EQC Basics

Elektromos és Mercedes


Az új EQC

Elektromos és Mercedes


Az új EQC

Döbbenetes hatótávolság, átfogó töltési infrastruktúra és a legmagasabb biztonsági színvonal. Teljesen újszerű, élményszámba menő felhasználói és kezelési koncepció, természetes, intuitív beszédvezérléssel, tanulásra képes funkciókkal és érintésérzékeny felületekkel. Az EQC az elektromos autózás érdekesen új érzését nyújtja.

 • Exkluzív megjelenés

  Exkluzív megjelenés

  Mercedes-Benz EQC

  Exkluzív megjelenés

  Az EQC 12-féle kárpitozással, 11 különböző fényezéssel, 8-féle könnyűfém keréktárcsával, illetve 5-féle díszítőelemmel rendelhető.

 • Lehengerlő teljesítmény

  Lehengerlő teljesítmény

  Mercedes-Benz EQC teljesítmény

  Lehengerlő teljesítmény

  Teljesen új fejlesztésű hajtásrendszer 300 kW/408 LE rendszerteljesítményű, két aszinkron, háromfázisú motorral. 80 kWh kapacitású, 384 cellából álló akkumulátorcsomag, 760 Nm-es forgatónyomatékkal. 5-féle menetmóddal a teljes kényelemért.

 • Integrált Szerviz Csomag (ISP)

  Integrált Szerviz Csomag (ISP)

  Integrált Szerviz Csomag

  Integrált Szerviz Csomag (ISP)

  A széleskörű vásárlás utáni szerviz szolgáltatásoknak köszönhetően Mercedes-Benz EQC járműve mindig kész az újabb kalandok felfedezéséhez. A szériafelszereltség szerves részét képező ISP kibővített tartalommal és hosszabb futamidővel biztosítja a problémamentes elektromos autózást. A következő szervizelemeket tartalmazza az ISP 6 évig vagy 150 000 km-ig (amelyik hamarabb bekövetkezik):

  • Karbantartás (időszakos szervizek elvégzése és a hozzájuk tartozó alkatrészek kicserélése)
  • Garancia (a gyár által – az akkumulátor vonatkozásában is – biztosított teljeskörű 2 éves garancia kiterjesztése az ISP futamidejének végéig)
  • Háztól-házig szolgáltatás (évente legfeljebb egy alkalommal, maximum 30 km-es távolságig lehetőség nyílik az autót a legközelebbi felhatalmazott EQ márkaszervizbe szállíttatni, majd onnan vissza)

Töltés


Az EQC töltése

Töltés


Az EQC töltése

Az EQC töltését a 7,4 kW-os AC fedélzeti töltő, valamint a 110 kW-os DC fedélzeti töltő teszi lehetővé, illetve az EQC 5-fokozatú rekuperációt is használ az energia visszanyeréséhez. A Magyarországon elérhető nyilvános AC (váltakozó áramú) és DC (egyenáramú) töltőpontokról a www.plugshare.com oldalon vagy okostelefonos alkalmazáson keresztül találhat bővebb információt.

A különböző csatlakozóval ellátott töltők a töltési sebességet is befolyásolják:

Mercedes-Benz EQC | Töltés

A különböző csatlakozóval ellátott töltők a töltési sebességet is befolyásolják:

AC-ról maximum 7,4 kW-os teljesítménnyel tölthető az EQC, ún. Type 2 csatlakozójú kábellel. DC-ről maximum 110 kW-os teljesítménnyel tölthető az EQC, ún. CCS (Combined Charging System) csatlakozójú kábellel. Az EQC-ben Type-2-es csatlakozójú AC töltőkábel található, amellyel nagyjából 11 óra alatt tölthető fel az autó akkumulátora 10-ről 100%-ra.

DC töltéshez nincsen szükség külön kábelre, mert a nyilvános helyen elhelyezett töltőállomások beépített töltőkábellel rendelkeznek, amelyek a töltési teljesítménytől függően kb.:

 • 22 kW-os DC töltő: ~ 3,5 óra
 • 50 kW-os DC töltő: ~ 1,5 óra
 • 75 kW-os DC töltő: ~ 1 óra
 • 150 kW-os DC töltő: ~ 40 perc
 • IONITY (350 kW) DC töltő: ~ 40 perc

alatt töltik fel az EQC-t 10%-ról 80%-ra.

Mercedes me alkalmazás


Mercedes me alkalmazás EQC-hez

Mercedes me alkalmazás


Mercedes me alkalmazás EQC-hez

Mercedes me

Mercedes-Benz EQC | Mercedes me

Mercedes me

A Mercedes me okostelefonos applikáció az EQC-hez számos olyan szolgáltatást nyújt, amely nagyban megkönnyíti az ügyfelek mindennapjait.

Alkalmazások


EQC releváns okostelefonos alkalmazások

Alkalmazások


EQC releváns okostelefonos alkalmazások

 • EQ Ready

  EQ Ready alkalmazás

  Mercedes-Benz EQC | EQ Ready alkalmazás

  EQ Ready alkalmazás

  Az alkalmazás megmutatja, mennyire illeszkedik az életéhez az EQC: okostelefonon keresztül folyamatosan gyűjti az adatokat az Ön közlekedési szokásairól, és rögzíti a menetadatokat, többek között a megtett távot, az elfogyasztott energiát vagy menetidőt. Ezáltal egyre inkább az Ön személyére és vezetési stílusára szabva lesz képes már indulás előtt felmérni egy tetszőlegesen megadott útvonal energiaigényét és adott esetben töltőállomást ajánlani.

 • Mercedes-benz Guides

  Mercedes-Benz Guides alkalmazás

  Mercedes-Benz Guides alkalmazás

  Mercedes-Benz Guides alkalmazás

  A Mercedes-Benz Guides alkalmazás segítségével az okostelefonján is könnyedén elérheti a kezelési útmutató egyszerűsített verzióját. Itt kulcsszavak segítségével több információt tudhat meg egy-egy kérdéses területről, valamint megismerheti az alapvető funkciókat, és további hasznos, hosszú távon használható tanácsainkat.

Tájékoztató füzet


Tájékoztató füzet (PDF)

Tájékoztató füzet


Tájékoztató füzet (PDF)

A Mercedes-Benz EQC Basics tájékoztató füzet letöltése: