A C-osztály limuzin EQ Power technológiával.

Kifinomult sportosság.

Bármilyen igénye lehet, biztosan utánozhatatlan vezetési élményben lesz része. A Plug-in Hybrid hajtással rendelkező C-osztály limuzin a vezetés határtalan örömét optimális gazdaságossággal és egyedülálló komforttal kapcsolja össze. A 60 kW-os és 340 Nm forgatónyomatékot leadó elektromotor extra plusz teljesítményt biztosít gyorsításkor, és városban közlekedve képes egyedül akár 31 kilométeres távolságig működtetni a gépkocsit.

A C-osztály 350 e limuzin áramfogyasztása kombinált tesztciklusban:

13,2-11,0 kWh/100 km<p>A valós közúti használat során mért értékek eltérhetnek a tanúsított névleges értékektől. A valós értékeket számos egyedi tényező befolyásolja, pl. egyéni vezetési stílus, környezeti tényezők, útviszonyok.</p>; üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 2,4-2,1 l/100 km<p>A valós közúti használat során mért értékek eltérhetnek a tanúsított névleges értékektől. A valós értékeket számos egyedi tényező befolyásolja, pl. egyéni vezetési stílus, környezeti tényezők, útviszonyok.</p>; CO2-kibocsátás, kombinált: 54-48 g/km<p>Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozóan megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően (Pkw-EnVKV 2. §, 5., 6., 6a pont, jelenleg érvényes kiadása szerint) történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között.</p>.

Gyári vételár, 19%-os ÁFA-val.

A C-osztály T-modell EQ Power technológiával.

Nagyobb szabad tér és flexibilitás.

Az EQ Power technológiával felszerelt Mercedes-Benz C-osztály T-modell nagyobb szabadságot ad kívánságai megvalósítására, és ehhez összehasonlíthatatlan vezetési élményt tesz lehetővé. A Plug-in Hybrid technológia optimális gazdaságosságot és lenyűgöző dinamikát biztosít. Emellett azonban megmarad a C-osztályra jellemző mindennapi használhatóság és fantasztikus komfort. Az egy Plug-in Hybrid gépkocsihoz képest igencsak nagyvonalú, 350 literes csomagtartó-térfogat kényelmesen hozzáigazítható egyedi szállítási feladataihoz. Élvezze a különleges luxust, amellyel nagyobb teret kap mindennapi életéhez.

A C-osztály 350 e T-modell áramfogyasztása kombinált tesztciklusban:
13,8 - 11,7 kWh/100 km<p>A valós közúti használat során mért értékek eltérhetnek a tanúsított névleges értékektől. A valós értékeket számos egyedi tényező befolyásolja, pl. egyéni vezetési stílus, környezeti tényezők, útviszonyok.</p>; üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 2,4-2,1 l/100 km<p>A valós közúti használat során mért értékek eltérhetnek a tanúsított névleges értékektől. A valós értékeket számos egyedi tényező befolyásolja, pl. egyéni vezetési stílus, környezeti tényezők, útviszonyok.</p>;
CO2-kibocsátás, kombinált: 55-49 g/km<p>Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozóan megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően (Pkw-EnVKV 2. §, 5., 6., 6a pont, jelenleg érvényes kiadása szerint) történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között.</p>.

Gyári vételár, 19%-os ÁFA-val.

Az E-osztály limuzin EQ Power technológiával.

A menetkomfort és a közlekedésbiztonság példaképe.

Az első E-osztály Plug-in Hybrid technológiával: az E 350 e kimondottan agilis futásteljesítmény mellett helyi károsanyag-kibocsátás nélküli közlekedést tesz lehetővé. Egy belső égésű és egy elektromotorból álló kombinált hajtásrendszerének köszönhetően kategóriájának éllovasa. Mercedes-Benz Intelligent Drive technológiái csökkentik a fogyasztást, jól érzékelhetően tehermentesítik a vezetőt, valamint olyan komfortról és biztonságról gondoskodnak, amely egyedülálló egy limuzin, de magától értetődő egy E-osztály számára.

Az E-osztály 350 e áramfogyasztása kombinált tesztciklusban:
14,0-11,5 kWh/100 km<p>A valós közúti használat során mért értékek eltérhetnek a tanúsított névleges értékektől. A valós értékeket számos egyedi tényező befolyásolja, pl. egyéni vezetési stílus, környezeti tényezők, útviszonyok.</p>; üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 2,5-2,1 l/100 km<p>A valós közúti használat során mért értékek eltérhetnek a tanúsított névleges értékektől. A valós értékeket számos egyedi tényező befolyásolja, pl. egyéni vezetési stílus, környezeti tényezők, útviszonyok.</p>;
CO2-kibocsátás, kombinált: 57-49 g/km<p>Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozóan megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően (Pkw-EnVKV 2. §, 5., 6., 6a pont, jelenleg érvényes kiadása szerint) történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között.</p>.

Gyári vételár, 19%-os ÁFA-val.

A GLC SUV EQ Power technológiával.

Funkcionalitás és lendület – intelligensen összekapcsolva.

A GLC 350 e 4MATIC a legtöbbet hozza ki minden meghajtási módból: erőt, nyugalmat és rendkívüli hatékonyságot. A hajtásrendszer az energikus vezetési élmény mellett nagyon alacsony üzemanyag-fogyasztást és helyi károsanyag-kibocsátás nélküli közlekedést tesz lehetővé. Helykínálatával mércét állít, új Mercedes-Benz Intelligent Drive technológiái pedig a legmagasabb szinten garantálják a biztonságot. Legyen szó nagy családi utazásról vagy egy autós kalandtúráról: a GLC mindenképpen nagy szabadságot biztosít Önnek.

A GLC 350 e 4MATIC áramfogyasztása kombinált tesztciklusban:
15,2 – 13,9 kWh/100 km<p>A valós közúti használat során mért értékek eltérhetnek a tanúsított névleges értékektől. A valós értékeket számos egyedi tényező befolyásolja, pl. egyéni vezetési stílus, környezeti tényezők, útviszonyok.</p>; üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 2,7-2,5 l/100 km<p>A valós közúti használat során mért értékek eltérhetnek a tanúsított névleges értékektől. A valós értékeket számos egyedi tényező befolyásolja, pl. egyéni vezetési stílus, környezeti tényezők, útviszonyok.</p>;

CO2-kibocsátás, kombinált: 64-59 g/km<p>Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozóan megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően (Pkw-EnVKV 2. §, 5., 6., 6a pont, jelenleg érvényes kiadása szerint) történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között.</p>.

Gyári vételár, 19%-os ÁFA-val.

A GLC Coupé EQ Power technológiával.

Ilyen sportos és gazdaságos lehet a modern életstílus.

A Plug-in Hybrid GLC 350 e 4MATIC Coupé a lendületes menetdinamikát egészen új szinten kombinálja a takarékos fogyasztással. Széles vállaival és magas ablakvonalaival hatásosan jelenik meg mint markáns coupé. Az utakon rendkívül gyors kezelhetőségével és sportosságával tűnik ki, ugyanakkor nagyvonalú helykínálatának és változtatható tárolóterének köszönhetően kiválóan megfelel a mindennapi használatra. Ezt a gépkocsit egyenesen Önnek alkottuk!

A GLC 350 e 4MATIC Coupé áramfogyasztása kombinált tesztciklusban:
15,2-13,9 kWh/100 km<p>A valós közúti használat során mért értékek eltérhetnek a tanúsított névleges értékektől. A valós értékeket számos egyedi tényező befolyásolja, pl. egyéni vezetési stílus, környezeti tényezők, útviszonyok.</p>; üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 2,7-2,5 l/100 km<p>A valós közúti használat során mért értékek eltérhetnek a tanúsított névleges értékektől. A valós értékeket számos egyedi tényező befolyásolja, pl. egyéni vezetési stílus, környezeti tényezők, útviszonyok.</p>;
CO2-kibocsátás, kombinált: 64-59 g/km<p>Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozóan megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően (Pkw-EnVKV 2. §, 5., 6., 6a pont, jelenleg érvényes kiadása szerint) történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között.</p>.

Gyári vételár, 19%-os ÁFA-val.

A GLE SUV EQ Power technológiával.

Belélegzi a szabadságot, és kisugározza magából.

Dinamika. Átütő erő. Hatékonyság. Akiben egyesülnek ezek a tulajdonságok, magabiztosan néz szembe minden kihívással. Az utakon vagy azokon túl: a GLE azoknak készült, akik a saját útjukat járják. A hajtástechnikában sem a kitaposott ösvényen jár: okosan kombinálja az elektromotor és a belső égésű motor előnyeit. Így van ez egy különösen hatékony vezetési stílus esetén, vagy akkor is, ha például előzési folyamatoknál extra forgatónyomatékot lehet felhasználni a boost funkció segítségével.

A GLE 500 e 4MATIC áramfogyasztása kombinált tesztciklusban:
18,0-16,7 kWh/100 km<p>A valós közúti használat során mért értékek eltérhetnek a tanúsított névleges értékektől. A valós értékeket számos egyedi tényező befolyásolja, pl. egyéni vezetési stílus, környezeti tényezők, útviszonyok.</p>; üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 3,7-3,3 l/100 km<p>A valós közúti használat során mért értékek eltérhetnek a tanúsított névleges értékektől. A valós értékeket számos egyedi tényező befolyásolja, pl. egyéni vezetési stílus, környezeti tényezők, útviszonyok.</p>;
CO2-kibocsátás, kombinált: 84-78 g/km<p>Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozóan megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően (Pkw-EnVKV 2. §, 5., 6., 6a pont, jelenleg érvényes kiadása szerint) történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között.</p>.

Gyári vételár, 19%-os ÁFA-val.