Teljesítmény.

Nagyobb tér. Több dinamika. Még bizsergetőbb érzés.

Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 8,7 - 8,6 l/100 km, CO2-kibocsátás, kombinált: 198 - 196 g/km[1] (WLTP korrigált NEDC értékek)

Modellek


Semmihez nem hasonlítható.

A Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé motorjai és modelljei.

Modellek


Semmihez nem hasonlítható.

A Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé motorjai és modelljei.

 • Mercedes-AMG GT 43

  A képen a Mercedes-AMG GT 43 elölnézetben

  Energikus fellépés  

  270+16 kW*<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p>

  (367+22 LE*)<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p> a hathengeres soros motor benzinmotorral

  Elegendő

  5 másodperc*

  a 0-ról 100 km/h-ra gyorsuláshoz.

  A Mercedes-AMG GT 43 a Gran Turismo és a versenysport élményvilágának legjavát egyesíti magában. Ez egyértelműen érezhető a széles körű szériafelszereltségen. A MULTIBEAM LED fényszórók optimálisan megvilágítják az utat Ön előtt, az AMG RIDE CONTROL futómű pedig gombnyomásra lehetővé teszi a sportos vagy éppen a kényelmes autózást.

  *A fent megadott értékek a Mercedes-AMG GT 43 modellre vonatkoznak.

 • Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+

  A képen a Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ elölnézetben oldalsó szögből látható.

  Sportos

  270+16 kW<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p>

  (367+22 LE)<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p> teljesítmény a 3,0 literes motorral.

  Energikus sprint: elegendő

  4,9 másodperc, hogy

  0-ról 100 km/h-ra gyorsuljon.

  Meglepően sokoldalú, félreismerhetetlenül AMG: a Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ 4 ajtós Coupé egy lenyűgöző sportautó teljesítményét egy elegáns 4 ajtós hétköznapi használhatóságával ötvözi. Markáns formanyelvében – amelyet a mélyen lenyúló motorháztető, a domináns frontrész és az erőteljes felépítés jellemez – egyértelműen kiütköznek a sportos génjei. Elég, ha megnyomja a Start gombot, hogy vitathatatlanná váljon: a Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ 4 ajtós Coupénak az élen van a helye. Az innovatív és nagyon jó hatásfokú hathengeres soros motornak, az aktív aerodinamikának és az AMG SPEEDSHIFT TCT 9 fokozatú sebességváltónak köszönhetően pedig meg is őrzi elsőségét.

  *A fent megadott értékek a Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ modellre vonatkoznak.

 • Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+

  A képen a Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+ elölnézetben oldalsó szögből látható.

  Sportos

  320+16 kW<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p>

  (435+22 LE)<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p> teljesítmény a 3,0 literes motorral.

  Energikus sprint: elegendő

  4,5 másodperc, hogy

  0-ról 100 km/h-ra gyorsuljon.

  A Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+ 4 ajtós Coupé egy lenyűgöző sportautó teljesítményét egy elegáns 4 ajtós hétköznapi használhatóságával ötvözi. Markáns formanyelvében – amelyet a mélyen lenyúló motorháztető, a domináns frontrész és az erőteljes felépítés jellemez – egyértelműen kiütköznek a sportos génjei. Elég, ha megnyomja a Start gombot, hogy vitathatatlanná váljon: a Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+ 4 ajtós Coupénak az élen van a helye. 320+16 kW (435+22LE)<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p> teljesítményű, innovatív és nagyon jó hatásfokú soros hathengeres motorjának, aktív aerodinamikájának és AMG SPEEDSHIFT TCT 9 fokozatú sebességváltójának köszönhetően pedig meg is őrzi elsőségét.

   

  *A fent megadott értékek a Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+ modellre vonatkoznak.

Mercedes-AMG GT 43: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 8,6 - 8,3 l/100 km, CO2-kibocsátás, kombinált: 196 - 189 g/km[1] (WLTP korrigált NEDC értékek)

Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 8,7 - 8,6 l/100 km, CO2-kibocsátás, kombinált: 198 - 196 g/km[1] (WLTP korrigált NEDC értékek)

Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 8,7 - 8,6 l/100 km, CO2-kibocsátás, kombinált: 198 - 196 g/km[1] (WLTP korrigált NEDC értékek)

Hajtáslánc


Driving Performance – igény szerint.

Tudjon meg többet a Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé hajtásáról!

Hajtáslánc


Driving Performance – igény szerint.

Tudjon meg többet a Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé hajtásáról!

Drag horizontally
 • Das Bild zeigt das AMG Hinterachs-Sperrdifferenzial elektronisch von oben.

  Elektronikus AMG zárható hátsótengely-differenciálmű

  Az elektronikusan szabályozott AMG zárható hátsótengely-differenciálmű minden menet közbeni helyzetben - főleg sportos vezetési stílusnál - javítja a vonóerő-átadást és jobb kigyorsítást tesz lehetővé a kanyarokból.

 • Das Bild zeigt das Fahrwerk des Mercedes-AMG GT 4-Türer Coupés.

  AMG RIDE CONTROL+

  A GT-specifikus hangolással rendelkező AMG légrugózású futómű gyakorlatilag két futóművet egyesít magában. A kényelmestől a nagyon sportosig: a különböző beállításoknak köszönhetően minden helyzetben kimagasló teljesítményt kap. Ez évtől még élménytelibben tapasztalhatja meg a „Komfort” és a „Sport+” beállítás közötti különbséget, ugyanis a korábbaikhoz képest erősebben érzékelheti a menettulajdonságok változását.

 • AMG SPEEDSHIFT TCT 9G

  Az AMG SPEEDSHIFT TCT 9G-t dinamikus kapcsolási jellemzői és az izgalmas közbenső gázadási funkció miatt szeretni fogják a sportos vezetők. A menetprogramtól függően sportosan gyors vagy kényelmes, alig érezhető fokozatváltási folyamatokat biztosít. A kilenc fokozatnak köszönhetően a motor különösen gyakran dolgozhat az optimális fordulatszám-tartományban.

 • Das Bild zeigt eine Detailaufnahme der Hinterachslenkung.

  AMG hátsótengely-kormányzás

  Jobb az autó reagálóképessége: 100 km/órás sebességig a hátsó tengely kormányzása az első tengellyel ellentétesen történik, ami virtuálisan megrövidíti a tengelytávot. Nagyobb biztonság: 100 km/órától a hátsó tengely kormányzása az első tengellyel azonos irányú, ami pedig virtuálisan a tengelytáv meghosszabbítását eredményezi.

 • 4MATIC+ összkerékhajtás

  Az összkerékhajtás a hátsó és az első tengely variálható összekapcsolását biztosítva optimális nyomatékeloszlásról gondoskodik, ami fokozatmentes átkapcsolást tesz lehetővé az összkerékhajtás és hátsótengely-hajtás között.

A képen a Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé hajtáslánca látható.
 • Elektronikus AMG zárható hátsótengely-differenciálmű

 • AMG RIDE CONTROL+

 • AMG SPEEDSHIFT TCT 9G

 • AMG hátsótengely-kormányzás

 • 4MATIC+ összkerékhajtás

Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 8,7 - 8,6  l/100 km, CO2-kibocsátás, kombinált: 198 - 196 g/km<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. A „NEDC-CO<sub>2</sub>-értékekről” van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. A tüzelőanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.</p>;
Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 8,7 - 8,6 l/100 km, CO2-kibocsátás, kombinált: 198 - 196 g/km<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. A „NEDC-CO<sub>2</sub>-értékekről” van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. A tüzelőanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.</p>

 

Motorpaletta


Arra alkottuk, hogy mindent megadjanak: az AMG GT 4 ajtós Coupé motorjai.

Ismerje meg a Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé 6 hengeres soros motorját!

Motorpaletta


Arra alkottuk, hogy mindent megadjanak: az AMG GT 4 ajtós Coupé motorjai.

Ismerje meg a Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé 6 hengeres soros motorját!

3,0 literes 6 hengeres soros motor kipufogógáz-turbófeltöltővel és elektromos kiegészítő levegősűrítővel

A képen a 3,0 literes 6 hengeres soros motor látható.

3,0 literes 6 hengeres soros motor kipufogógáz-turbófeltöltővel és elektromos kiegészítő levegősűrítővel

Elektromos hajtással támogatott motor, lehengerlő vezetési élmény: az integrált indítómotor-generátor rásegítési és energia-visszanyerési funkciót biztosít, a 48 voltos elektromos hálózat ellátja az áramfogyasztókat, a kiegészítő levegősűrítő pedig már kevéssel az alapjárati fordulatszám felett növeli a forgatónyomatékot. És mindehhez ráadásul élvezheti egy hathengeres, soros motor járásegyenletességét.

Opcionális AMG-felszereltségek


Még élménytelibb vezetés. Még több GT-feeling.

Opcionális AMG-felszereltségek


Még élménytelibb vezetés. Még több GT-feeling.

  AMG DYNAMIC PLUS csomag

  A képen a Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé vezetőtere látható.

  Az AMG DYNAMIC PLUS csomag egyet jelent a maximális vezetési élménnyel és az autó lehető legnagyobb reagálóképességével. Számos, a legmagasabb szintű teljesítmény szolgálatában álló komponenst gyűjt egyetlen vonzó csomagba: magában foglalja azokat a legfontosabb opcionális felszereltségeket, amelyekkel még tovább fokozható a jármű menetdinamikája. így még szenvedélyesebbé teszi az autózást.

  MBUX Augmented Reality funkció navigációhoz

  A képen a Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé vezetőtere látható.

  Az „MBUX Augmented Reality funkció navigációhoz” összeköti a virtuális világot a valóságossal, hogy segítse eligazodni az összetettebb közlekedési szituációkban. A technika grafikus navigációs és közlekedési információkat jelenít meg a valós idejű képeken, hogy Ön gyorsan, biztonságosan és kevesebb idegeskedéssel érkezhessen meg céljához.

  Mercedes-AMG márka


  A Driving Performance világa.

  Mercedes-AMG márka


  A Driving Performance világa.

  A képen különböző Mercedes-AMG GT gépkocsik láthatók egy versenypályán.

  Ismerje meg a Mercedes-AMG gépkocsik rendkívül sokszínű választékát, valamint a Driving Performance magával ragadó élményét!

  Mercedes-AMG GT R Coupé: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 13,1 l/100 km, CO2-kibocsátás, kombinált: 299 g/km<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. A „NEDC-CO<sub>2</sub>-értékekről” van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. A tüzelőanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.</p>;
  Mercedes-AMG GT C Roadster: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 12,9 l/100 km, CO2-kibocsátás, kombinált: 296 g/km<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. A „NEDC-CO<sub>2</sub>-értékekről” van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. A tüzelőanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.</p>

  Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 8,7 - 8,6  l/100 km, CO2-kibocsátás, kombinált: 198 - 196 g/km<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. A „NEDC-CO<sub>2</sub>-értékekről” van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. A tüzelőanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.</p>;
  Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 8,7 - 8,6 l/100 km, CO2-kibocsátás, kombinált: 198 - 196 g/km<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. A „NEDC-CO<sub>2</sub>-értékekről” van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. A tüzelőanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.</p>