EQ Power:
Plug-in Hybrid modellek
a Mercedes-Benz-től.

Újszerű dinamika, gazdaságosság és hatótávolság minden gépkocsiszegmensben.

Hibrid ajánlat


Váltson hibridre velünk! 

Mercedes-Benz plug-in hibrid modellek különleges finanszírozási ajánlatunkkal most bruttó 1,5 millió Ft kedvezménnyel és ajándék Mercedes-Benz elektromos rollerrel, Mercedes-Benz Credit Zrt. finanszírozás igénybevétele esetén.*

Hibrid ajánlat


Váltson hibridre velünk! 

Mercedes-Benz plug-in hibrid modellek különleges finanszírozási ajánlatunkkal most bruttó 1,5 millió Ft kedvezménnyel és ajándék Mercedes-Benz elektromos rollerrel, Mercedes-Benz Credit Zrt. finanszírozás igénybevétele esetén.*

Tegyünk együtt egy lépést az e-mobilitás felé! Vásárolja meg álmai plug-in hibridjét fantasztikus feltételek mellett különleges finanszírozási ajánlatunknak köszönhetően! Élvezze a páratlan vezetési élményt és az alacsony fogyasztást! A teljes e-mobilitás érdekében a kihagyhatatlan finanszírozási ajánlat része egy ajándék elektromos roller is. Ne várjon tovább, csapjon le a hihetetlen ajánlatra!

Az ajánlat részletei: 

 • Bruttó 1,5 millió Ft kedvezmény

 • 5,99%-os fix kamat (fogyasztók részére fix kamat: 5,49%, THM: 5,73%)

 • 4 év Integrált Szerviz Csomag

 • Vezetéstechnikai tréning

 • Ajándék elektromos roller 

Az ajánlat a 2020. október 1 – 2020. december 31. között megrendelt plug in-hibrid személygépkocsikra vonatkozik.

 

A tájékoztatás nem teljes körű. További részleteket a www.mercedes-benz-credit.hu oldalon találhat. 

*A finanszírozás szolgáltatója a Mercedes-Benz Credit Zrt. (1133 Budapest, Váci út 96-98.) A hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, nem jelent kötelezettségvállalást, kizárólag a hivatkozott termék egyes főbb jellemzőit tartalmazza. A hirdetés nem minősül a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény szerinti szerződés megkötését megelőző tájékoztatásnak. A szolgáltató által biztosított konstrukció forint alapú, fix kamatozású zárt és nyílt végű pénzügyi lízing finanszírozás, önrész min. 20%, futamidő 24-84 hónap. A 2020. december 31.-ig elfogadott ajánlat esetén a THM mértéke maximum 5,75% fogyasztók részére. Reprezentatív példa a THM rendelet szerint: 3 millió forint finanszírozott összeg, futamidő 60 hónap, havi törlesztés 57.290 Ft, visszafizetendő teljes összeg 3.437.400 Ft, a lízing teljes díjában foglalt díj összege 7.000 Ft, THM: 5,73%, ügyleti kamatláb: 5,49%. A Mercedes-Benz Credit Zrt. a finanszírozást a hitelbírálatot követően nyújtja. CASCO biztosítás megléte a szerződés teljes hatálya alatt kötelező. A finanszírozás további részletei, illetve a nem fogyasztó ügyfelek igénylésével kapcsolatos feltételek megtalálhatóak a www.mercedes-benz-credit.hu oldalon illetve a Mercedes-Benz márkakereskedésekben. A tájékoztatás nem teljes körű. Részleteket a www.mercedes-benz-credit.hu oldalon érheti el.

Plug-in Hybrid gépkocsi jellemzők


Miért érdemes egy Plug-in Hybrid gépkocsi mellett döntenie?

Plug-in Hybrid gépkocsi jellemzők


Miért érdemes egy Plug-in Hybrid gépkocsi mellett döntenie?

Technológia − egyszerűen


Így működik a Plug-in Hybrid.

Hajtáskomponensek: innovatív technika intelligens összjátékban a nagyobb hatékonyság eléréséhez.

Technológia − egyszerűen


Így működik a Plug-in Hybrid.

Hajtáskomponensek: innovatív technika intelligens összjátékban a nagyobb hatékonyság eléréséhez.

Plug-in töltés
A Plug-in Hybrid gépkocsikat alapvetően bármilyen háztartási csatlakozóaljzaton lehet tölteni. Ennek sokkal gyorsabb alternatívája a Mercedes-Benz wallbox.

Így a gépkocsi a legrövidebb időn belül eléri a teljes elektromos hatótávolságot. Útközben pedig a nyilvános töltőállomásokon tud áramot „tankolni“.

Nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátor
Elektromos energiatárolóként a nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátor funkcionál, amelyet külső elektromos energiaforrásról lehet tölteni.

Ez az akkumulátorfajta a nagy energiasűrűséget hosszú élettartammal kombinálja, miközben viszonylag kicsi helyet foglal el. Töltése egy az oldalfalban vagy a hátsó lökhárítóban található töltő-csatlakozóaljzaton keresztül történik.

Sebességváltó, elektromotorral

Az elektromotor motorként és generátorként egyaránt funkcionálhat. Motorként a hajtást szolgálja. Tolóüzemmódban és fékezésnél elektromos energia nyerhető vissza, amely a lítium-ion akkumulátor töltésére használható fel.

Az elektromotor már elinduláskor rendelkezésre bocsátja maximális forgatónyomatékát, és álló helyzetből különösen erős gyorsításról gondoskodik. A rendkívül hatékony nyomatékváltó a szokott módon kényelmes indulást biztosít a hibrid vezetési módban.

Energia-visszanyerő fékrendszer
A rekuperáció során a mozgási energia elektromos energiává alakul a tolóüzemmódban a kifejtett fékezési energia részbeni visszanyerése érdekében.  

Ez az energia betáplálásra kerülhet a lítium-ion akkumulátorba, és később az elektromotor felhasználhatja a hajtáshoz, valamint a mellékfogyasztókhoz (például klímaberendezés).

Belső égésű motor
Modelltől függően nagy teljesítményű benzinmotorokat vagy dízelmotorokat kombinálunk különböző teljesítményfokozatú hibrid modulokkal.

A belső égésű motor teljesítményét szükség esetén támogatja az elektromotor, ami jelentősen megnöveli a gépkocsi gyorsításkori teljesítményét. Az eredmény: olyan futásteljesítmények, amelyeknél a vezetési élményhez és a komforthoz kisebb fogyasztás és alacsonyabb károsanyag-kibocsátás járul.

Gazdaságosság és fogyasztás


Nagyobb hatótávolság. Nagyobb teljesítmény. Kisebb fogyasztás.

Gazdaságosság és fogyasztás


Nagyobb hatótávolság. Nagyobb teljesítmény. Kisebb fogyasztás.

  Rendkívüli rugalmasság az elektromotor és a belső égésű motor párosának köszönhetően.

  A Mercedes-Benz GLA

  Az EQ Power modellek egyik fő erénye a sokoldalúság. Szinte zajmentes és helyi károsanyag-kibocsátás nélküli elektromos autózást tesznek lehetővé a városban, ugyanakkor a hosszabb utakra biztosítják a belső égésű motor adta függetlenséget.

  Helyi károsanyag-kibocsátás nélküli közlekedés.

  A Mercedes-Benz CLA Coupé

  A Plug-in Hybridek fontos mérföldkövek a károsanyagkibocsátás-mentes közlekedés felé vezető úton. A Mercedes-Benz következetesen úgy fejleszti EQ Power modelljeit, hogy azok minél nagyobb elektromos hatótávolságot érhessenek el. Így mindegyik szegmensben gazdag kínálatot adhat a helyi károsanyag-kibocsátás nélküli mindennapi autózáshoz.

  Intelligens üzemeltetési stratégia rekuperációval.

  Mercedes-Benz EQ Power: intelligens üzemeltetési stratégia rekuperációval

  Az intelligens, útvonalalapú üzemeltetési stratégia a legésszerűbben választja meg az útszakaszokat az elektromos menetmódhoz. Ehhez egyebek mellett a navigációs adatokat, a domborzati viszonyokat, a sebességkorlátozásokat és az útvonal közlekedési feltételeit veszi figyelembe. Az ECO asszisztens segít a vezetőnek energiát megtakarítani.

  Kisebb fogyasztás a célzottan tervezett töltésnek köszönhetően.

  A Mercedes-Benz S-osztály

  Az új Mercedes-Benz Plug-in Hybrid modellek elektromos hatótávolsága olyan nagy, hogy a városban túlnyomórészt az elektromos hajtással közlekedhetnek, így fogyasztási értékeik csökkennek. Minél gyakrabban töltik a gépkocsit, és minél többször használják tudatosan az intelligens üzemeltetési stratégiát a rekuperációval, annál nagyobb lesz az elektromos autózás részaránya, amivel csökken a fogyasztás.

  Plug-in Hybrid dízel.

  A Mercedes-Benz GLE 350 de típusjele

  A legmodernebb dízeltechnika összekapcsolódik a legújabb generációs hibrid hajtással. A helyi károsanyag-kibocsátás nélkül mobilitás egyúttal nagyszerű vezetési élményt ígér, amelyet a kiemelkedő hatékonyság, a remek menetkomfort, valamint a dízelmotor nagy hatótávolsága egészít ki. Ráadásul a fedélzeti töltővel megduplázódik a töltőteljesítmény.

  GLE 350 de 4MATIC: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 1,3-1,1 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 34-29 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 28,7-25,4 kWh/100 km<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO<sub>2</sub>-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.</p>

  Kényelmes menetdinamika


  Új tapasztalatokra tehet szert: érzelem és intelligencia.

  Kényelmes menetdinamika


  Új tapasztalatokra tehet szert: érzelem és intelligencia.

   A dinamikus autózás élménye.

   A Mercedes-Benz C-osztály

   Az elektromos autózás élménye a gépkocsi közvetlen reagálóképességével és az első fordulattól rendelkezésre álló maximális forgatónyomatékkal. Hamar meg fogja szeretni ezt az újfajta dinamikát, és aztán már nem szívesen mondana le róla. Már csak azért sem, mert gyorsításkor egyszerre fogja érezni a gépkocsi két „szívének” erejét.

   A megszokott megbízhatóság.

   A Mercedes-Benz A-osztály

   Plug-in Hybridjeink hajtásaként az EQ Power két világ, a belső égésű és az elektromos motor legelőnyösebb jellemzőit egyesíti magában. A műszaki megoldások intelligens összjátékának és a Mercedes-Benzre jellemző biztonsági szintnek köszönhetően valamennyi gépkocsi megfelel mottónknak: The best or nothing.

   Zaj nélküli elektromos autózás.

   A Mercedes-Benz A-osztály limuzin

   Újszerű vezetési élményben lehet része: spontán, intenzív gyorsítás és szinte zajmentes közlekedés. A tisztán elektromos autózásnak köszönhetően motorbrummogás nélkül kezdheti a napjait.

   Alkalmazással irányítható előklimatizálás szériafelszereltségként.

   Mercedes-Benz EQ Power: alkalmazással irányítható előklimatizálás szériafelszereltségként

   Már beszálláskor kellemes klímát szeretne az autójában? Ehhez a Mercedes me-n keresztül vagy a fejegységen előzetesen beállíthatja az időt és a hőmérsékletet a belső tér, valamint a felszereltségtől függően az ülések számára. Ha egyidejűleg tölt is, az akkumulátorteljesítmény megmarad az út kezdetére.

   Kevesebb fékezési beavatkozás az intelligens rekuperációnak köszönhetően.

   A Mercedes-Benz GLE Média Kijelzőjén az energiaáramlás megjelenítése

   Minden egyes fékezéssel elektromos hatótávolságot nyer. Tolóüzemmódban vagy fékezésnél a mozgási energia elektromos energiává alakul át, és ez felhasználásra kerül az akkumulátor töltéséhez (rekuperáció). Az intelligens üzemeltetési stratégia a rekuperáció megnövelésével segíti a jármű lassulását az olyan közlekedési helyzetekben, amikor fékezés szükséges.

   Hatótávolság és töltés


   Sok út vezet az áramhoz − töltési lehetőségek.

   Hatótávolság és töltés


   Sok út vezet az áramhoz − töltési lehetőségek.

    Az összes töltési lehetőség áttekintése

    A Mercedes-Benz E-osztály

    A Plug-in Hybrid gépkocsikat bármilyen háztartási csatlakozóaljzaton lehet tölteni. Gyorsabb alternatívát jelent a Mercedes-Benz wallbox. Így a gépkocsi a legrövidebb időn belül eléri a teljes elektromos hatótávolságot, útközben pedig a nyilvános töltőállomásokon „tankolhat“ áramot.

    Elektromos és hagyományos hatótávolság.

    A Mercedes-Benz GLE digitális kombinált műszeregysége

    Az elektromos és hagyományos hatótávolság optimális kombinációja az intelligens, útvonalalapú üzemeltetési stratégiával érhető el. Ez a közlekedési helyzettől függően kiválasztja az elektromos vagy a hagyományos hajtást, így lehetővé teszi a legnagyobb hatékonyságot. Figyelembe veszi egyebek mellett a navigációs és közlekedési adatokat, valamint a sebesség-előírásokat az egész útvonalon.

    Mi befolyásolja a hatótávolságot?

    A Mercedes-Benz C-osztály

    A belső égésű motor indításáig megtehető elektromos hatótávolság a vezetési stílustól, az útprofiltól és a környezeti tényezőktől függően változik. Mindemellett az előrelátó vezetés az Eco-Score-kijelzéssel, a radartámogatású rekuperáció és a „vitorlázás“ funkció is szerepet kap, továbbá a mellékfogyasztók (például klímaberendezés) is befolyásolják a hatótávolságot.

    Töltés wallboxszal és a Mercedes me Charge segítségével.

    A Mercedes-Benz Wallbox Home

    A Mercedes-Benz Wallbox Home egy olyan töltőállomást jelent, amely rendkívül gyors, biztonságos és kényelmes töltést tesz lehetővé az Ön otthonában. A Mercedes me Charge segítségével Európa-szerte hozzáférhet a például a bevásárlóközpontokban vagy autópályák pihenőhelyein található számos nyilvános töltőállomáshoz.

    Modellek áttekintése


    Minden jelenleg rendelkezésre álló Mercedes-Benz Plug-in Hybrid.

    Modellek áttekintése


    Minden jelenleg rendelkezésre álló Mercedes-Benz Plug-in Hybrid.

     Mercedes-Benz A-osztály limuzin

     Mercedes-Benz EQ Power: Mercedes-Benz A-osztály limuzin

     Erős és gazdaságos: a Plug-in Hybrid technika egyesíti magában egy négyhengeres motor és az elektromos mobilitás előnyeit. Így az A 250 e nagyon gazdaságosan használja az üzemanyagot, miközben sportos menetteljesítményekre képes. Rendszerteljesítménye 160 kW (218 LE), maximális forgatónyomatéka pedig 450 Nm<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p>.

      

     A-osztály 250 e limuzin: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 1,5-1,3 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 35-31 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 15,7-14,8 kWh/100 km<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO<sub>2</sub>-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.</p>

     Mercedes-Benz C-osztály limuzin

     Mercedes-Benz EQ Power: Mercedes-Benz C-osztály limuzin

     A C-osztály limuzin különleges kínálattal áll elő Plug-in Hybridként, az EQ Power ugyanis dízel- vagy benzinmotorral kombinálva áll rendelkezésre. A C 300 de rendszerteljesítménye 225 kW<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p> (306 LE), a C 300 e rendszerteljesítménye 235 kW<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p> (320 LE). A maximális forgatónyomaték mindegyiknél 700 Nm<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p>.

      

     C-osztály 300 de limuzin: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 1,6-1,3  l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 42-35 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 15,8-15,0 kWh/100 km<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO<sub>2</sub>-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.</p>
     C-osztály 300 e limuzin: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 2,0-1,8 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 47-41 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 15,6-14,3 kWh/100 km<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO<sub>2</sub>-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.</p>
     C-osztály 300 e 4MATIC limuzin: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 2,3-1,9 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 52-43 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 16,2-14,5 kWh/100 km<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO<sub>2</sub>-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.</p>

      

     Mercedes-Benz E-osztály limuzin

     Mercedes-Benz EQ Power: Mercedes-Benz E-osztály limuzin

     Az E-osztály Plug-in Hybridjei elsősorban azoknak felelhetnek meg, akik sokat autóznak, és fontos számukra a kényelem a hosszú utakon. Emellett nagy vontatható tömeg áll a rendelkezésükre. A belvárosban az E-osztály EQ Power lehetővé teszi a károsanyag-kibocsátás nélküli közlekedést. Erre az E 300 de esetén 225 kW<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p> (306 LE) rendszerteljesítmény, az E 300 e esetén pedig 235 kW<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p> (320 LE) áll készen.

      

     E-osztály 300 de limuzin: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 1,4 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 38 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 15,5 kWh/100 km
     E-osztály 300 e limuzin: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 1,8 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 41 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 16,7-16,1 kWh/100 km<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO<sub>2</sub>-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.</p>

     Mercedes-Benz S-osztály limuzin hosszú változat

     Mercedes-Benz EQ Power: Mercedes-Benz S-osztály limuzin hosszú változat

     Az S 560 e volt az első modell, amelyben elérhetők lettek az aktuális harmadik Plug-in Hybrid-generáció komponensei. Rendszerteljesítménye 350 kW<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p> (476 LE), rendszer-forgatónyomatéka 700 Nm.<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p> A nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően tisztán elektromos hajtással kb. 50 kilométeres hatótávolságra képes.

      

     S-osztály 560 e limuzin: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 2,6-2,5 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 59-57 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 16,7-16,1 kWh/100 km<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO<sub>2</sub>-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.</p>

     Mercedes-Benz A-osztály kompakt limuzin

     Mercedes-Benz EQ Power: Mercedes-Benz A-osztály kompakt limuzin

     A Mercedes-Benz A-osztály jelenlegi generációja sok téren számít jövőbe mutatónak. Megoldásaiban közel áll a harmadik generációs Plug-in Hybridhez. Az A 250 e-nél az volt a fő szempontunk, hogy megadjuk az elektromos autózás élményét, és garantáljuk a gépkocsi jó használhatóságát a mindennapokban: ezt nagyon jól bizonyítja a 74-77 km-es (NEDC) elektromos hatótávolság.

      

     A-osztály 250 e kompakt limuzin: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 1,6-1,4 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 36-32 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 15,7-14,8 kWh/100 km<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO<sub>2</sub>-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.</p>

     Mercedes-Benz B-osztály Sports Tourer

     Mercedes-Benz EQ Power: Mercedes-Benz B-osztály Sports Tourer

     A B 250 e, sportos kompakt családi autónk szintén használja a harmadik generációs Plug-in Hybrid technikát. 160 kW<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p> (218 LE) rendszerteljesítményével és 450 Nm<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p> rendszer-forgatónyomatékával nem kis vezetési élményhez juttatja a mindennapokban. 70-77 km (NEDC) elektromos hatótávolságával is mércét állít a szegmensében.

      

     B-osztály 250 e Sports Tourer: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 1,6-1,4 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 36-32 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 15,4-14,7 kWh/100 km<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO<sub>2</sub>-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.</p>

     Mercedes-Benz C-osztály T-modell

     Mercedes-Benz EQ Power: Mercedes-Benz C-osztály T-modell

     A C-osztály T-modellnél Plug-in Hybrid esetében rögtön két motorváltozat közül választhat: C 300 de 225 kW<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p> (306 LE) és C 300 e 235 kW<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p> (320 LE) teljesítménnyel, mindegyik esetén 700 Nm rendszer-forgatónyomatékkal. A két modell meggyőzően dinamikus, de max. 1335 liter térfogatú csomagtartójával, továbbá vontató gépkocsiként is remekel.

      

     C-osztály 300 de T-modell: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 1,6-1,4 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 43-37 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 16,1-15,2 kWh/100 km<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO<sub>2</sub>-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.</p>
     C-osztály 300 e T-modell: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 2,2-1,9 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 50-44 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 16,3-14,9 kWh/100 km<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO<sub>2</sub>-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.</p>

     Mercedes-Benz E-osztály T-modell

     Mercedes-Benz EQ Power: Mercedes-Benz E-osztály T-modell

     Az E 300 de T-modellként 225 kW<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p> (306 LE) rendszerteljesítményével különösen takarékosnak és gazdaságosnak bizonyul, miközben kényelmes és tágas is. Így ideális partnere a hosszú utakon − emellett szól 1000 km feletti hatótávolsága is (az opcionális 60 literes üzemanyagtartály esetén).

      

     E-osztály 300 de T-modell: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 1,6 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 42 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 16,1-16,1 kWh/100 km
     E-osztály 300 e T-modell: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 1,9 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 44 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 18,5-16,6 kWh/100 km<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO<sub>2</sub>-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.</p>

     Mercedes-Benz GLC SUV

     Mercedes-Benz EQ Power: Mercedes-Benz GLC SUV

     A GLC 300 e 4MATIC-ra, sokoldalúan alkalmazható prémium SUV-nkre a kényelem, a funkcionalitás és az agilitás jellemző. 235 kW<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p> (320 LE) rendszerteljesítményével és 700 Nm<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p> rendszer-forgatónyomatékával, valamint 46-49 km-es (NEDC) elektromos hatótávolságával jól teljesít, akár rövidebb, akár hosszabb utakon kell közlekednie.

      

     GLC 300 e 4MATIC: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 2,4-2,2 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 56-50  g/km, áramfogyasztás, súlyozott 18,3-16,5 kWh/100 km<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO<sub>2</sub>-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.</p>

     Mercedes-Benz GLC Coupé

     Mercedes-Benz EQ Power: Mercedes-Benz GLC Coupé

     A GLC 300 e 4MATIC Coupé − mint Sport Utility Coupé a GLC SUV-hez − szintén sokoldalúan használható, de az SUV- és coupédesign markáns kombinációjának köszönhetően sportos hatású. Azonos rendszerteljesítményével és 46-50 km-es elektromos hatótávolságával (NEDC) minden felhasználási célnak megfelel.

      

     GLC 300 e 4MATIC Coupé: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 2,5-2,2 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 57-49 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 16,7-15,5 kWh/100 km<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO<sub>2</sub>-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.</p>

     Mercedes-Benz GLE SUV

     Mercedes-Benz EQ Power: Mercedes-Benz GLE SUV

     Az EQ Power család legnagyobb tagjai, a GLE 350 de 4MATIC és a GLE 350 e 4MATIC különösen jól profitálnak a legmodernebb műszaki megoldásokból. Nagyobb méretű akkumulátoruknak köszönhetően 100 km feletti elektromos hatótávolságra képesek, gyorsan utántölthetők útközben, és megadják a villanyautózás nagyszerű élményét.

     GLE 350 de 4MATIC: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 1,3-1,1 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 34-29 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 28,7-25,4 kWh/100 km
     GLE 350 e 4MATIC: üzemanyag-fogyasztás, súlyozott 1,6-1,5 l/100 km, CO2-kibocsátás, súlyozott 36-33 g/km, áramfogyasztás, súlyozott 28,1-26,8 kWh/100 km<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO<sub>2</sub>-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.</p>