köszönhetően. Válassza ki a kedvenc rádióadóit! A tiszta, zajmentes vétel egyidejűleg tovább növeli a hangzásélményt.

 • Das Bild zeigt das Multimediasystem MBUX im EQA von Mercedes-EQ mit 10,25“-Display.

  MBUX multimédia-rendszer.

  Az MBUX multimédia-rendszerrel intelligensen és intuitíven kezelheti EQA-ja különböző felszereltségeit a nagyméretű, nagy felbontású képernyőkön keresztül – kézmozdulattal, érintéssel vagy szóbeli utasítással. A „Hey Mercedes“ szavakat kimondva aktiválhatja az MBUX rendszert és adhatja meg kívánságait (csak bizonyos nyelveken érhető el). Az okostelefonokhoz és a digitális eszközökhöz rendelkezésre álló csatlakozási lehetőségek gondoskodnak a nagyszerű infotainment-élményről.

 • Hangulatvilágítás.

  Teremtse meg utastere atmoszféráját személyes kívánságai vagy aktuális hangulata szerint. A hangulatvilágítás 64 színéből lenyűgöző színkombinációk születnek, amelyek akár dinamikusan váltakozhatnak is, vagy különböző színekbe öltöztethetik a belső tér más-más részeit.

A képen a szériafelszereltségű Mercedes-EQ EQA belső tere látható a hangulatvilágítással, a Távoli eléréssel biztosított és töltési szolgáltatások Plus-szal és a sebességkorlátozás-asszisztenssel.
 • Négy irányban állítható deréktámasz

 • Távoli eléréssel biztosított és töltési szolgáltatások Plus

 • Sebességkorlátozás-asszisztens

 • Térdlégzsák

 • Rolós tárolórekesz a középkonzolban

 • Digitális rádió

 • MBUX multimédia-rendszer

 • Hangulatvilágítás

Opcionális felszereltségek


Még több csúcsfelszereltség az EQA számára.

A kényelmet, biztonságot és praktikus használatot szolgáló minden elérhető opcionális felszereltség.

Opcionális felszereltségek


Még több csúcsfelszereltség az EQA számára.

A kényelmet, biztonságot és praktikus használatot szolgáló minden elérhető opcionális felszereltség.

A képen a Mercedes-EQ EQA opcionális panoráma-tolótetője, amelyet a Premium csomag is tartalmaz.

Panoráma-tolótető

A grafikus ábrázoláson a Mercedes-EQ EQA opcionális ülésfűtése a vezető és az első utas részére.

Ülésfűtés a vezető és az első utas számára

Több opcionális felszereltség.

Ismerje meg a kényelmet szolgáló opcionális felszereltségeket!

A képen a Mercedes-EQ EQA PRE-SAFE® rendszerének grafikus ábrázolása, amely például veszélyhelyzetekben elektromosan előfeszíti az első biztonsági öveket.

PRE-SAFE® rendszer

A képen a Mercedes-EQ EQA Táblafelismerő asszisztensének grafikus ábrázolása, amely egyebek mellett felismeri a sebességkorlátozásokat és azok feloldását.

Táblafelismerő asszisztens

Több opcionális felszereltség.

Ismerje meg a biztonságot szolgáló opcionális felszereltségeket!

A képen a Mercedes-EQ EQA a Head-up kijelzővel. A rendszer a vezető természetes látómezejébe vetíti a Head-up kijelző által létrehozott virtuális képet.

MBUX innováció csomag

A képen az opcionális vonóhorog ESP® vontatmánystabilizálással, a Mercedes-EQ EQA csomagtere alatt.

Vonóhorog ESP® vontatmánystabilizálással

Több opcionális felszereltség.

Ismerje meg a praktikus használatot szolgáló opcionális felszereltségeket!

EQA 250: áramfogyasztás kWh/100 km-ben (kombinált): 19,0 - 17,7; CO2-kibocsátás g/km-ben (kombinált): 0.[1][2]