Mercedes me connect vállalkozások számára.

A Mercedes me connect praktikus és sokoldalú funkciókkal egészíti ki Mercedes-Benz járműve felszereltségét

Digitális eszköztár a mindennapi munkához.

Digitális továbbfejlesztés a mindennapi munkához.

Digitális eszköztár a mindennapi munkához.

Tegye gazdagabbá Mercedes-Benz járműve felszereltségét digitálisan, és profitáljon a nagyobb kényelem, a több szolgáltatás és a magasabb szintű biztonság előnyeiből. Használja autója médiakijelzőjét és okostelefonját bizonyos járműfunkciók kezeléséhez és beállításainak módosításához. Így mindig praktikus információk és hasznos funkciók állhatnak rendelekzésére.

Szolgáltatások áttekintése


Ismerkedjen meg a Mercedes me connect szolgáltatásaival!

Szolgáltatások áttekintése


Ismerkedjen meg a Mercedes me connect szolgáltatásaival!

Alapszolgáltatások

Alapszolgáltatások

Használja ki azokat az előnyöket, amelyeket a Mercedes me connect alapfelszereltségként biztosít Önnek.

Távoli elérés csomag

Távoli elérés csomag

Az ön okostelefonja – az ön Mercedes-Benze. Tartson mindig mindent kézben.

Kibővített MBUX-funkciók

Kiterjesztett MBUX-funkciók

Még több lehetőség gépkocsija személyre szabására.

Navigáció

Navigáció

Mindig az Ön számára legjobb útvonalon. A valós idejű közlekedési adatokkal gyorsabban és biztonságosabban érheti el úticélját.

E-mobilitás

E-mobilitás

Minden, ami az elektromos autózást és töltést a lehető legegyszerűbbé és legkényelmesebbé teszi – bárhol és bármikor.

Mercedes me connect Mercedes-Benz kishaszonjárművekhez

Mercedes me connect Mercedes-Benz kishaszonjárművekhez

Mercedes me connect Mercedes-Benz kishaszonjárművekhez

A Mercedes me connect digitális termékkínálata céges Mercedes-Benz gépjárművéhez is elérhető. Ismerje meg a Mercedes me connect szolgáltatások előnyeit, amelyekkel vállalkozása mindig és mindenütt összekapcsolva maradhat járművével.

A Mercedes me connect és a Mercedes me alkalmazás használata – így működik.

usp_mail.svg

1. Mercedes me regisztráció céges ügyfelek számára

Vállalati adminisztrátorként elsőként hozza létre személyes Mercedes me felhasználói fiókját a Mercedes me portálon, hogy azután létrehozhasson egy vállalati profilt. Mind az adminisztrátoroknak, mind a gépkocsi további használóinak személyes Mercedes me azonosítóra van szükségük. Ehhez el kell fogadnia a Mercedes me connect szolgáltatások használati feltételeit.
usp_check.svg

2. A digitális termékek aktiválása és járművezetők meghívása

Vállalati adminisztrátorként járműveket kapcsolhat össze a vállalati profillal, digitális termékeket aktiválhat és további gépkocsihasználókat – például cége munkatársait – határozhat meg Mercedes me azonosítójukon keresztül.
usp_calender.svg

3. Az alkalmazás telepítéses és elindítása

A vállalati adminisztrátorok és adott jármű használói személyes Mercedes me azonosítójukkal bejelentkezhetnek a Mercedes me alkalmazásba, és ott kezelhetik és használhatják a számukra elérhető Mercedes me connect szolgáltatásokat.

Gyakran ismételt kérdések


Gyakran ismételt kérdések.

Többet szeretne tudni a vállalati ügyfelek számára kínált Mercedes me connectről? Itt találja a regisztrációval, aktiválással és használattal kapcsolatos legfontosabb kérdéseket és válaszokat.

Gyakran ismételt kérdések


Gyakran ismételt kérdések.

Többet szeretne tudni a vállalati ügyfelek számára kínált Mercedes me connectről? Itt találja a regisztrációval, aktiválással és használattal kapcsolatos legfontosabb kérdéseket és válaszokat.

  • Mercedes me connect vállalati rendszergazdák számára
   • Hogyan hozhatok létre vállalati adminisztrátorként vállalkozásprofilt a Mercedes me alkalmazásban?

    Hogyan hozhatok létre vállalati adminisztrátorként vállalkozásprofilt a Mercedes me alkalmazásban?

    Jelenleg a Mercedes me portálon vagy hivatalos Mercedes-Benz kereskedőknél lehet regisztrálni vállalati profilt. Ezért kérjük, vállalati profilja létrehozásához jelentkezzen be a Mercedes me portálra vagy vegye fel a kapcsolatot egy márkaképviseletünkkel!

   • Vállalati adminisztrátor vagyok és össze szeretnék kapcsolni egy gépkocsit az alkalmazással. Miért nem jelenik meg ez a gépkocsi a vállalkozás gépjárműveinek listáján és miért nem látható más céges felhasználók (vezetők, adminisztrátorok) számára?

    Vállalati adminisztrátor vagyok és össze szeretnék kapcsolni egy gépkocsit az alkalmazással. Miért nem jelenik meg ez a gépkocsi a vállalkozás gépjárműveinek listáján és miért nem látható más céges felhasználók (vezetők, adminisztrátorok) számára?

    Lehetséges, hogy a gépkocsi privát gépkocsiként van hozzárendelve egy felhasználói profilhoz. Céges gépkocsi hozzárendelése a Mercedes me portálon vagy kereskedőnél lehetséges. Ha a gépkocsit újra hozzá szeretné rendelni a vállalkozás gépjárműveként, távolítsa el a megfelelő felhasználói profilból, jelentkezzen be a Mercedes me portálra, és ismételten indítsa el az összekapcsolást.

   • Hol és hogyan tudok vállalati adminisztrátorként a vállalati profilon keresztül szolgáltatásokat vásárolni vagy meghosszabbítani, ha letelt a gyárilag biztosított szolgáltatások futamideje?

    Hol és hogyan tudok vállalati adminisztrátorként a vállalati profilon keresztül szolgáltatásokat vásárolni vagy meghosszabbítani, ha letelt a gyárilag biztosított szolgáltatások futamideje?

    A vállalati profillal összekapcsolt gépkocsikhoz jelenleg még nem minden országban érhető el alkalmazásbolt. Ezért jelenleg csak magáncélra használt gépkocsikhoz lehet szolgáltatásokat vásárolni, illetve ezek esetén hosszabbítható meg a szolgáltatások futamideje.

   • Hogyan adhatok hozzá vállalati adminisztrátorként 20-nál több gépkocsit a vállalati profilomhoz?

    Hogyan adhatok hozzá vállalati adminisztrátorként 20-nál több gépkocsit a vállalati profilomhoz?

    Több mint 20 gépkocsi felviteléhez először ellenőriztetnie kell vállalkozását egy kereskedőnél. Mutassa be a szükséges dokumentumokat a Mercedes me portálon kapott értesítésnek megfelelően.

   • Vállalati adminisztrátor vagyok és szeretném felmondani a Mercedes me connect szolgáltatásokra szóló szerződésemet. Hogyan mondhatom fel a szerződést?

    Vállalati adminisztrátor vagyok és szeretném felmondani a Mercedes me connect szolgáltatásokra szóló szerződésemet. Hogyan mondhatom fel a szerződést?

    Ha vállalati adminisztrátorként szeretné felmondani a szerződését, akkor jelentkezzen be a Mercedes me portálra. A felmondással az összes szolgáltatást inaktiváljuk az ön vállalati profiljával összekapcsolt gépkocsiknál. Emellett megszüntetjük valamennyi gépkocsi összekapcsolását és töröljük a vállalati profilt. Ez a folyamat nem vonható vissza. Tartsa szem előtt, hogy a vállalati szerződés felmondása a vállalati profil törlésével jár.

   • Vállalati adminisztrátor vagyok és töröltem a Mercedes me azonosítómat. Hogyan érem el a vállalati profilomat?

    Vállalati adminisztrátor vagyok és töröltem a Mercedes me azonosítómat. Hogyan érem el a vállalati profilomat?

    Ha egy vállalat egyetlen vagy utolsó vállalati adminisztrátora törli a Mercedes me azonosítóját, akkor az egyedüli adminisztrátor által kezelt összes vállalati profil is törlődik. Kérjük, vegye figyelembe, hogy sem ön, sem a vállalati profil gépkocsivezetői nem kapnak erről értesítést. A vállalati profilt nem lehet helyreállítani, hanem újra létre kell hozni. Mielőtt törölné Mercedes me azonosítóját, feltétlenül adja át a vállalati profilt egy másik vállalati rendszergazdának.

  • Mercedes me connect járművezetők számára
   • Járművezetőként miért nem módosíthatom a vállalati profilt, és miért nem adhatok hozzá felhasználókat, illetve gépkocsikat?

    Járművezetőként miért nem módosíthatom a vállalati profilt, és miért nem adhatok hozzá felhasználókat, illetve gépkocsikat?

    A vállalati profilt csak „vállalati adminisztrátor” szerepkörrel rendelkező személyek módosíthatják. Ez gépkocsivezetők számára nem lehetséges.

   • Munkatársaim nem látják a vállalati gépkocsit a Mercedes me alkalmazáson belül a garázsukban. Miért nem jelenik meg náluk a „vállalati” fül?

    Munkatársaim nem látják a vállalati gépkocsit a Mercedes me alkalmazáson belül a garázsukban. Miért nem jelenik meg náluk a „vállalati” fül?

    Munkatársai valószínűleg nincsenek hozzáadva személyes Mercedes me azonosítójukkal a vállalati profilhoz. A vállalati felhasználókat egy vállalati adminisztrátornak kell meghívnia a Mercedes me portálon.

   • Gépkocsivezetőként miért nem látok vállalati gépkocsit a Mercedes me alkalmazásban lévő garázsomban?

    Gépkocsivezetőként miért nem látok vállalati gépkocsit a Mercedes me alkalmazásban lévő garázsomban?

    Lehet, hogy a vállalati rendszergazda megszüntette az ön kapcsolódását, hogy szabaddá tegye a gépkocsit más felhasználók számára. Ez az ön hozzájárulása és értesítése nélkül is történhet. Ha vissza szeretné kapni a gépkocsit, válassza ki a vállalati gépkocsik áttekintésében és ha másik felhasználóhoz van hozzárendelve, akkor rendelje hozzá saját magához.

   • Hogyan tudom egy vállalati gépkocsi vezetése közben gépkocsivezetőként kikapcsolni a vállalati adminisztrátor általi járműkövetést?

    Hogyan tudom egy vállalati gépkocsi vezetése közben gépkocsivezetőként kikapcsolni a vállalati adminisztrátor általi járműkövetést?

    Ha gépkocsivezetőként ki szeretné kapcsolni egy vállalati gépkocsi követését, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, vagy kapcsolja ki a GPS-t a gépkocsi MBUX rendszerén keresztül. Egy másik lehetőség az, hogy a Mercedes me alkalmazásban kikapcsolja a GPS-helymeghatározással történő összes szolgáltatást.